مشكلات سخت افزاري رسيور هاي متفرقه

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
درود:
جا دارد اول از هر چیز یک خشته نباشید خدمت دوست و همکار گرامی عرض کنم واقعا خسته نباشید

روشهایی رو که انجام دادید کاملاً ب جا و عین الصواب بود اما بهتر بود زمانی که فهمیدید رسیور آب زدگی داشت خوب بود که فلکس میگرفتید و هیت چرا که فرمودید تمام و لتاژها دقیق بوده پس شکی نیست ک برد مین لحیم سردی نداشته باشه حالا که اینجوری شده و آی سی فلش یک پایه اون کنده شده آره میشه یک آی سی فلش دیگری جایگزن کرد چرا که فلش حافظه هستش و پردازنده نیشت پس با آی سی فلش های مشابه میشه جایگزین کرد ( یک نکته میخوام خدمت همکاران عزیز عرض کنم و اون اینه که دوستان اگر وسیله ای براتون اومد و دیدید خیلی دست گیره اول از هر چیز قیمت نو خود وسیله رو در نظر بگیرید آیا ارزش داره ب صرفه است وقت گرانبهاتون رو ....اگر برخورد کردید بیشنهاد میکنم پس بدید چقدر میخوایید دستمزد روش ببرید در حالی که ب آرامشتون هم لطمه میزنید) با ور کنید خدا روزی شما رو میرسونه شاد باشید.

nichicon

کاربر VIP
2012-11-01
49
189
با درود رسیورسوپرمکس 9950cxt روشن نمیشه .بنده تغذیه را بررسی کردم مشکلی نداشت .برای اطمینان تمام خازنها تعویض شد . وقتی مین برد رو حرارت میدادم اطراف سیپیو واسی فلش دستگاه روشن میشد .کاهی اوقات روشن میشد با حرارت گاهی روشن نمیشد .تجارب همکاران رو مطالعه میکردم .که متوجه شدم .استاد اشکان نوشته در این مدل زمانی که با زدن دکمه های پنل اعداد وحروفی میاد بعد با تکرار زدن دکمه ها خاموش میشد .حتما با فلش مشکل حل میشه . مطلب جالب این است .مشتری قبل از اینکه بیاورد برای تعمیر قاب روباز کرده ومتوجه شده اب داخل برد وتیونر نفوذکرده وبرد رو شسته بوده طوریکه بنده اثاری از شوره واب خوردگی در برد متوجه نشدم .تااینکه ازخودشون پرسیدم گفت بله اب رفته بود داخلش نشان داد تا نزدیک وخود سشیپیو اب نفوظ کرده . بنده بعد از اینکه این کارهایی که میگم انجام دادم .1.تعویض خازنهای تغذیه بغیر از خازن صافی که درسنجش سالم نشان میداد. مورد دوم رگلاتور1.2 ولت خروجی درستی داشت با این حال تعویض شد.اندازه گیری ولتازپایه های 317 که در پایه هاش یکی 25 ولت ودردوتای دیگر ولتاز هردو پایه 12 و13 ولت بود .!!!! تعویض lm317 .وخازنهای اطراف تیونر واندازه گیری 3.3 ولت در پایه ایسی فلش که موجود بود .اقدام به بیرون اوردن تیونر شدم .وبدون تیونر هم دستگاه روشن نشد .بعد با فایل موجوددرسایت فلش زدم ونصب کردم باز همان اعداد بود ومشکل خاموش بود.چندبار با فالهای مختلف پروگرا کردم .متاسفانه در اثر جابجاییایسی فلش یکی از ایسی کنده شد . شماره ایسی فلاشS29AL016D70TFI-01 که از این ایسی موجود ندارم .لطفا به سوالات بنده راهنمایی بفرمایید. 1.مشکل رسیور با کارها وقطعات تعویض چه بوده که رون نشده ؟؟چیزی بوده که از ان غافل باشم ؟؟ 2.ایا بدون تیونر روی دستگاه وبرد اگرسالم باشند .باید روشن شود؟؟یا خیر تیونر حتما باید روی برد نصب باشد ؟؟ 3.رسیورازنوع 9950CXT به شماره ایسی فلش S29AL016D70TFI-01 و در پنل USB دارد .حال یک پایه ایسی فلش کنده شده وقابل پروگرام نیست .واز این ایسی فلش موجود ندارم .ایا میتونم با توجه به مدل ذکر شده ازایسی مشابه به شماره S29AL016D70TFI-102 جایگزین کنم یا خیر ؟؟ شرمنده مطلب طولانی شد .درکل سپاسگذارخواهم بود راهنمایی بفرمایید .چطور میتونم بنتیجه برسم .. منتظر راهنمایی اساتید ...
به نام خدا
دوست عزیز یکبار ایرادی همانند شما داشتم
پوستم رو کند
ای سی 4558 صدا خراب بود نمیزاشت دستگاه بیاد بالا چک کنید لطفا

mohamedreza

کاربر
2007-08-15
18
44
سلام
دستگاه Azfox مدل dvb s2 s2s برام اومده که مشکل تغذیه داشت و تغذیه رو درست کردم و ولتاژها عادی هستند ..دستگاه روشن میشه و روی hdmi تصویر کاملا شفاف و عالی هست ولی روی فیش خروجی ویدئو ( فیش زرد رنگ ) تصویر تاریک و ضعیف هست...ممنون میشم راهنمایی کنید.ممنون

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
دستگاه Azfox مدل dvb s2 s2s برام اومده که مشکل تغذیه داشت و تغذیه رو درست کردم و ولتاژها عادی هستند ..دستگاه روشن میشه و روی hdmi تصویر کاملا شفاف و عالی هست ولی روی فیش خروجی ویدئو ( فیش زرد رنگ ) تصویر تاریک و ضعیف هست...ممنون میشم راهنمایی کنید.ممنون

سلام
تو مسیر خروجی تصویر ی سری مقاومت خازن ترانزیستور هست اونها رو بررسی کنید و قطعه خراب رو تعویض کنید

mohamedreza

کاربر
2007-08-15
18
44
خروجیهای تصویر سی پی یو Ali 3601 کدوم پایه ها هستند؟ مقدار مقاومت فیش خروجی تصویر نسبت به زمین 17 اهم نشون میده..لطفا اگه دیتاشیت این سی پی یو رو دارید برام ارسال کنید.تشکر

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
خروجیهای تصویر سی پی یو Ali 3601 کدوم پایه ها هستند؟ مقدار مقاومت فیش خروجی تصویر نسبت به زمین 17 اهم نشون میده..لطفا اگه دیتاشیت این سی پی یو رو دارید برام ارسال کنید.تشکر

درود :

شما میتونید بجای اینکه دنبال شماتیک باشید یک کاری بکنید از فیش رابط av استفاده کنی و هر دو سر پورتهای صدا و تیویر هم tv هم رسیور وصل کن اما قسمت تصویر پورت رسیور رو بیرون بزار و یک مقاومت 100 اهمی روی نوک فیش قرار بده حالا برای محکم کاری که تکون نخوره میتونی لحیم کنی بعد tv و رسیور رو به برق بزن و تمام مقاومتها و دیود زینرها و خارنهای ... که در فاصله بین پورت مورد نظرو خوب برسی کنید تا خود پایه های cpu فقط دقت کنید دستتون ویبره نشه کار دست خودت بدی بعد که دیدی اونجا تصویر مورد قبول اومد همون مقاوته رو پل کن موفق باشید.

آخرین ویرایش:

A110

کاربر
2006-11-11
9
4
با درود
رسیور next-2000hd روشن نمیشد.ای سی mp2374ds سوخته بود که بجاش آی سی 2378زدم دستگاه روشن شد ولی خطای lnb short میزنه.
خروجی آی سی 2374 به ترانزیستور wm9 که ترانزیستور p-channel هست میره.تست کردم دیدم ترانزیستور هم سوخته .ترانزیستور رو خارج کردم باز آی سی 2378 خروجی نداشت .امکان داره بخاطر ترانزیستور آی سی باز سوخته باشه؟
با خارج کردن آی سی باز هم خطای short lnb دارم.مشکل از کجاست؟بجای ترانزیستور wm9 چی بزنم؟

با سپاس

Mahdi_Sat

کاربر VIP
2013-06-23
67
510
درود
رسیور استار ایکس مینی X1 نرم افزار زدم دیگه بالا نیومد
انواع و اقسام لودر زدم نرم افزار انتقال نمیده
آیسی فلش پروگرام کردم بازم بالا نیومد
بعید میدونم مشکل Cpu باشه
اساتید کسی میتونه مشکل بنده رو حل کنه؟

پیوست‌ها

• 171.7 کیلوبایت بازدیدها: 38

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود
درود
اول توضیح بدهید روی پنل دستگاه چی مینویسه؟ ولتاژها را اعلام کنید.

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
درود

درود بر شما :

اگر مشکل برای رسیور بعد بروز رسانی بوجود اومده و قبلش اوکی بوده پس بیشک

فقط با نرم افزار علاج رسیور رو بیابید اونم فقط با فایل فلش سالم و تست شده خیلی کم پیش میاد

خود آیسی فلش مورد پیدا میکنه اما دقت کنید این رسیورها بعلت استفاده از خازنها و مقاومتهای نانو اس ام دی

کنار و یا دور و بر آن بهتر بگم هنگام خارج کردن آیسی فلش باید با احتیاط کامل همراه باشه .

Mahdi_Sat

کاربر VIP
2013-06-23
67
510
ولتاژهای سلفها را اعلام کنید همینطورولتاژ پایه 1و8 ایسی فلش

ولتاژ پایه 1 و 8 مقدار 11.7 میباشد

طبق عکس زیر میتونید بگید ولتاژ سلف کدوم نقطه هست ؟

پیوست‌ها

Mahdi_Sat

کاربر VIP
2013-06-23
67
510
درود بر شما :

اگر مشکل برای رسیور بعد بروز رسانی بوجود اومده و قبلش اوکی بوده پس بیشک

فقط با نرم افزار علاج رسیور رو بیابید اونم فقط با فایل فلش سالم و تست شده خیلی کم پیش میاد

خود آیسی فلش مورد پیدا میکنه اما دقت کنید این رسیورها بعلت استفاده از خازنها و مقاومتهای نانو اس ام دی

کنار و یا دور و بر آن بهتر بگم هنگام خارج کردن آیسی فلش باید با احتیاط کامل همراه باشه .

آیسی فلش سالم بود
چون فایل فلش تا مرحله فاینال پیش رفت و فایل کامل بر روی آیسی ریخته شد
چدا کردن آیسی هم با دقت زیاد انجام شد
حالا تعمیرکار میگفت که بهترین کار این هست یک دستگاه همانند دستگاه خراب شده بیاورید تا فایل فلش از اون کپی کنم و به رسیور خراب انتقال بدم

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
ولتاژ پایه 1 و 8 مقدار 11.7 میباشد

طبق عکس زیر میتونید بگید ولتاژ سلف کدوم نقطه هست ؟

hi1670001373626.jpg
با درود :

وکسب اجازه از مهندس فرهادی عزیز

دوست من ولتاژ آی سی فلش نباید از 3.5 ولت تجاوز کنه.

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
پایه 1 و 8 آیسی فلش ولتاژ نداره

درودی دیگر :

با این حال رسیور شما مشکل سخت افزاری داره غیر از مشکل نرم افزاری

حال یک فایل فلش تست شده برای مدل رسیور شما در بخش آپلود میشه

از اون فایل استفاده کنید تست شده هست.

بالا