مشکلات خود رادر رابطه باجیتک هرنوع ریسیور اینجا مطرح کنید

jalalof

کاربر
2010-02-02
20
19
مشكل دستگاه چيه؟
مدل دستگاه استرانگ؟
كابل جيتگ انواع مختلف نسبت به كاربرد ودستگاه دارد
دوست گرامی میشه بفرمایید که برای رسیورهای سوپر مکس و نکست همه مدلها هم میشه از کابل جیتک استفاده کرد یانه؟اگه میشه مدلهای فابل استفاده رو ذکر کنید واگه ممکنه قیمتشون رو هم ذکر کنید.

shapoor32

کاربر
2009-05-02
14
17
با سلام خدمت استاد فرهودي
هنگام جيتگ 550دي الترا دربرنامه جيکيز که WALL هم در ان قرار دارد بعد از شناسايي سي پي يو
DIVICE ID 0X1D405041-------DIVICE STi5518 MVB-X
در قسمت فلش پروگرامينگ شماره فلش M29W160ET وجود دارد. ولي Detect نمي شود.فقط در
قسمت6000 با شماره فلاش(FLASH H1(U45-29L160 دکمه هاي اريس-ريد-پروگرام فعال مي شود
درفلاش infoمي نويسد Part-------Testوسايز ان100000 است فلاش را مي خواند وSaveمي کند
ولي حجم ان صفرميشود.برنامه STI Controlسي پي يو را نمي شناسد و هنگ مي کند بر روي فلش مارک زده شده 74L V04D--AL 241 07--Un 60 445B
که مارک فليپس دارد به اين ريسيور برنامه اشتباه داده شده. اگر برنامه GSP-Patel راداريد ان را در سايت اپلود کنيد
لطفا راهنمايي کنيد با تشکروقدر داني از لطف شما

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام خدمت استاد فرهودي
هنگام جيتگ 550دي الترا دربرنامه جيکيز که WALL هم در ان قرار دارد بعد از شناسايي سي پي يو
DIVICE ID 0X1D405041-------DIVICE STi5518 MVB-X
در قسمت فلش پروگرامينگ شماره فلش M29W160ET وجود دارد. ولي Detect نمي شود.فقط در
قسمت6000 با شماره فلاش(FLASH H1(U45-29L160 دکمه هاي اريس-ريد-پروگرام فعال مي شود
درفلاش infoمي نويسد Part-------Testوسايز ان100000 است فلاش را مي خواند وSaveمي کند
ولي حجم ان صفرميشود.برنامه STI Controlسي پي يو را نمي شناسد و هنگ مي کند بر روي فلش مارک زده شده 74L V04D--AL 241 07--Un 60 445B
که مارک فليپس دارد به اين ريسيور برنامه اشتباه داده شده. اگر برنامه GSP-Patel راداريد ان را در سايت اپلود کنيد
لطفا راهنمايي کنيد با تشکروقدر داني از لطف شما
با درود دوست گرامي
برنامه جيتگ رسيور شما همان جي كيز هست وبايد اگر فلش اسيب نديده باشه يا پاور ايراد نداشته باشه براحتي جيتگ بشود
نرم افزارهاي ديگه اي هم ياداوري كرديد به كارشما نمياد
اگر بعد از دادن فلش ادرس4900
ffffffffffffffffffffffffffff
امد يعني فلش شما شناسايي نميشود ونميتوانيد جيتگ كنيد بايد فلش را با پروگرامر امتحان كنيد يا يك فلش سالم ديگه امتحان كنيد:eek:k:

shapoor32

کاربر
2009-05-02
14
17
توجه 550 دی الترا رابا ارور ونشناختن فلش جیتک کردمبا خواندن پستی که توسط ALI4323نوشته شده بود.ریسیورم را احیا کردم با تشکر از راهنماییعلی اندیکایی زاده. این پست در تاریخ 9-9-2007در سایت قرار گرفته است.چند بار ان را به دقت بخوانید.کسانی که موفق شدند اعلام کنند. متن پستبررسي errorهاي Jkeys و چگونگي رفع آنها 100% بخوانيد --------------------------------------------------سلام به همگي دوستان امروز در مورد تمام error هاي برنامه Jkeys وچگونگي حل آن بحث ميكنم. قبل از آن لازم است توضيحي در مورد فلشهاي MX بدهم. اين نوع فلشها ميتواند قفل شود به صورتيكه آدرس شروع پروگرام كردن ياهمون پر كردن فلش قابل دسترسي نباشد. در حالت عادي رسيورهاي متاباكسي كه داراي فلش MX هستند از طرف كارخانه قفل نميشوند تا آپگريد دستگاه به مشكل برنخورد. ولي وقتي فلش دستگاه با اطلاعات اشتباه پر ميشود معمولا دسترسي به آدرس شروع فلش با مشكل همراه خواهد بود. با كمي صبر و حوصله ميتوان اين كارو انجام داد.(مثل بازي بسكتبال شما بايد سعي كنيد توپو بياندازي تو سبد.اگه حوصله كنيدميتونيد) اگر روي آي سي فلش رسيور شما عبارت MX حك شده باشد فلش شما از نوع MX خواهد بودتوجه كنيد اگر رسيورتون فلش MX داره كابل پنل يا صفحه ديجيتال بايد به برد اصلي رسيور متصل باقي بمونه.اگر باز جواب نگرفتيد براي محكم كاري ميخواين كابل پنل را از سوكتش جدا كنيد و با اين حالت هم تست كنيد. خوب حالا تك تك error هائي كه من باهاش برخورد كردم را اعلام ميكنم: Error reading from IRD (DCU peek اين خطا زماني رخ ميدهد كه آي سي فلش شما با CPU رسيور ارتباط برقرار كرده در اين صورت برنامه jkeys نمي تواند به آدرسهاي آي سي فلش دسترسي پيدا كند. راه حل چيست؟در بعضي مقالات ديده ميشود كه ميگويند: كابل منبع تغذيه را خارج كرده همه پايه هاي روي برد را با پيچ گوشتي بهم وصل كنيد. من اين مورد را شديدا نفي ميكنم. در اين حالت ممكن است به CPU رسيور شما آسيب برسد.اصلا اين كار را انجام ندهيد.به ريسكش نميارزد. موارد زير را انجام دهيد: R1.رسيور را از برق بكشيد.به كابل جيتگ اصلا دست نزنيد.يعني رسيور بهكامپيوتر متصل باشد.از برنامه jkeys هم خارج بشيد.اگر فلش دستگاه MX است كابل پنلرسيور را از سوكتش جدا نكنيد.ولي اگر فلش دستگاه MX نباشد بايد كابلو از سوكت جداكنيد. R2.حدود 30ثانيه تا 1 دقيقه صبر كنيد.اين مدت براي خالي شدن خازنهايرسيور كافيست. R3.حالا نرم افزار jkeys را اجرا كنيد تا عبارتهاي Device ID 0xFFFFFFFF ya (0x00000000) و Device Unknown Device ظاهر شود. R4.دكمه Detect را بزنيد و بلافاصله رسيور را به برق متصل كنيد .(با سرعت عمل بالا و بدون تاخيرولينه همزمان) R5.اگر پنجره خطا مشاهده نشد موارد 1 تا 10 را كه درمقاله بالا ذكرشد به ترتيب انجام دهيد.اگر باز پنجره خطا ظاهر شد موارد R1 تا R4 را دوباره اجراكنيد. با اين روش ميتوان ارتباط آيسي فلش با Cpu رسيور قطع و آنرا با jkeys پركرد Error performing flash write request --------Error programing flash at offset 0x اين دو پيغام هنگام پر كردن فلش بعد از انتخاب فايلممكن است رخ دهددر اين صورت به هيچ وجه فلش شما بدرستي پر نخواهد شدتمامپنجره ها رو ببنديد رسيورم از برق بكشيد چند دقيقه بعد از اول شروع كنيد Flash selected is not currently blank continue any way? از شايعترين error هائي كه قبل از انتخاب فايل فلش باهاش مواجه ميشيد. از ادامه پركردن فلش جدا خودداري كنيد چون در ميان مسير با اين error Error programing flash at offset 0x--------x روبرو خواهيد شد. تمام پنجره ها رو ببنديدرسيورو از برق بكشيد چند دقيقه بعد از اول شروع كنيد The flash code return are not recognized by jkeys mfg/device codes return are FFFFFFFF/FFFFFFFF (JEDEC) and FFFFFFFF/FFFFFFFF (flash file) اين error بعد از انتخاب دكمه flash programing و OK رخ ميدهد.معمولا دوستاني كه فلش رسيورشون از نوع MX باشه بيشتر اين پيغامو ميبينند. علت اصلي اونم عدم دسترسي به آدرس شروع فلش ميباشد. راه حل در انتهاي بحث ذكر شده است Error reading from DCUC control register زمانيكه دكمه flash programing را ميزنيد وسپس ok ميكنيداين پيام ممكن است ظاهر شود. دليل آن عدم ارتباط صحيح jkeys با فلش رسيوراست.يا كابل جيتك از مدار خارج شده است راه حل در انتهاي بحث ذكر شده است Error writing routine image ------> could not initiale access بعد از انتخاب فايل فلش و شروع پروگرام كردن ممكن است اين error مشاهدهشود. يا برق رسيور قطع شده يا ارتباط نرم افزار jkeys با فلش درست برقرارنيست.يا كابل جيتك از مدار خارج شده استراه حل در انتهاي بحث ذكر شده است Error reading from memory اگر بخواهيد اطلاعات فلش را با انتخاب دكمه read به كامپيوتر منتقل كنيد اين پيام ممكن است ظاهر شودارتباط jkeys بافلش بدرستي برقرار نشده يا برق رسيور قطع شده يا كابل جيتك از مدار خارج شده استراه حل چهار error پاياني: اول از همه از متصل بودن رسيور به برق مطمئن شويد.كابل جيتگ هم چك كنيد متصل باشد. در پايين صفحه flash programing سمت چپ و پائين دكمه detect را بزنيد.اگر error رفع نشد پنجره flash programing راببنديد در صفحه اصلي jkeys مجددا دكمه flash programing را از قسمت پائين سمت راست انتخاب كنيد و ok را بزنيد اگه بازم مشكل حل نشد رسيورو از برق بكشيد از برنامه jkeys هم خارج بشيد و از اول شروع كنيددوستان من با وجود اين error هاتمام رسيورهائي كه مشكل on داشته را جيتگ كردم MX , معمولي.شماهم ميتونيد.اگر باپيغام error جديدي هم روبرو شديد حتما به من خبر بديدخوب دوستان عزيز اين هم مقاله اي بود جالب از يکي از دوستان خوبم از يکي از شهرهاي ايران که در سال 83 نگارش کرده بود --- ما رو دعا کنيد علي انديکايي زاده --- خوزستان – تابستان 1386

shapoor32

کاربر
2009-05-02
14
17
با سلام خدمت مدیریت این بخش در هنگام جیتگ 9696 ایکلاس در برنامه EJTAG TINY TOOLS ارور
Halting ARM CPU........ Error میدهدمشکل از کجاست .در تست فلاش Done مینویسد
که فلاش سالم است. اتصالات را بار ها چک کرده ام. در setting & Testing بعد از تیک زدن سه گزینه مربعTDO
برنگ خاکستری در می اید در موقع Connectحروف نا مشخصی بر روی پنل ظا هر میگرددی.یا 8:8 دیده می شود با تشکر از راهنمایی شما

abbood

کاربر
2009-07-18
5
1
با عرض سلام لطفا اگر ممکنه اموزش جی تک استارست 550cxبا پردازنده conax را بگذارید ممنون

shapoor32

کاربر
2009-05-02
14
17
با سلام خدمت مدیریت این بخش در هنگام جیتگ 9696 ایکلاس در برنامه ejtag tiny tools ارور
halting arm cpu........ Error میدهدمشکل از کجاست .در تست فلاش done مینویسد
که فلاش سالم است. اتصالات را بار ها چک کرده ام. در setting & testing بعد از تیک زدن سه گزینه مربعtdo
برنگ خاکستری در می اید در موقع connectحروف نا مشخصی بر روی پنل ظا هر میگرددی.یا 8:8 دیده می شود با تشکر از راهنمایی شما

جواب این سوال چی شد

n_mohaghegh

کاربر
2010-04-04
2
0
سلام. ريسيور iclass 9696x pvr من پس از اپديت شدن با s9f2a126-11247F.sgn (كه از اينترنت گرفتم) مرتب پيغامي مبني بر نرم افزار غير مجاز چيني مي دهد و اعلام مي كند كه با اپديت مجدد ؛ دستگاه از بين ميرود. از طرفي در منوي اپديت هر فايلي را كه براي اپديت انتخاب مي كنم پيغام مي دهد كه فرمت فايل صحيح نمي باشد. لطفا راهنمايي بفرماييد.

shapoor32

کاربر
2009-05-02
14
17
با سلام خدمت علی اقا
خواهشمندم شما جواب سوال فنی مرا بدهید با تشکر از لطف شما

arsalan1346

کاربر
2008-03-14
56
129
درصورت امکان جیتک هایویون راارسال کنید همرا باعکس ازپورت واتصالات به ریسور متشکرم

arsalan1346

کاربر
2008-03-14
56
129
درصورت امکان جیتک هایویون راارسال کنید همرا باعکس ازپورت واتصالات به ریسور متشکرم

mehdii_c666

کاربر
2010-06-02
5
1
37
سوال درباره 4620xii

سلام دوستان من استرانگ مدل 4620xii دارم و فلش پرونده می خواستم جی تگ کنم اما هر چه روی برد گشتم پورت جیتک را پیدا نکردم اگر ممکن است مکان پورت جی تگ را در این رسیور را به من بگویید

mehdii_c666

کاربر
2010-06-02
5
1
37
سلام دوستان من استرانگ مدل 4620xii دارم و فلش پرونده می خواستم جی تگ کنم اما هر چه روی برد گشتم پورت جیتک را پیدا نکردم اگر ممکن است مکان پورت جی تگ را در این رسیور را به من بگویید

ب

بهنام ماهوار

Guest
با سلام
من جیتگ را برای سوپرمکس 1x1 درست کردم ولی به یک مشکل برخوردم که cpu و ای دی cpuرا می شناسه ولی آی سی فلش را نمی شناسه.
لطفا در صورت ممکن راهنمائی کنید.

با سلام
من جیتگ را برای سوپرمکس 1x1 درست کردم ولی به یک مشکل برخوردم که cpu و ای دی cpuرا می شناسه ولی آی سی فلش را نمی شناسه.
خیلی خیلی فوری

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام

با سلام
خیلی خیلی فوری
با درود
ارسال پست تكراري خلاف قوانين ارسال ميباشد
گزينه هاي مربوط به فلش را تغيير بدهيد احتمالا اشتباه انتخاب كرديد:eek:k:

بالا