مشكلات سخت افزاري رسيور هاي متفرقه

mehdi farhoodi

کاربر
2006-10-13
58
1,672
41
خازنهای مادربرد جایی که سوکت پاور وصل می شه را تعویض کنید .. اگه ای سی رگولاتور از نوع 1117 داره تعویض کنید روی برد تست کنید ولتاژ های 3.3 و 1.8 ولت بدون نوسان و هیچ مشکلی هست یا خیر

آخرین ویرایش:

mehdi farhoodi

کاربر
2006-10-13
58
1,672
41
سلام
دوستان این برد رسیور استارمکس ایکس 100 اچ دی هست

میخواستم ببینم این قطعه ها که مشخص کردم تو بازار هست
و میشه وقتی سوخت کاری کرد؟
فک کنم رگلاتور باشه..
بازم اساتید منو راهنمایی کنن Untiثثtled.jpg

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
بادرودکاون202 برام اوردن که وقتی به برق میزنم جلو پنل 0 میاره بعد خاموش میشه بعدln-e همینطور تکرار میشه ایا از تغزیه است یا با با نرم افزار مشکل حل میشه اگر بانرم افزار حل میشه لودر ونرم افزارش رو قرار بدید متشکرم

دوستان کسی هست جوابمو بده...

با درود دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنندمتشکرم

دوستان تعمیرکار من ازظهر سوال کردم مشکل دارم نمیدونم دوستای تعمیرکارمون کجا هستن راهنمایی کنند یک نرم افزار ولودری که بشه باهاش تزریق کردبرای کاون202ks همین رو خواستم بااینکه 80 نفر انلاین هستند کسی جوابمو نمیده واقعا نمیدونم چی شده....

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
بادرودکاون202 برام اوردن که وقتی به برق میزنم جلو پنل 0 میاره بعد خاموش میشه بعدln-e همینطور تکرار میشه ایا از تغزیه است یا با با نرم افزار مشکل حل میشه اگر بانرم افزار حل میشه لودر ونرم افزارش رو قرار بدید متشکرم

دوستان کسی هست جوابمو بده...

با درود دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنندمتشکرم

دوستان تعمیرکار من ازظهر سوال کردم مشکل دارم نمیدونم دوستای تعمیرکارمون کجا هستن راهنمایی کنند یک نرم افزار ولودری که بشه باهاش تزریق کردبرای کاون202ks همین رو خواستم بااینکه 80 نفر انلاین هستند کسی جوابمو نمیده واقعا نمیدونم چی شده....
درود
الان شما که تعمیرکار هستید ومی خواهید رسیور تعمیر کنید چکار کردید؟
فقط قاب دستگاه را باز کردید یا همون کار هم مونده! اخه کاوون202 متعلق به چندسال پیش هست
هی می گوییم اقا اول پاور را چک کنید بعد قدیمی بود دستگاه خازن های 1000یا2200 پاورش را نوع مرغوب تعویض کنید جواب نداد فلش را پروگرام کنید اگه جواب نگرفتی بیا بگو اینکارها را کردم هنوز مشکل دارم
نه اینکه من یک رسیور دارم روشن نمیشه کلاس مبانی الکترونیک عیب یابی هم اقای حیدری بنده خدا کلی چیزی گفتند باز هیچکس توجه نمی کند همه دوست دارند برای خودشان تاپیک داشته باشند لقمه تا نزدیک دهانشان آورده شود
10بار دیگه هم پست بزنید کسی جواب اینجور نداره برای شما بدهد به شما اجازه دسترسی به مطالب داده شده تا استفاده کنید نه اینکه فقط تشریف بیاورید پیش پا افتاده ترین پرسش ها را برای چندم تاپیک بزنید
فکر کنم بد نیست به اینجا هم سر بزنید
http://s5.irantks2.com/t24061-4
اولین پستش نرم افزار برای مدل202 هست ولی..

آخرین ویرایش:

mehdi farhoodi

کاربر
2006-10-13
58
1,672
41
سلام : یک مورد اسکای ایکس هست که بعد از چند ثانیه روشن شدن روی پنل دستگاه عدد صفر میاد و تصویر هنگ می کنه و دستگاه کار نمی کنه ... کارهای انجام شده سی پی یو و رم با مایع فلکسی شارژ قلع شده است - فلش کردم - رگولاتور 3.3 ولت تعویض شده است - با تغزیه سالم امتحان کردم ولی مشکل همچنان باقی هست دوستان اگه راحلی می دونند بفرمایند با کمال تشکر

mehdi farhoodi

کاربر
2006-10-13
58
1,672
41
سلام: ولتاژ 3.3 هم در سی پی یو وفلش موجوده ... الان رم را نیز تعویض کردم هیچ فرقی نکرد

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
بادرود وخسته نباشید کاون 220 برام اوردن که روشن نمیشد تغذیه رو هیتر کشی کردم راه افتاد بعد ابرق کشیدم وقتی خنک شد مجدد روشن نمیشد خازنها سالم هستندولی برای اطمینان خازنها 10 ,ولت2200 و25 و35 ولت 220uf راتعویض کردم ولی باز هم هیترروی همین قسمت وخازنها که میگیرم مجدد راه میافته ولی بعد که از برق میکشم سردشدنی دیگه روشن نمیشه لطفا راهنمایی کنید کدام قطعه میتونه خراب باشه متشکرمبفرمایید

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
دوستان رسیورفوق با ولت متر چک کردم خروجی های به ترتیب 3.3 و5و12و18و24 را3.27 و4.50 و11.88 و18.40 و24.72 میاره لطفا راهنمایی کنید متشکرم

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
بادرود وخسته نباشید کاون 220 برام اوردن که روشن نمیشد تغذیه رو هیتر کشی کردم راه افتاد بعد ابرق کشیدم وقتی خنک شد مجدد روشن نمیشد خازنها سالم هستندولی برای اطمینان خازنها 10 ,ولت2200 و25 و35 ولت 220uf راتعویض کردم ولی باز هم هیترروی همین قسمت وخازنها که میگیرم مجدد راه میافته ولی بعد که از برق میکشم سردشدنی دیگه روشن نمیشه لطفا راهنمایی کنید کدام قطعه میتونه خراب باشه متشکرمبفرمایید

سلام

دوست عزیز ایراد خازنی دارید

خازن های مسیر 3.3 ولت را دوباره با نوع مرغوبش تعویض بفرمایید

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با درود دوستان بعد ازتعویض خازن 470 .10v به جای ان از16 ولت470 استفاده کردم مشکل حل شد وبدون مشکل رسیورفوق روشن شد.ازدوستان متشکرم

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با درود یک کاون 202 برام اوردن هرکاری کردم رسیور روشن نشد ..تغذیه سالم بود ولی lnbe روی پنل چرخ میزد ولی بالا نمیامد ازپاورمطمئن بودم یک بار با بوت لودرbl219v4 لود شد سپس با لودرkup230 درحالت مهندسی بااخرین نرم افزاراپدیت کردم رسیورروشن شد متشکرم از دوستان

karimkhani

کاربر
2008-08-30
89
180
باسلام دستگاه استار ایکس 98 اچدی ام با ایسی فلش 25f32وسی پی یوhpse1002کلید های پنل قاطی کار میکند وبا فشار هر کدام از کلید های کنترل دسگاه فرمان روشن خاموش را اجرا میکند دستگاه را با فایل دیگری نیز فلش کردم اما مشکل کماکان باقی ست سپاسگزارم از راهنمایی همه عزیزان

farshad@gh

مدير بخش تعميرات سخت افزاري
2009-10-27
301
2,484
باسلام دستگاه استار ایکس 98 اچدی ام با ایسی فلش 25f32وسی پی یوhpse1002کلید های پنل قاطی کار میکند وبا فشار هر کدام از کلید های کنترل دسگاه فرمان روشن خاموش را اجرا میکند دستگاه را با فایل دیگری نیز فلش کردم اما مشکل کماکان باقی ست سپاسگزارم از راهنمایی همه عزیزان

با درود

اگه از فایل فلش اطمینان داری:

اول با یه برد پنل مشابه تست کن .

پایه های cpu رو خوب شستشو کن و یه هیتر ملایم بگیر.

jalal2011

عضو جدید
2011-02-01
99
291
سلام دوست من طبق فرمایشات استاد farshad عمل کن اما تو این مدل دستگاه عیوب پنل هم دیده شده شما پنل رو جدا کن آیسی پنل رو قلع کشی و شستشو بده بعد تست کن ببین با کنترل هم این مشکل رو داری یا نه چون خرابی چشمی هم میتونی داشته باشی ویه مسئله دیگه اینکه ببین بغیر از ایسی فلش ایا دستگاه ایسی ایپرام هم داره یا نه؟ مثلا ایسی به شماره 24c16 اگر داره باید آیسی ایپرام هم برنامه بزنی چون بهم خوردن ایپرام میتونه باعث بروز همچین مشکلاتی بشه و بع از این اگر مشکل پا بر جابود مقاومتها و قطعات ریز مجاور سوکت پنل باید تست بشه.اول طبق فرمایشات استاد farshad عمل کن و بعد مواردی که دگفتم تست بشه ایشال مشکل بر طرف میشه.
شاد و پیروز باشید.

karimkhani

کاربر
2008-08-30
89
180
سلام دوست من طبق فرمایشات استاد farshad عمل کن اما تو این مدل دستگاه عیوب پنل هم دیده شده شما پنل رو جدا کن آیسی پنل رو قلع کشی و شستشو بده بعد تست کن ببین با کنترل هم این مشکل رو داری یا نه چون خرابی چشمی هم میتونی داشته باشی ویه مسئله دیگه اینکه ببین بغیر از ایسی فلش ایا دستگاه ایسی ایپرام هم داره یا نه؟ مثلا ایسی به شماره 24c16 اگر داره باید آیسی ایپرام هم برنامه بزنی چون بهم خوردن ایپرام میتونه باعث بروز همچین مشکلاتی بشه و بع از این اگر مشکل پا بر جابود مقاومتها و قطعات ریز مجاور سوکت پنل باید تست بشه.اول طبق فرمایشات استاد farshad عمل کن و بعد مواردی که دگفتم تست بشه ایشال مشکل بر طرف میشه.
شاد و پیروز باشید.

باسلام باتشکر اززحمتی که در پاسخ متقبل شدید بله باکنترل هر یک از کلید ها را که می زنی فقط روشن خاموش عمل میکند تک تک فرمایشات عالی جنابان را اجرا ودر اولین فرست به استحضار خواهم رساند باسپاس

karimkhani

کاربر
2008-08-30
89
180
باسلام باتشکر اززحمتی که در پاسخ متقبل شدید بله باکنترل هر یک از کلید ها را که می زنی فقط روشن خاموش عمل میکند تک تک فرمایشات عالی جنابان را اجرا ودر اولین فرست به استحضار خواهم رساند باسپاس

باسلام اوامررا بدقت اجرا شد حتی چشم دستگاه را نیز خارج کردم اما مشکل کماکان پابر جاست باسپاس

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با درود یک کاون 200 دارم روشن نمیشه .بعداز اندازه گیری خروجی تغذیه .درهیچکدام از خروجی dc ولتی وجودنداشت .کارهای انجام دادم فیوزتعویض..2 عدددیود بزرگ بعد ترانس که خراب بودند تعویض شد...اوبتیکوبلر تعویض شد..تمام دیودها دیودها ازسلامتشان اطمینان یافتم .سلفها چک شدند .نظرشماچیه ؟این تغذیه دارای خروجی با ولتازهای .3.3و32.24.18.12.5 ولتی میباشد که درهیچ لاین خروجی ولت ندارد قطعه دیگری نماندبغیر ازترانس چابر .وایسی تغذیه بشمارهL7812-C که 3 بایه است .درضمن جایگزینی برای ان لطفا راهنمایی کنید .وبرای ترانس چابر ازچه نوعی باید تعویض کنم ؟

بالا