دوست عزیز در قسمت درخواست فلاش درخواست کردم کسی جواب نداد اگه امکانش هست فلاش سوپرماکس Super-ci6000super را برام بزارید با تشکر از شما
دوست من این فایل فلاش رو من دارم در اولین فرصت برات میفرستم
دوست عزیز در قسمت درخواست فلاش درخواست کردم کسی جواب نداد اگه امکانش هست فلاش سوپرماکس Super-ci6000super را برام بزارید با تشکر از شما
دوست عزیزدوست عزیز در قسمت درخواست فلاش درخواست کردم کسی جواب نداد اگه امکانش هست فلاش سوپرماکس Super-ci6000super را برام بزارید با تشکر از شما
دوست عزیز مشکل ریسیور شما چی هست که جیتک می خواهید انجام دهید آیا هنگام پاک کردن ارور می دهد بیشتر توضیح دهید شما باید اول آدرس فلش رادرست انتخاب کنید اگر درست نباشد موقع پاک کردن ارور می زند وپروگرام قبول نمی کندبا سلام
من رسيور يورستار 6600 دارم
از كابل بافر دار براي پاك كردن فلش استفاده مي كنم
فلش را ميخواند ولي پاك يا پروگرام نمي كند
از نرم افزار sticontrol نيز استفاده كردم و حتي unloke
لطفاٌ راهنمايي نماييد
با سلام
من رسيور يورستار 6600 دارم
از كابل بافر دار براي پاك كردن فلش استفاده مي كنم
فلش را ميخواند ولي پاك يا پروگرام نمي كند
از نرم افزار sticontrol نيز استفاده كردم و حتي unloke
لطفاٌ راهنمايي نماييد
دوست عزیز شما جدید ترین ورژن جی کیز رادانلود کنید این شماره ایسی شماهم داخل آدرس ها می باشد اگر بازهم با انتخاب درست آدرس فلش موفق به شناسایی فلش نشد امکان دارد ریسیور شما مشکل سخت افزاری داشته باشد که اول ازهمه به سراغ تغذیه وچک کردن ولتاژها برویداگر امکان داردیک عکس هم از ریسیور بگذارید سوالی داشتید مطرح کنیدبا سلام دوستان یه رسیور دارم خاموش هستش به این نام ومدل
NHE 2500 FTA
نه فایل فلاشش را پیداکردم ونه برنامه جی کیز با این برنامههای جی کیز هم نمیدونم روی چی بزارمشون اخه تقریبا روی همه مدلها گذاشتم ولی فلاشش را شناسایی نکرد اگه میشه راهنمایی کنید در ضمن شماره ای سی فلاش اون هم اینه
M29W160ET
دوست عزیز همین طور که می دانید پین ها این ریسیور در دوردیف ده تایی هست معمولا درهمه ریسیور ها که دارای پردازنده 5518هستندیک ردیف ده تایی منفی یا همان اتصال بدنه است ویک ردیف هم که 5 سیم آن به ایسی CPU می رودبقیه پایه ها وصل نمی شوند شما اول ردیف منفی را پیدا کنید در این ریسیور فکرکنم یکی از پایه ها درردیف منفی که آخرین پایه می باشد دارای ولتاژ 3/3 ولت می باشد که اگر شما کابل را طبق استانداردی که به ریسیورهای دیگر وصل می شودوصل کنید برنامه فلش را نمی شناسد انگار که ریسیور وصل نباشد شما باید این پایه را که دارای ولتاژدر قسمت منفی هست قطع کنید بعد به راحتی می بینید که ریسیور جیتک می شود موفق باشیدباعرض سلام استاد عزيز تا كنون اينجانب دستگاههاي زيادي را جي تگ نموده ام ولي يك عدد دستگاه استارست 1400 با ايسي فلش به شماره 39vf1601جهت تعمير نزد من اورده اند كه احتياج به جي تگ دارد و نكته مهم اين است كه ترتيب پينهاي سوكت جي تگ ان با بقيه دستگاهها فرق مي نمايدالبته از نوع 20پين ميباشد لطفا بنده را در شناسايي سوكت جي تگ اين دستگاه كمك بنماييد واگر نكته مهمي در مورد جي تگ 1400وجود دارد بيان نماييد تشكر
دوست عزیز شما باید از جدید ترین ورژن EJFlasher استفاده کنید معمولا این ارور در ورژن قدیمی زده می شود هچنین فایلgiveio را که با برنامه هست را باید نصب کنید پایه های ایسی CPU ویا فلش قلع مردگی داشته باشند این ارور را می زند تمامی برد را با هویه باد حرارت دهید موفق باشیدباسلام دوستان موقع كانكت شدن براي جيتك x5 فلش شناسائي ميشود ولي
يك پيغام خطاي ديگر ميايد نمي دانم مشگل كجاست
cannot initialize target device
بفرمائيد اين خطا مال چيست؟
دوست عزیز این ارور زمانی داده می شود که فلش ریسیور شناسایی نمی شود توسط برنامه باید فلش ریسیور را خوب لحیم کنید ویاممکن است ورودی ولتاژ فلش که 3/3 ولت هست نباشد یک فیوز که زیر ایسی فلش هست باید/3 3 ولت را داشته باشد درصورت نبلود ولتاز فلش شناخته نمی شودموفق باشیدبا سلام
سوپرلیزر10000 میخواستم تبدیل به استارست بکنم خراب شد.
حالا در موقع جیتگ ارور میدهد
cannot detect flash memory
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر