مدل رسيور=>NC707_709CI_NC708: 1004 با اين كد می توانیدکانال های قفل شده بدون آنکه کد دستگاه عوض بشه باز كنيد
مستر كد مدل رسيور=> world in box I,II ,2004,2005: 0786 با اين كد می توانیدکانال های قفل شده بدون آنکه کد دستگاه عوض بشه باز كنيد.
مستر كد مدل رسيور=> 550d/650ci/750cu: 1004 كه البته بخاطر شباهت سخت افزاري اين دستگاه با نيوست 1600 و ترومان 150 احتمالا در مورد آنها هم صدق ميكند.
مستركد مدل رسيور=>1150/1050: 9200 براي ورود به قسمت كد دهي دستي ,ابتدا وارد منو شده و سپس عدد 1117 را با رموت كنترل وارد كنيد.منو كددهي در اختيار شماست.
آموزش آپگرید دستگاه به دستگاه رسيورهای استارتراک برای مدلهای World in box I .World in box II .2005 Super
1.قبل از شروع به هر کاری کابل RC-232 را وصل می نماییم. 2.دستگاهی که نرم افزار آن جدید است به برق می زنیم و روی استم بای قرار میدهیم. 3.با کنترل عدد 74620 رامیزنیم. 4.دستگاه بعدی را به برق وصل می کنیم. ضمنا کد برای کار با ادیت کی استار ترک74623 می باشد.
***فايل آموزش تصويری به صورت فلش نيزآپلود شد*** لينك دانلود
با سلام
دوستي كه برنامه مدل استار تراك 5000s2cu را گذاشته بود من دانلود كردم ولي دستگاه اجرا نكرد و پيغام خطا داد مي خواستم ببينم دوستان ديگه هم اين مشكلو داشتند يا نه ؟ در ضمن برنامه مذكور كه در سايت استار تراك است براي مدل دستگاه hd نيست و ظاهرا" براي مدلهاي dvr است لطفا" دوستان كمك كنند. در ضمن اگه دوستي بگه كه اين مدل دستگاه دقيقا" چه كانالهاي hd رو باز مي كنه ممنون مي شم
دوستان و مديريت محترم سلام
من مشكلمو قبلا" مطرح كرده بودم و تا حالا كسي جوابي بهم نداده ، لطفا" اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
من برنامه اصلي را دانلود كردم ولي رسيور اجرا نكرد و پيغام خطاي ورژن پايين برنامه رو داد در حالي كه در قسمت اطلاعات دستگاه آخرين بروزرساني در اكتبر سال 2008 انجام شده است خواهش ميكنم اگه كسي ورزن جديدتري روي دستگاهش نصب كرده ازش back up بگيره و بذاره تا بتونم ازش استفاده كنم.
ضمنا" در مورد كانالهاي HD ( نام كانالها ) كه اين دستگاه نشون ميده و دسترسي به بخش كد دستي دستگاه و يا اطلاعات ديگه اطلاع رساني بفرمائيد.
باسپاس
باسلام -دراستارتراک 1150وقتی kodekey روواردمیکنی از بین 4قسمتی که وجودداره کدوم روباید انتخواب کرد -بعد که وارد شدی کدوم id و index رو برای واردکردن کد باید انتخواب کنی - و کنترل قفل کجا هستش. باتشکر فراوان
بنده رسیور star track 5000 تازه خریدم.چون کسی برای نصب کانلهای این رسیور آگاهی کامل ندارد.هز شما تقاضا دارم. تا طریقه نصب کانلها رو به بنده نشان دهید.در ظمن در داخل دفترچه این رسیور آمده که این سیستم ها در حافظه داخلی 8000 کانل دارند
بنده رسیور star track 5000 تازه خریدم.چون کسی برای نصب کانلهای این رسیور آگاهی کامل ندارد.هز شما تقاضا دارم. تا طریقه نصب کانلها رو به بنده نشان دهید.در ظمن در داخل دفترچه این رسیور آمده که این سیستم ها در حافظه داخلی 8000 کانل دارند
باسلام به مدیر محترم ودوستان عزیز لطفآ مرا راهنمای کنید من یک ریسیور دارم که دنبال برنامه او مکردم ولی پیدا نمکنم
اسم این دستگاه این است thesat-sa2010pvr