با سلام و درود - ابتدا خازنهای 1000 میکرو مسیر 3.3 و 5 ولت را تعویض کنید خرابی این خازنها بخصوص 3.3 ولت که جهت تغذیه آی سی رم و فلاش بکار میرود موجب نوسان دار بودن در ولتاژ میگردد و نمیتواند آی سی به درستی کار کند و اطلاعات را ذخیره کند به همین خاطر بعد از قطع برق موجب ریست کانالها و ذخیره های انجام شده در دستگاه میشوید
دوستان اگه كسي شماره دقيق آي سي ايپرام sky x رو داره اعلام كنه . چون آي سي ايپرام مال خودشو تعويض كردن منم شماره آي سيو ندارم . در ضمن دستگاه موقعي كه در حالت استند باي قرار ميگيره به محض روشن شددنش منوي انتخاب زبان مياد ولي ليست كانال پاك نميشه . متشكر
سلام : یک مورد سوپر مکس 3x3 full hd آوردن که چراغ قرمز هستش گاهی هم چراغ سبزش نیز روشن می شه .. این دستگاههو من فلش کردم ، رگولاتورهای 1117 همگی درست هستن توی مادربد ولتاژ 1.8 ولت و 3.3 برقرار هست ..درضمن تغزیه سالمه با این حال به مشکل خود اقی هست اگر از دوستان تجربه ای در این مورد داره لطف کنه بنده را راهنمایی کنه ...
یک بار با هویه باد گرم (هیتر ) با کمی فاصله از مدار - خازنهای تغذیه و اطراف رم و سی پی یو را کمی گرم کرده تا اگر عیب خازنی باشد مشخص گردد - عیب خازنی بدون اسکوپ و دیدن شکل موج مشخص نیست اما با گرم شدن خازن مشکل حل میشود و بعد از پیدا کردن عیب خازن خراب تعویض میگردد . عیب دیگر میتواند از لحیم مردگی در اطراف سی پی یو و یا آی سی رم باشد که باید پایه قطعات مذکور لحیم کشی و شست و شو گردد .سلام : یک مورد سوپر مکس 3x3 full hd آوردن که چراغ قرمز هستش گاهی هم چراغ سبزش نیز روشن می شه .. این دستگاههو من فلش کردم ، رگولاتورهای 1117 همگی درست هستن توی مادربد ولتاژ 1.8 ولت و 3.3 برقرار هست ..درضمن تغزیه سالمه با این حال به مشکل خود اقی هست اگر از دوستان تجربه ای در این مورد داره لطف کنه بنده را راهنمایی کنه ...