مشکلات خود رادر رابطه باجیتک هرنوع ریسیور اینجا مطرح کنید

farah

کاربر
2006-10-22
63
221
استادان عزیز من یک دستگاه استارست 190سوپرچینی دارم که میخواهم ان را جیتگ کنم
می خاستم بدانم در جیتگ این باید چه فایل فلشی و چه فایل بوت و چه پچی استفاده کنم
باز هم از استادان که همیشه مرا راهنمایی کردن میخواهم که بار دیگرشاگردشان را یاری کنند Farah با تشکر

hamid-1b

کاربر
2007-04-02
1
0
با سلام
من رسيور يورستار 6600 دارم
از كابل بافر دار براي پاك كردن فلش استفاده مي كنم
فلش را ميخواند ولي پاك يا پروگرام نمي كند
از نرم افزار sticontrol نيز استفاده كردم و حتي unloke
لطفاٌ راهنمايي نماييد

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام
لطفاٌ راهنمايي نماييد
دوست عزیز مشکل ریسیور شما چی هست که جیتک می خواهید انجام دهید آیا هنگام پاک کردن ارور می دهد بیشتر توضیح دهید شما باید اول آدرس فلش رادرست انتخاب کنید اگر درست نباشد موقع پاک کردن ارور می زند وپروگرام قبول نمی کند

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
با سلام
لطفاٌ راهنمايي نماييد

دوست عزیز مشکل رسیور شما چی هست که می خواین جیتگش کنید؟؟؟؟

در ضمن این یورواستارها جیتگ نمی شن یعنی خیلی اذیت میکنن و اگه ایراد از فلاشش باشه بهتره با فلاشر پروگرامش کنید

چاو

king shoaib khan

مدیر بخش اخبار کانال ها
2006-10-10
379
1,172
با سلام دوستان یه رسیور دارم خاموش هستش به این نام ومدل
NHE 2500 FTA
نه فایل فلاشش را پیداکردم ونه برنامه جی کیز با این برنامههای جی کیز هم نمیدونم روی چی بزارمشون اخه تقریبا روی همه مدلها گذاشتم ولی فلاشش را شناسایی نکرد اگه میشه راهنمایی کنید در ضمن شماره ای سی فلاش اون هم اینه
M29W160ET

kamal sr

کاربر
2007-04-10
1
0
باعرض سلام استاد عزيز تا كنون اينجانب دستگاههاي زيادي را جي تگ نموده ام ولي يك عدد دستگاه استارست 1400 با ايسي فلش به شماره 39vf1601جهت تعمير نزد من اورده اند كه احتياج به جي تگ دارد و نكته مهم اين است كه ترتيب پينهاي سوكت جي تگ ان با بقيه دستگاهها فرق مي نمايدالبته از نوع 20پين ميباشد لطفا بنده را در شناسايي سوكت جي تگ اين دستگاه كمك بنماييد واگر نكته مهمي در مورد جي تگ 1400وجود دارد بيان نماييد تشكر

sheyda

کاربر
2006-10-10
19
8
خطايerorموقع جيتك x5

باسلام دوستان موقع كانكت شدن براي جيتك x5 فلش شناسائي ميشود ولي
يك پيغام خطاي ديگر ميايد نمي دانم مشگل كجاست
cannot initialize target device
بفرمائيد اين خطا مال چيست؟

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام دوستان یه رسیور دارم خاموش هستش به این نام ومدل
NHE 2500 FTA
نه فایل فلاشش را پیداکردم ونه برنامه جی کیز با این برنامههای جی کیز هم نمیدونم روی چی بزارمشون اخه تقریبا روی همه مدلها گذاشتم ولی فلاشش را شناسایی نکرد اگه میشه راهنمایی کنید در ضمن شماره ای سی فلاش اون هم اینه
M29W160ET
دوست عزیز شما جدید ترین ورژن جی کیز رادانلود کنید این شماره ایسی شماهم داخل آدرس ها می باشد اگر بازهم با انتخاب درست آدرس فلش موفق به شناسایی فلش نشد امکان دارد ریسیور شما مشکل سخت افزاری داشته باشد که اول ازهمه به سراغ تغذیه وچک کردن ولتاژها برویداگر امکان داردیک عکس هم از ریسیور بگذارید سوالی داشتید مطرح کنید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
باعرض سلام استاد عزيز تا كنون اينجانب دستگاههاي زيادي را جي تگ نموده ام ولي يك عدد دستگاه استارست 1400 با ايسي فلش به شماره 39vf1601جهت تعمير نزد من اورده اند كه احتياج به جي تگ دارد و نكته مهم اين است كه ترتيب پينهاي سوكت جي تگ ان با بقيه دستگاهها فرق مي نمايدالبته از نوع 20پين ميباشد لطفا بنده را در شناسايي سوكت جي تگ اين دستگاه كمك بنماييد واگر نكته مهمي در مورد جي تگ 1400وجود دارد بيان نماييد تشكر
دوست عزیز همین طور که می دانید پین ها این ریسیور در دوردیف ده تایی هست معمولا درهمه ریسیور ها که دارای پردازنده 5518هستندیک ردیف ده تایی منفی یا همان اتصال بدنه است ویک ردیف هم که 5 سیم آن به ایسی CPU می رودبقیه پایه ها وصل نمی شوند شما اول ردیف منفی را پیدا کنید در این ریسیور فکرکنم یکی از پایه ها درردیف منفی که آخرین پایه می باشد دارای ولتاژ 3/3 ولت می باشد که اگر شما کابل را طبق استانداردی که به ریسیورهای دیگر وصل می شودوصل کنید برنامه فلش را نمی شناسد انگار که ریسیور وصل نباشد شما باید این پایه را که دارای ولتاژدر قسمت منفی هست قطع کنید بعد به راحتی می بینید که ریسیور جیتک می شود موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
باسلام دوستان موقع كانكت شدن براي جيتك x5 فلش شناسائي ميشود ولي
يك پيغام خطاي ديگر ميايد نمي دانم مشگل كجاست
cannot initialize target device
بفرمائيد اين خطا مال چيست؟
دوست عزیز شما باید از جدید ترین ورژن EJFlasher استفاده کنید معمولا این ارور در ورژن قدیمی زده می شود هچنین فایلgiveio را که با برنامه هست را باید نصب کنید پایه های ایسی CPU ویا فلش قلع مردگی داشته باشند این ارور را می زند تمامی برد را با هویه باد حرارت دهید موفق باشید

irfly2005

کاربر
2007-04-06
11
6
لطفا روش ارتباط کابل جی تک رسیور نوکیا مدیا ماستر 9860 اس را می خواستم
ایا تابحال به پورت جی تک این رسیفر نگاه کرده اید؟

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز اگر می توانی یک عکس از داخل ریسیور بگذار که بهتر بتوانم راهنمایت کنم اگر ریسیور شما پین های جیتک آن 20 تا هست دردوردیف ده تایی یک ردیف منفی هست وبقیه مرتبط بهcpu که مانند دیگر کابل ها به ریسیور متصل می شود مانند استرانگ یا استارست موفق باشید

TREX

کاربر
2006-12-25
1
0
با سلام
سوپرلیزر10000 میخواستم تبدیل به استارست بکنم خراب شد.
حالا در موقع جیتگ ارور میدهد
cannot detect flash memory
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

farah

کاربر
2006-10-22
63
221
من یک استار 190سوپر چینی دارم بعد از دو فازه شدن برق تغذیه خراب شد .
اونو درست کردم ولی روشن نمیشد و نرم افزار هم قبول نمیکند بعد سراغ جیتگ رفتم حالا در موقع جیتگ ارور میدهد
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

aziz

کاربر
2006-10-23
2
1
باسلام دوستان لطفا نحوه اتصال کابل جیتگ برای ستارست x250cu
روهم بزارید وایا از کابل بافر دار عادی میشه استفاده کرد

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام
سوپرلیزر10000 میخواستم تبدیل به استارست بکنم خراب شد.
حالا در موقع جیتگ ارور میدهد
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
دوست عزیز این ارور زمانی داده می شود که فلش ریسیور شناسایی نمی شود توسط برنامه باید فلش ریسیور را خوب لحیم کنید ویاممکن است ورودی ولتاژ فلش که 3/3 ولت هست نباشد یک فیوز که زیر ایسی فلش هست باید/3 3 ولت را داشته باشد درصورت نبلود ولتاز فلش شناخته نمی شودموفق باشید

بالا