مشكل استار تراك 1150

mro1348

کاربر
2007-08-17
83
68
سلام دوست عزيز من استار تراك 1150 دارم كه بر اثر اتصال پايه هاي ايسي lm317 خامش شد و در پاور صداي تيك تيك ميايد و روشن نميشود وقتي پاور را از بورد اصلي هم جدا ميكني باز صا قطع نميشود كمك كنيد ممنون ميشم موفق باشيد من منتظر راهنمائي شما عزيزان هستم

mro1348

کاربر
2007-08-17
83
68
i][/quote]
سلام دوست عزيز من فايل بوت استار تراك 1150 را مي خواستم كمك كنيد ممنون ميشم
[/size]

mro1348

کاربر
2007-08-17
83
68
تقاضاي كمك

سلام من احتياج به فايل بوت استار تراك 1150 دارم اگر محبت كنيد ممنون ميشم موفق باشيد

mro1348

کاربر
2007-08-17
83
68
سلام دوست عزيز من يك برنامه روي رسيور زدم كه سگنال قطع شد چند برنامه قديمي هم امتحان كردم ولي درست نشد حتي فايل اصلي هم روي رسيور ريختم ولي مشكل حل نشد حالا مجبور به جيتك شدم فايل بوت را براي اين منظور ميخوام ايا به نظر شما با جيتك مشكل حل ميشود اگر حل ميشود محبت كنيد فايل بوت را برايم بگذاريد موفق باشيد و عيدتان مبارك

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
سلام دوست عزيز من يك برنامه روي رسيور زدم كه سگنال قطع شد چند برنامه قديمي هم امتحان كردم ولي درست نشد حتي فايل اصلي هم روي رسيور ريختم ولي مشكل حل نشد حالا مجبور به جيتك شدم فايل بوت را براي اين منظور ميخوام ايا به نظر شما با جيتك مشكل حل ميشود اگر حل ميشود محبت كنيد فايل بوت را برايم بگذاريد موفق باشيد و عيدتان مبارك

شما به فایل فلش نیاز دارید نه بوت

درخواست خود را در این بخش مطرح کنید:
http://1.irantks.biz/showthread.php?p=76493#post76493

mro1348

کاربر
2007-08-17
83
68
سلام دوست عزيز من فايل فلش را دارم شنيدم بعد از فلش كردن اول بايد فايل بوت ريخت بعد اخرين ورژن برنامه جديد استار تراك را در ضمن ايا مشكل من با جيتك حل ميشود يا نه محبت كنيد به سوالم كامل جواب دهيد ممنون ميشم تا چند با تكرار نكنم موفق باشيد

lbtab

کاربر VIP
2006-10-05
30
29
سلام دوست عزيز من فايل فلش را دارم شنيدم بعد از فلش كردن اول بايد فايل بوت ريخت بعد اخرين ورژن برنامه جديد استار تراك را در ضمن ايا مشكل من با جيتك حل ميشود يا نه محبت كنيد به سوالم كامل جواب دهيد ممنون ميشم تا چند با تكرار نكنم موفق باشيد

دوست عزیز به احتمال قوی مشکل شما حل میشه(اگر ایراد بر اثر برنامه ریختن بوجود امده باشه)وبعد از جیتک نیازی به فایل بوت ندارید .

mro1348

کاربر
2007-08-17
83
68
مشكل پاور استار تراك 105

سلام دوست عزيز در پاور رسيور صداي تيك تيك مي ايد صدا از بغل خازن 470 ولت 68 ميكرو است خازن هم عوض كردم درست نشد اول كه پاور از بورد جدا است صدا مثل خارج شدن باد از لاستيك است و وقتي به بورد وصل ميكني تيك تيك ميكند و رسيور روشن نميشود در ضمن اين مشكل بر اثر اتصال پايه هاي ايسي lm317 بوجود امد من منتظر راهنمائي شما دوست عزيز هستم موفق باشيد

mro1348

کاربر
2007-08-17
83
68
مشكل پاور استار تراك 105

سلام دوست عزيز در پاور رسيور صداي تيك تيك مي ايد صدا از بغل خازن 470 ولت 68 ميكرو است خازن هم عوض كردم درست نشد اول كه پاور از بورد جدا است صدا مثل خارج شدن باد از لاستيك است و وقتي به بورد وصل ميكني تيك تيك ميكند و رسيور روشن نميشود در ضمن اين مشكل بر اثر اتصال پايه هاي ايسي lm317 بوجود امد من منتظر راهنمائي شما دوست عزيز هستم موفق باشيد

lbtab

کاربر VIP
2006-10-05
30
29

دوست عزیز شما مدار خروجی 23 ولت را چک کن (دیود فرکانسی ) و(خازنهای بعد از ترانس) امکان خرابی یکی از دیودها قبل از ترانس هم وجود داره .

mro1348

کاربر
2007-08-17
83
68
سلام دوست عزيز خروجي 23 را دارد ولي علت صدا و روشن نشدن رسيور چيست من خودم هم ماندم اگر راهي ديگر به نظرتان ميرسد من منتظر راهنمائي شما هستم

lbtab

کاربر VIP
2006-10-05
30
29
سلام دوست عزيز خروجي 23 را دارد ولي علت صدا و روشن نشدن رسيور چيست من خودم هم ماندم اگر راهي ديگر به نظرتان ميرسد من منتظر راهنمائي شما هستم

عزیز من شما در قسمت اولیه تغذیه(قبل از ترانس )بجز چهار عدد دیود یکسو ساز دیود های دیگری هم دارید که حتما باید بررسی شود .یه خازن کوچک وجود داره که باید تعویض کنی تا ازش مطمئن باشی و قطعه دیگر که احتمال خرابی داره کوپلر هستش که اون هم باید تست بشه.اگه بتونی یه تصویر از تغذیه رو بزاری راحتتر میتونم کمکت کنم

بالا