مشكلات سخت افزاري رسيور هاي متفرقه

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با درود یک سوپرمکس 1x1 ci master برام اوردن که وقتی روی فرکانس 11054 روی افقی سرچ میکنم مسیر هاتبرد.باید روی عموذی بگذارم تا کانالهایی مثل pmc که در واقع روی پولاریزشن افقی هست .روی عمودی این فرکانس همین کانال رو میاره !!!!!!.فقط مختص این فرکانس نیست .اکثر عمودی وافقی ها رو باید عوض بشه تا کانال بیاره .کارهای انجام شده تعویض حازنهای پاور .ریست فکتوری وسرچ مجدد.در ضمن در خروجی ال انبی ولتاز 15.45 و22.30 در افقی وعمودی دارم که زیاد بنظر میرسه!ضمنا النبی روی یونیورسال 9750-10600 است .دوستان راهنمایی بفرمایید .ایا تیونر خراب شده یا این ولتاز اضافی رو خرابی چه قطعه ای که باعث اختلال وگاهی نداشتن سیگنال در بعضی فرکانسها شده .سپاسگذارم...

درود
مشکل مربوط به ولتاژ اضافی در هر دو حالت عمودی و افقی تقریبا 3 ولت زیاد معمولا با تعویض رگولاتور lm317 و قطعات مجاور باید مشکل رفع شود

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
با درود یک سوپرمکس 1x1 ci master برام اوردن که وقتی روی فرکانس 11054 روی افقی سرچ میکنم مسیر هاتبرد.باید روی عموذی بگذارم تا کانالهایی مثل pmc که در واقع روی پولاریزشن افقی هست .روی عمودی این فرکانس همین کانال رو میاره !!!!!!.فقط مختص این فرکانس نیست .اکثر عمودی وافقی ها رو باید عوض بشه تا کانال بیاره .کارهای انجام شده تعویض حازنهای پاور .ریست فکتوری وسرچ مجدد.در ضمن در خروجی ال انبی ولتاز 15.45 و22.30 در افقی وعمودی دارم که زیاد بنظر میرسه!ضمنا النبی روی یونیورسال 9750-10600 است .دوستان راهنمایی بفرمایید .ایا تیونر خراب شده یا این ولتاز اضافی رو خرابی چه قطعه ای که باعث اختلال وگاهی نداشتن سیگنال در بعضی فرکانسها شده .سپاسگذارم...

با درود و اجازه اساتید پیشکسوت
برا من همین مشکل پیش اومد همونطور که استاد بزرگ Ali.Reciver فرمودن با تعویضlm317 ردیف شد نهایتا اگه نشد تعویض خازنهای 1000mf

halgurd

کاربر
2010-03-17
37
106
دوستان یک رسیورمدیااستار 5000Leser برام اوردند نو هم هست روشن نمیشه اول bootبعدا روی کلمهonمیاد و دوبارە رویbootمیاد و مدام ای روال تکرار میشە.ایسی رو پروگرام کردم نشد.ایسی فلش رو تعویض کردم نشد.از یه تغذیه دیگر استفاده کردم نشد.ولتاژ 3.3روی پایه هی ایسی فلش دارە.با لودر نرم افزار رو قبول میکنە بعد از اتمام ریختن نرم افزار باز همون شکلک هارو در میارە.
دوستان تعمیرکار پیشنهادتون چیه؟ ممنون از لطفتون

farshad@gh

مدير بخش تعميرات سخت افزاري
2009-10-27
301
2,484
دوستان یک رسیورمدیااستار 5000Leser برام اوردند نو هم هست روشن نمیشه اول bootبعدا روی کلمهonمیاد و دوبارە رویbootمیاد و مدام ای روال تکرار میشە.ایسی رو پروگرام کردم نشد.ایسی فلش رو تعویض کردم نشد.از یه تغذیه دیگر استفاده کردم نشد.ولتاژ 3.3روی پایه هی ایسی فلش دارە.با لودر نرم افزار رو قبول میکنە بعد از اتمام ریختن نرم افزار باز همون شکلک هارو در میارە.
دوستان تعمیرکار پیشنهادتون چیه؟ ممنون از لطفتون

درود
اگه از فایل فلش مطمئن هستی برد رو خوب با مسواک و تینر شستشو بده پس از خشک کردن تست کن اگه خوب نشد یکبار هیتر هم بگیر ببین چی میشه.

masoodyaghi

کاربر
2014-02-07
2
2
با عرض ادب رسیور کاون 200 دارم که سیگنال دستگاه به طور مرتب قطع و وصل می شود. جهت آگاهی دوستان مشکل تنظیم نداریم با رسیور دیگری تست شد تیونر دستگاه هر دو ولتاژ 13 و 18 را دارد ونیز برروی ترانزیستور 1117 ولتاژ داریم پاور دستگاه هم مشکل نداره ممنون میشوم راهنمایی کنید

masoodyaghi

کاربر
2014-02-07
2
2
دوست عزیز شما up lnb رو در دیش اشتباه گذاشتی باید حتما رو به بالا باشد

aryan_

کاربر
2015-12-07
11
10
با سلام خدمت استادان عزیز .

تا به حال چند مورد از رسیور های مینی دیجیتال ایکس به پستم خورده که سیگنال های هاریزونتال رو داشته ولی ورتیکال جواب نداده . من چون زیاد حرفه ای نیستم . یک عکس از برد رسیور گذاشتم . در صورت امکان این نوع ایراد ها اصولا از کلا قطعات میشه . تا تعویض کنم . لطف کنید اگر قطعه مشابه ای هم وجود داره که جواب بده بگید تا از ان ها استفاده کنم . با تشکر

عکس ها در فایل پیوست

پیوست‌ها

• 3.7 مگابایت بازدیدها: 67

aryan_

کاربر
2015-12-07
11
10
با سلام خدمت استادان عزیز .

تا به حال چند مورد از رسیور های مینی دیجیتال ایکس به پستم خورده که سیگنال های هاریزونتال رو داشته ولی ورتیکال جواب نداده . من چون زیاد حرفه ای نیستم . یک عکس از برد رسیور گذاشتم . در صورت امکان این نوع ایراد ها اصولا از کلا قطعات میشه . تا تعویض کنم . لطف کنید اگر قطعه مشابه ای هم وجود داره که جواب بده بگید تا از ان ها استفاده کنم . با تشکر

پیوست‌ها

• 173.7 کیلوبایت بازدیدها: 67
  • 198.4 کیلوبایت بازدیدها: 69

aryan_

کاربر
2015-12-07
11
10
استاد سلام و تشکر بابت راهنمایتون من اون دوتا ترانزیستور رو هم تعویض کردم ولی بازم همونجوریه فقط یک مورد قبلها با تعویض همون ترانزیستور درست شد اما بعد از ان پنج شش مورد بوده که 2ترانزیستور را هم تعویض کردم فایده نداشته در کنار اون قطعات کدوم مورد رو باز تعویض کنم

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
استاد سلام و تشکر بابت راهنمایتون من اون دوتا ترانزیستور رو هم تعویض کردم ولی بازم همونجوریه فقط یک مورد قبلها با تعویض همون ترانزیستور درست شد اما بعد از ان پنج شش مورد بوده که 2ترانزیستور را هم تعویض کردم فایده نداشته در کنار اون قطعات کدوم مورد رو باز تعویض کنم

سلام

به غیر از ترانزیستورهای اشاره شده اون قطعات اس ام دی رو هم چک کن
ولتاژگیری هم انجام بده
خط مسیر پاور برای ال ان بی هم چک کن
از پاور هم میتونه باشه
خازنهای الکترولیت قسمت تیونر و قسمت ولتاژ ساز ال ان بی رو هم عوض کن

یا هو

aryan_

کاربر
2015-12-07
11
10
سلام

به غیر از ترانزیستورهای اشاره شده اون قطعات اس ام دی رو هم چک کن
ولتاژگیری هم انجام بده
خط مسیر پاور برای ال ان بی هم چک کن
از پاور هم میتونه باشه
خازنهای الکترولیت قسمت تیونر و قسمت ولتاژ ساز ال ان بی رو هم عوض کن

یا هو

دوست عزیز من اماتورم روی عکس نشون بدید لطفا تا تعویض کنم

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542

درود :

دوست عزیز شما اون ترانزیستور رو چک بفرمایید ببینید یعنی ولت گیری کنید پایه اول و سومش اگر حدوت 21ولت میرسه شما پایه 3و2 رو جامپر کن توی تصویر براتون نشون دادم و سرچ کن رسیور باید فرکانسهای هوریزنتالو بیاره تست کن و نتیجه رو اعلام بفرمایید شاد و برقرار باشید.

پیوست‌ها

aryan_

کاربر
2015-12-07
11
10
درود :

دوست عزیز شما اون ترانزیستور رو چک بفرمایید ببینید یعنی ولت گیری کنید پایه اول و سومش اگر حدوت 21ولت میرسه شما پایه 3و2 رو جامپر کن توی تصویر براتون نشون دادم و سرچ کن رسیور باید فرکانسهای هوریزنتالو بیاره تست کن و نتیجه رو اعلام بفرمایید شاد و برقرار باشید.

استاد گرامی یک دنیا ممنونم بابت راهنمایی که کردید اما مشگل من نداشتن سیگنال ورتیکال هستش هاریزونتال رو جواب میده اگر براتون امکان داره قطعات رو روی عکس نشون بدید تا تعویض کنم ..... بزرگواراید

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
درود :
شما این روشی رو که در پست بالا خدمتون گفتم انجام بده بعد رسیور رو یک بار رسیت فکتوری کنید و سرچ کن ببین مشکل ورتیکال رفع نشده چرا که به ندرت پیش میاد گمان میکنم رسیور بد سکتور شده با رسیت فکتوری راه میافتد بدرود.

karimkhani

کاربر
2008-08-30
89
180
باسلام دستگاه استار ایکس 99کنترل کار نمیکند ولت 5موجود میباشد نرم افزار جدید وحتی فلش شد اما تغییری نکرد باسپاس

jalal2011

عضو جدید
2011-02-01
99
291
باسلام دستگاه استار ایکس 99کنترل کار نمیکند ولت 5موجود میباشد نرم افزار جدید وحتی فلش شد اما تغییری نکرد باسپاس
درود بر شما
شما پنل رو باز كن ببين ولت رو پايه چشمي كه همون ٥ ولت مدنظرم هست مياد ياخير
اگر ٥ ولت رو تو ورودي چشمي داشتي رو پايه خروجي تست كن ببين وقتي با كنترل فرمان ميدي ولتاژ تحريك ميشه يا نه
اين ايراد ميتونه علل زيادي داشته باشه
با توجه به انجام كارهاي فلش و تزريق نرم افزار پنل هم بايد از حيث سلامت چشم گيرنده و كابل پنل تست بشه
در ضمن تستركنيد ببينيد دكمه هاي پنل كار ميكنه يا نه
اين اعمال رو انجام بديد و جواب رو تو همين پست ذكر كنيد تا بنده و ديگر اساتيد بتونن بهتر راهنماييتون كنن
شاد و پيروز و برقرار باشيد

karimkhani

کاربر
2008-08-30
89
180
باسلام وتشکر که توجه فرمودید دکمه های پنل بخوبی کارمیکنند5ولت روی چشم هست اما درخروجی با زدن دکمه کنترل تغییرنمیکند چشم رو عوض کردم اما تغییر نکرد یادم میاد دوسال پیش همین عیب رو روهمین دستگاه برطرف کردم اما یادم نمیا د چکار کردم باسپاس مجدد

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
درود :
دوست عزیز شما فاصله سوکت پانل رو تا سی پی یو رو کامل تمیز کنید چرا بیشتر مواقع شرکت های سازنده روی سوکت پانل چسب میریزند چسب در بعضی مواقع تا خود سی پی یو هم مشاهده شده درز کزده واین چسب به مرو زمان ایجاد لحیم سردی کرده و سیستم کنترل رو مقتل میکنه علی ای حال شما قسمت ذکر شده رو با تینر 10هزار کامل بشورید و بعدهم با روغن لحیم مرغوب این قسمت رو آوشته کرده و هیت بگیرید با توضیحاتی که در پستهای 376 و 378 دادید باید مشکل برطرف بشه.

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با درود رسیورسوپرمکس 9950cxt روشن نمیشه .بنده تغذیه را بررسی کردم مشکلی نداشت .برای اطمینان تمام خازنها تعویض شد . وقتی مین برد رو حرارت میدادم اطراف سیپیو واسی فلش دستگاه روشن میشد .کاهی اوقات روشن میشد با حرارت گاهی روشن نمیشد .تجارب همکاران رو مطالعه میکردم .که متوجه شدم .استاد اشکان نوشته در این مدل زمانی که با زدن دکمه های پنل اعداد وحروفی میاد بعد با تکرار زدن دکمه ها خاموش میشد .حتما با فلش مشکل حل میشه . مطلب جالب این است .مشتری قبل از اینکه بیاورد برای تعمیر قاب روباز کرده ومتوجه شده اب داخل برد وتیونر نفوذکرده وبرد رو شسته بوده طوریکه بنده اثاری از شوره واب خوردگی در برد متوجه نشدم .تااینکه ازخودشون پرسیدم گفت بله اب رفته بود داخلش نشان داد تا نزدیک وخود سشیپیو اب نفوظ کرده . بنده بعد از اینکه این کارهایی که میگم انجام دادم .1.تعویض خازنهای تغذیه بغیر از خازن صافی که درسنجش سالم نشان میداد. مورد دوم رگلاتور1.2 ولت خروجی درستی داشت با این حال تعویض شد.اندازه گیری ولتازپایه های 317 که در پایه هاش یکی 25 ولت ودردوتای دیگر ولتاز هردو پایه 12 و13 ولت بود .!!!! تعویض lm317 .وخازنهای اطراف تیونر واندازه گیری 3.3 ولت در پایه ایسی فلش که موجود بود .اقدام به بیرون اوردن تیونر شدم .وبدون تیونر هم دستگاه روشن نشد .بعد با فایل موجوددرسایت فلش زدم ونصب کردم باز همان اعداد بود ومشکل خاموش بود.چندبار با فالهای مختلف پروگرا کردم .متاسفانه در اثر جابجاییایسی فلش یکی از ایسی کنده شد . شماره ایسی فلاشS29AL016D70TFI-01 که از این ایسی موجود ندارم .لطفا به سوالات بنده راهنمایی بفرمایید. 1.مشکل رسیور با کارها وقطعات تعویض چه بوده که رون نشده ؟؟چیزی بوده که از ان غافل باشم ؟؟ 2.ایا بدون تیونر روی دستگاه وبرد اگرسالم باشند .باید روشن شود؟؟یا خیر تیونر حتما باید روی برد نصب باشد ؟؟ 3.رسیورازنوع 9950CXT به شماره ایسی فلش S29AL016D70TFI-01 و در پنل USB دارد .حال یک پایه ایسی فلش کنده شده وقابل پروگرام نیست .واز این ایسی فلش موجود ندارم .ایا میتونم با توجه به مدل ذکر شده ازایسی مشابه به شماره S29AL016D70TFI-102 جایگزین کنم یا خیر ؟؟ شرمنده مطلب طولانی شد .درکل سپاسگذارخواهم بود راهنمایی بفرمایید .چطور میتونم بنتیجه برسم .. منتظر راهنمایی اساتید ...

بالا