سلام دوست عزيز من يك برنامه روي رسيور زدم كه سگنال قطع شد چند برنامه قديمي هم امتحان كردم ولي درست نشد حتي فايل اصلي هم روي رسيور ريختم ولي مشكل حل نشد حالا مجبور به جيتك شدم فايل بوت را براي اين منظور ميخوام ايا به نظر شما با جيتك مشكل حل ميشود اگر حل ميشود محبت كنيد فايل بوت را برايم بگذاريد موفق باشيد و عيدتان مبارك
سلام دوست عزيز من فايل فلش را دارم شنيدم بعد از فلش كردن اول بايد فايل بوت ريخت بعد اخرين ورژن برنامه جديد استار تراك را در ضمن ايا مشكل من با جيتك حل ميشود يا نه محبت كنيد به سوالم كامل جواب دهيد ممنون ميشم تا چند با تكرار نكنم موفق باشيد
سلام دوست عزيز در پاور رسيور صداي تيك تيك مي ايد صدا از بغل خازن 470 ولت 68 ميكرو است خازن هم عوض كردم درست نشد اول كه پاور از بورد جدا است صدا مثل خارج شدن باد از لاستيك است و وقتي به بورد وصل ميكني تيك تيك ميكند و رسيور روشن نميشود در ضمن اين مشكل بر اثر اتصال پايه هاي ايسي lm317 بوجود امد من منتظر راهنمائي شما دوست عزيز هستم موفق باشيد
سلام دوست عزيز خروجي 23 را دارد ولي علت صدا و روشن نشدن رسيور چيست من خودم هم ماندم اگر راهي ديگر به نظرتان ميرسد من منتظر راهنمائي شما هستم