مسائل و مشکلات برنامه رایگان mdbox & OBox با قابلیت بازگشایی کانالهای هاتبرد-نایلست-عربست

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
پاسخ

سلام دوستان شما می تونید وصل بشید من فقط می تونم به سرور زیر وصل بشم که اونم هیچ کانالی رو باز نمی کنه البته روی هاتبرد چون من نایلست رو ندارم
host : Satarabia-xavi2.no-ip.info
port : 11000
سرور های دیگه همه می نویسه السیرفر لا یعمل الان

با درود
دوست عزيز اين برنامه كانالي از هاتبرد رو باز نميكنه شما به درستي وصل مي شيد و پيغام به معني وصل شدن درست به سرور ميباشد. متاسفانه كانالي از هاتبرد قابل بازگشايي نيست.

soren_kiana

2007-08-19
3,930
9,457
پاسخ

دوست عزيز هيچ كانالي قابل باز شدن نيست در هاتبرد با اين برنامه. اين برنامه مختص به نيلست و عربست ميباشد. و خواهشا مطالب قبل رو مطالعه كن.

robben

کاربر
2009-10-11
44
64
سلام
از دوستان کسی هست که تا حالا با این برنامه وصل شده باشه؟ من هر سری وصل می شم و حتی کد کانال چند بار وصل شدم Abox هم ظاهر می شه ولی کانال باز نمی شه ولی با

soren_kiana

2007-08-19
3,930
9,457
پاسخ

سلام
از دوستان کسی هست که تا حالا با این برنامه وصل شده باشه؟ من هر سری وصل می شم و حتی کد کانال چند بار وصل شدم Abox هم ظاهر می شه ولی کانال باز نمی شه ولی با
با درود
دوست عزیز شما باید برنامه Net Frame Network 2 نصب کنید تا نتيجه بگيريد.

aminaaa

کاربر
2010-09-23
15
21
سلام من هر کاری که میکنم نمیتونم کانال باز کنم به سرور هم وصل میشم(بش از 10 سرور امتحان کردم) به رسیور هم وصل میشه ودر قسمت chanel name اسم کانال در نمیاد رسیور x95 دارم از پچ قدیمی گرفته تا پچ جدید زدم ولی هیچ تغییری نکرد به دادم برسید چیکار کنم

soren_kiana

2007-08-19
3,930
9,457
با درود
دوستاني كه با شرينگ اينترنتي كار نكرداند لازم كه اول قسمت هاي ديگر اين بخش را مطالعه كنند چون تمام شرينگ هاي ماهواره به يك صورت عمل كرده و تنظيمات رسيور براي همه اين برنامه ها يكي است. پس لطفا قبل از استفاده از هر برنامه قسمتهاي مختلف اين بخش را سر زده و مطالعه كنند. با تشكر

soren_kiana

2007-08-19
3,930
9,457
دوست عزیز شرمنده که اینجا سوالمو مطرح میکنم میخوام بدونم این سرورها کدوم شبکه ها رو باز میکنه؟؟ میشه دقیق راهنمایی کنید

با درود
دوست عزيز
soheyl1360
اگه به تيتر (Server O-BOX 2.03 Full Channel) بالاي سرورها توجه ميكردي متوجه ميشدي . تقريبا تمام كانالهاي هاتبرد & عربست & نيلست & استرا

آخرین ویرایش:

soheyl1360

کاربر
2009-06-06
84
184
38
با درود
دوست عزيز
soheyl1360
اگه به تيتر (Server O-BOX 2.03 Full Channel) بالاي سرورها توجه ميكردي متوجه ميشدي . تقريبا تمام كانالهاي هاتبرد & عربست & نيلست & استرا

ممنون از شما اما من هرکاری که گفتید رو انجام دادم ولی هیچ کانالی باز نشد فقط رنگ سرورها ابی میشد قرمز میشد اما هیچ کانالی باز نشد میشه راهنمایی کنید

soheyl1360

کاربر
2009-06-06
84
184
38
میزنه دیسکانکت توسرور و رنگاشون تغییر میکنه میشه بگی ااین سرورها تا چند ساعت فعال هستند

soren_kiana

2007-08-19
3,930
9,457
ممنون از شما اما من هرکاری که گفتید رو انجام دادم ولی هیچ کانالی باز نشد فقط رنگ سرورها ابی میشد قرمز میشد اما هیچ کانالی باز نشد میشه راهنمایی کنید

با درود
دوست عزيز شما از وصل بودن pc به رسيور مطمئن هستيد؟ يعني برنامه ID كانال رو نمايش ميده و پس از جا به جا كردن كانال ID تغيير ميكنه؟

آخرین ویرایش:

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
میزنه دیسکانکت توسرور و رنگاشون تغییر میکنه میشه بگی ااین سرورها تا چند ساعت فعال هستند

دوست عزیز این سرور ها رایگان هستن و ساپورت 6 ساعت الی 24 ساعت خوب چیزی که زیاد سرور هست

soheyl1360

کاربر
2009-06-06
84
184
38
با درود
دوست عزيز شما از وصل بودن pc به رسيور مطمئن هستيد؟ يعني برنامه ID كانال رو نمايش ميده و پس از جا به جا كردن كانال ID تغيير ميكنه؟

بله ایدیشون تغییر میکنه اون پایین هم میزنه سریال ورکینگ اما هیچ کانالی باز نمیشه الان کدوم سرورها فعال هستند؟

soren_kiana

2007-08-19
3,930
9,457
بله ایدیشون تغییر میکنه اون پایین هم میزنه سریال ورکینگ اما هیچ کانالی باز نمیشه الان کدوم سرورها فعال هستند؟

دوست عزيز سرور ها به رنگ سبز ميشن؟ نوع اينترنت شما چيه؟ برنامه FrameWork روي pc نصبه؟

soren_kiana

2007-08-19
3,930
9,457
نه فقط رنگ ابی و قرمز میشن نرم افزاری که گفتی رو از کجا تهیه کنم؟حتما ضروریه واسه گرفتن این کدها؟

بايد بگم شما همه قسمتهاي اين بخش رو مطالعه نكرديد ، اين برنامه تقريبا براي همه برنامه ها شرينگ اينترنتي لازمه.

[h=1]برنامه NETframework 3.5 جهت فعال سازی mdbox[/h]

soheyl1360

کاربر
2009-06-06
84
184
38
بايد بگم شما همه قسمتهاي اين بخش رو مطالعه نكرديد ، اين برنامه تقريبا براي همه برنامه ها شرينگ اينترنتي لازمه.

برنامه NETframework 3.5 جهت فعال سازی mdbox

ممنون از لطفت حجمش خیلی بالاست الان زدم داره دانلود میکنه 55 مگ حجم داره؟؟ بعد از نصب این نرم افزار دیگه مشکلی پیش نمیاد؟ کانالها فعال میشن؟

soren_kiana

2007-08-19
3,930
9,457
برنامه رو نصب كرده سيستم رو ريستارت كرده و برنامه رو اجرا كنيد البته با جديدترين سرورها امتحان كرده و نتيجه رو همين تاپيك اعلام كنيد.

soheyl1360

کاربر
2009-06-06
84
184
38
برنامه رو نصب كرده سيستم رو ريستارت كرده و برنامه رو اجرا كنيد البته با جديدترين سرورها امتحان كرده و نتيجه رو همين تاپيك اعلام كنيد.

دوست عزیز اون نرمافزار رو دانلود کردم نصبش کردم اما بازم سرورها ب رنگ قرمز هستند و سبز نمیشن ایا اون نرم افزاری که گفتید وقتی دانلودش میکنم و نصب میشه وقتی سیستم میخواد ک ریستارت بشه بعدش باید برم رو همون نرم افزار فرم ورک اون رو هم استارت کنم یا فقط نرم افزار اباکس رو اجرا کنم؟

بالا