دوست عزیز توسط چه نرم افزاری جیتک می کنیدبا سلام هنگام جیتک کردن 4620 -2 زمان زیادی برای پروگرام وقت میبرد علت چیست البته پاک کردن وهمچنین سایر موارد سریع هست ولی هنگام پروگرام در حدود 2 ساعت وقت میبرد تا صفحه نشانگر پر شودممنون
آقای مهندس این نرم افزار فعلا مشکل دارد و برای پردازنده های conexanet به خوبی عمل نمی کند ورژن جدیدی بزودی برای رفع این مشکل ارائه می شودهمین نرم افزاری که سایت تعمیر کاران خودمون در سایت گذاشته اند ورجن 1.0.6.15
البته فکر کنم بعد از نیم ساعت کارکردن وامدن نشانگر تا شماره تقریبا 15 درصد کار تمام شده است ودستگاه جیتک شده است چون من چند مورد دستگاه رو با این روش جیتگ کردم وجواب گرفتم البته ای سی فلشهای که جیتگ کردم به شماره en29lv160at بودند که با پروگرامر تی ان ام متاسفانه پروگرام نشدند وبه این روش مجبور شدم
با سلام همكار گراميدوستان عزیز ایا از فلش رسیور سامسونگ به نام am29lv160dt میشود برای استرانگ 4620ii استفاده کرد ؟
علی جان اگه امکان داره طرز ساخت کابل جی تک سی پی یو conexanetرو بذارید ایا کابلش با کابل جی تک سی پی یو necو stiفرق داره
با سلام.اساتید اهل محبت کنید بنده را راهنمایی کنید 1. cpu رسیور x90usb چه نوعی می باشد؟(قابل رویت نیست هدسینگ دارد) 2.pin برای جیتگ روی برد وجود ندارد(جای pin هست) ایا از طریق پورت سزیال جیتگ می شود یا از جای pin روی برد. با سپاس فراوان
باسلام من ریسیورمدلsupermax6200 cis x superدارم که دقیقا پچ ریسیورnex2000 cis superplus رامیخوره اما بعداز زدن پچ چندروزی کارکرد ولی الان تصویر نداره و پنل جلوی دستگاه چهارخط شده وبازدن هردگمه جلوی ریسیوراعداد آن تغییرمیکنه.لطفا مرا راهنمایی فرمایید.
باسلام خدمت دوستان و همکاران عزیز 3تا دستگاه استارست 5300cu برایم اورده اند
که بعد از پروگرام کردن فلاش دستگاه روشن میشود ولی نرم افزار قبول نمیکند
ای سی پورت 232 راهم عوض کردم درست نشد اگر فایل فلاش تست شده ان را دارید
برایم بگذارید اگر هم اطلاعاتی در این مورد دارید از راهنمایی شما متشکر می شوم
جیتک این رسیور هیچ تفاوتی با رسیورهای دیگر ندارد متاسفانه بعضی ها جسارت نشود نظر دادند که این مدل حتما به کابل بافردار احتیاج داره و با کابل معمولی جیتک نمی شود اما شما می توانید از کابل جیتک 20 پین که برای سایر رسیورها استفاده می کنید برای این مدل هم استفاده کنید و توسط نرم افزار جی کیز و مانند سایر رسیورها جیتک انجام دهید موفق باشیدسلام
میخوام لیزر سی ای 2003 را جیتگ کنم اما مقاله ها و برنامه ها خیلی جسته و گریخته است و متوجه نمیشم کدام مقاله را برای یادگیری بخوانم و از کدام نرم افزارها باید استفاده کنم تا حالا لیزر جیتگ نکردم
لطفا لینک مقاله و نرم افزارها را که به من کمک میکنه قرار دهید ممنون میشم اگر دقیقا بفرمایید کدام برنامه و کدام مقاله را استفاده کنم
ممنون