مشکلات خود رادر ارتباط بارسیورهای استارتراک فقط در این تایپیک مطرح کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mozyy

کاربر
2010-04-05
1
1
23
salam man ye resiver star track modele nc-708 daram age mise ramze madare oon ra behem begin gomes kardam mamnoon

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: asad1122

mz643330

کاربر
2010-05-07
1
1
56
سلام من برنامه آبگريد استارتراگ 2005super ci رو ميخام ممنون ميشم

• Like

qli

کاربر
2009-02-18
8
15
37
با سلام میخواستم ببینم مدل5000s2cuمیشه دانگل نصب کرد

• Like

blacksat

کاربر
2010-06-02
1
1
39
دانگل رو کی میتونه خوب توضیح بده؟ روی 5000s2uc نصب میشه؟

• Like

s-a-l-i-m

کاربر
2008-09-14
1
1
من یک رسیور startrack 5000 s2cu-usb گرفتم و الان می خوام بدونم که باید چه کارهایی انجام بدم؟؟؟
برای نصب و اینکه ورژن دستگاه باید عوض شه؟؟؟ کلا چیکار کنم؟؟؟

• Like

asad1122

کاربر
2010-07-06
8
5
56
درود.باسپاس از زحمات شماوپاسخگویی سریع به کاربران .همانطور که میدانید این ریسیور با فلش ali 3922-v2.2 است وبااسامی مختلف وکیسهای متفاوت مثل ( Opticum_7300CI2CX )وغیره در دنیا بفروش میرود من از بخت بد ناگزیراز اینترنت دیال اپ استفاده میکنم وبا توجه به اینکه اکثرا سایتهای مربوط به ماهواره ف****ر شده است سرعت افتضاح اینترنت ایران خواهشمندم اگر امکان دارد نرم افزار ( Repair ) یا( autocleaner-v2.2) برای این مدل (startrack 5000 s2cu-usb )را برایم بگذارید بسیار ممنون میشوم.سپاسگزارم.بدرود.

b_p

کاربر
2010-04-01
30
54
44
با سلام خدمت تمام افرادی که مثل خود من بدترین رسیور موجود در بازار ایران یعنی startrack 5000 s2cu-usb را خریده اند و نمی دانند با ین رسیور چکار بکنند.
1- از سایت رسمی شرکت استارتراک به نشانی http://www.swstar.org آخرین نرم افزار را دانلود کنید و به کمک usb به رسیور منتقل کنید.
2- با استفاده از کد 9339 وارد قسمت کددهی شوید.
3- این رسیور با دانگل میکرو باکس کاملا جواب می دهد. تنظیمات خود را روی sspr بگذارید و دانگل را به رسیور متصل کنید. روی کانال صبر کنید. باز می شود.
4- در مورد کد دادن دستی اول دکمه I (اینفو) سپس دکمه قرمز را فشار دهید.

b_p

کاربر
2010-04-01
30
54
44
بیچاره تمام افرادی که مثل خود من بدترین رسیور موجود در بازار ایران یعنی startrack 5000 s2cu-usb را خریده اند
یک سوال در مورد رسیور startrack 5000 s2cu-usb
این رسیور هر بار که در فهرست کانالها، کانالی را جستجو (find) کنید و یا بگویید که آنها را منظم کند (sort) سریع می پرسد آیا ذخیره کند و تمام کانالهای منظم شده قبلی را بهم می ریزد. آیا جایی گزینه ای دارد که این ذخیره کردن مسخره را غیرفعال کرد؟ یا راهی برای بکاپ گرفتن از کانالها هست که اگر بهم ریخت بشود دوباره آنها را منظم کرد؟ چگونه در لیست فیورت (مورد علاقه) می توان کانالها را منظم و به دلخواه چید؟
به تمام دوستان، همسایگان، آشنایان و اقوام خود توصیه کنید به هیچ عنوان این رسیور را نخرند.

• Like

Reza99

Banned
2006-10-22
36
59
با سلام خدمت تمام افرادی که مثل خود من بدترین رسیور موجود در بازار ایران یعنی startrack 5000 s2cu-usb را خریده اند و نمی دانند با ین رسیور چکار بکنند.
1- از سایت رسمی شرکت استارتراک به نشانی http://www.swstar.org آخرین نرم افزار را دانلود کنید و به کمک usb به رسیور منتقل کنید.
2- با استفاده از کد 9339 وارد قسمت کددهی شوید.
3- این رسیور با دانگل میکرو باکس کاملا جواب می دهد. تنظیمات خود را روی sspr بگذارید و دانگل را به رسیور متصل کنید. روی کانال صبر کنید. باز می شود.
4- در مورد کد دادن دستی اول دکمه I (اینفو) سپس دکمه قرمز را فشار دهید.

جناب b_p در بالا گفته که برای ساپورت دانگل میکرو باکس تنظیمات خود را روی ssprبزارید در صورتی که همچین گزینه ای وجود ندارد

از دوستان کسی میدونه رسیور star track 5000 s2cu-usb دانگل ساپورت میکنه یا نه؟
اگه میکنه چطور؟؟؟؟؟؟؟

• Like

rahimpour

کاربر
2006-11-08
1
0
سلام
من یک زسیور استار تراک world in box دارم وقتی به برق می زنم نوشته می شه cper
ایا با جیتک درست میشه
لطفا فایل فلش sti 5518 را برایم بزارید
با تشکر

علی فری

کاربر
2010-08-08
3
0
سلام لطفا در مورد star track 5000 s2cu-usb کمک کنید تازه خریدمش روشن که میشه فقط چراغش روشن میشه و on مینویسه و هیچ تغییری با کنترل یا پنل دستگاه صورت نمیگیره . ضمنا پشتش جای دوتا usb داره کسی میتونه بگه چه کاربردی دارن ؟

تاپیک مطرح نمایید

سلام لطفا در مورد star track 5000 s2cu-usb کمک کنید تازه خریدمش روشن که میشه فقط چراغش روشن میشه و on مینویسه و هیچ تغییری با کنترل یا پنل دستگاه صورت نمیگیره . ضمنا پشتش جای دوتا usb داره کسی میتونه بگه چه کاربردی دارن ؟:dast:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ghasem13

کاربر
2010-08-10
5
10
درخواست آموزش وارد کردن فرانس ها

سلام دوستان.
اول از همه این رو بگم که من کاملا مبتدی هستم در زمینه ماهواره !
سوالم اینه که تو ماهواره استار تراک چه طوری و از کجا میشه فرکانس کانالی رو که عوض شده وارد کرد؟(مثل کانال ifmtv که چند وقتی هست فرکانس هاش عوض شده و دیگه نمی تونم کشتی کج ببینم )
اینم بگم که ماهواره روی هاتبرت تنظیمه ولی بعضی کانالهای ماهواره های دیگه رو هم میگیره مثل ماهواره آموس(بی بی سیی فارسی )
تذکر:
برای یک پرسش تاپیک باز نکنید!!
پست شما تعدادی اشکالات املایی دارد این ربطی به مبتدی بودن ندارد رعایت کنید
لابد باید مدل دستگاه خودتان را هم مینوشتید که دیگران راهنمایی کنند خودتان میدانید کافیست؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like

ghasem13

کاربر
2010-08-10
5
10
سلام دوستان.
اول از همه این رو بگم که من کاملا مبتدی هستم در زمینه ماهواره !
سوالم اینه که تو ماهواره استار تراک چه طوری و از کجا میشه فرکانس کانالی رو که عوض شده وارد کرد؟(مثل کانال ifmtv که چند وقتی هست فرکانس هاش عوض شده و دیگه نمی تونم کشتی کج ببینم )
اینم بگم که ماهواره روی هاتبرت تنظیمه ولی بعضی کانالهای ماهواره های دیگه رو هم میگیره مثل ماهواره آموس(بی بی سیی فارسی )
تذکر:
برای یک پرسش تاپیک باز نکنید!!
پست شما تعدادی اشکالات املایی دارد این ربطی به مبتدی بودن ندارد رعایت کنید
لابد باید مدل دستگاه خودتان را هم مینوشتید که دیگران راهنمایی کنند خودتان میدانید کافیست؟

اول از همه که خدمت آقا شهرام سلام عرض می کنم:dast:
بعد هم اینکه از ابتدایی املام خوب نبوده و الانم فکر نکنم که درست بشه:051: (چشم سعی می کنم یه کاریش بکنم )
حالا بریم سر اصل موضوع.
اینم مدل دستگاه :sr - x1150cu

کماکان منتظر راهنمایی دوستان هستم:eek:ky:

• Like

FOFO 42

کاربر
2009-07-07
11
9
38
تو قسمت نصب جستجوی اتوماتیک فعال کن تمام کانالها رو اسکن میکنه

• Like

ehsan.70

کاربر
2010-08-31
2
1
36
سلام برای startrack550d نرم افزار می خوام
می خوام لیست کد دهی بیاد
و شبکه سه رو باز کنم
لطفا راهنماییم کنید

آخرین ویرایش:
  • Like

plantern

کاربر
2010-09-02
1
1
37
با سلام من رمز رسیور استار تراک 2005 رو فراموش کردم میخواستم بدونم که چطور میشه به تنظیمات کارخونه برش گردوند در ضمن کد 19370 و 2486 رو هم که یکی از دوستان توصیه کرد امتحان کردم و فایده نداشت رمز رسیور چهار رقمی. با تشکر از کمکتون

• Like

saman_sam

کاربر
2007-09-09
67
202
سلام خدمت مدیران محترم لطفا روش باز کردن شبکه سه رو روی استار تراک srx 1150cu توضیح بدید ممنون میشم

• Like

b_p

کاربر
2010-04-01
30
54
44
سلام
منظورم گزینه SSSP بود (آخرین گزینه). من با رسیور 5000 S2CU و دانگل میکرو باکس 1 کار کردم و کاملا جواب گرفتم. بدون فریز تمام کانالهایی که میکروباکی ساپورت می کند را باز می کند.
برای کار کردن استارتراک 5000 با دانگل ابتدا، باید پچ (یا همان نرم افزار رسیور خود را تغییر دهید). از سایت رسمی استار تراک http://www.swstar.org بگیرید. نرم افزار موجود در سایت استارتراک را بگیرید و به کمک یک فلش به رسیور منتقل نمایید. (در حالت کلی LOADER را لازم ندارید)
بعد از نصب نرم افزار شماره کانال 9339 را بزنید تا وارد منوی مخفی کددهی استارتراک 5000 S2CU-USB شوید.
برای کد دهی دستی (باز کردن شبکه 3) می توانید از اینجا استفاده کنید. یا وقتی شبکه 3 قطع می شود، روی کانال 3 بروید، ابتدا دو بار دکمه I و بعد دکمه قرمز را بزنید و به راحتی کد دستی بدهید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا