مشکلات خود رادر رابطه باجیتک هرنوع ریسیور اینجا مطرح کنید

kuzu

کاربر
2009-03-05
8
20
45
جيتك x95

دوستان اگه كسي پيدا بشه كه در زمينه سخت افزار و بر نامه نويسي تبحر داشته باشه كه بتونه ديتا شيتهاي اي سي به شماره فلش sst39vf1602 و1601 رو سكتورها و سي اي اف ها وديگر اطلا عاتشو در بياره واونو تو يك فايل ini كپي كنه و در فولدر برنامه اي جيتك قرار بده اونوقت راحت ميشه x230وx95 vرو با برنامه اي جيتك جيتك كرد. در مورد رسيورهاي ديگر سري سي پي يو كنستانت نيز همينطوره . چون اكثرا دوستان در هنگام جيتك با برنامه اي جيتك با اين پيغام روبرو هستند كه مينويسهCFI =
Boot type = 0
Flash not support CFI
Readin from file
Flash ID not found in *.ini file.
كه اين مربوط ميشه به همون مور رد كه در بالا اشاره كردم. روش كار هم به اين صورته كه شماره ايسي رو در گوگل سرچ ميكنيم. ديتا شيتاي اون ايسي توسط كارخونه سازندش در يك فايل pdfنوشته شده بعد از اون كه فايل رو سيو كرديم اطلاعات مربوط به سكتورها و بلوكهاش و بيتاش رو بايد در فايل ini بنويسيم كه فكر كنم نوشتن اون يك احتياج به يك ادم وارد كه در زمينه الكترونيك تخصص داشته باشه ميخاد. اگه دوستان كسي وارده اطلاعات مربوط به ايسي كه شمارش در بالا هست در اين تاپيك قرار بده x95و230مشكلش حل ميشه.من كه هرچي تو سايتاي خارجي نگاه كردم كسيregionاين فلشو قرار نداده بود.فقط سايت روسيtelesatاين كارو انجام ميده كه اونم ي سايت تخصصصي و ثبت كردن توش مشكل و زبون روسي هم تازه بايد بلد باشي. اگر كسي دوستان تو اين سايت عضوه با بقيه همكاري كنه و regionاين ايسي و ايسي فلشهاي ديگرو بگيره و در اختيار دوستان قرار بده ممنون ميشيم:dast::bs_iloveyou:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان اگه كسي پيدا بشه كه در زمينه سخت افزار و بر نامه نويسي تبحر داشته باشه كه بتونه ديتا شيتهاي اي سي به شماره فلش sst39vf1602 و1601 رو سكتورها و سي اي اف ها وديگر اطلا عاتشو در بياره واونو تو يك فايل ini كپي كنه و در فولدر برنامه اي جيتك قرار بده اونوقت راحت ميشه x230وx95 vرو با برنامه اي جيتك جيتك كرد. در مورد رسيورهاي ديگر سري سي پي يو كنستانت نيز همينطوره . چون اكثرا دوستان در هنگام جيتك با برنامه اي جيتك با اين پيغام روبرو هستند كه مينويسهCFI =
Boot type = 0
Flash not support CFI
Readin from file
Flash ID not found in *.ini file.
كه اين مربوط ميشه به همون مور رد كه در بالا اشاره كردم. روش كار هم به اين صورته كه شماره ايسي رو در گوگل سرچ ميكنيم. ديتا شيتاي اون ايسي توسط كارخونه سازندش در يك فايل pdfنوشته شده بعد از اون كه فايل رو سيو كرديم اطلاعات مربوط به سكتورها و بلوكهاش و بيتاش رو بايد در فايل ini بنويسيم كه فكر كنم نوشتن اون يك احتياج به يك ادم وارد كه در زمينه الكترونيك تخصص داشته باشه ميخاد. اگه دوستان كسي وارده اطلاعات مربوط به ايسي كه شمارش در بالا هست در اين تاپيك قرار بده x95و230مشكلش حل ميشه.من كه هرچي تو سايتاي خارجي نگاه كردم كسيregionاين فلشو قرار نداده بود.فقط سايت روسيtelesatاين كارو انجام ميده كه اونم ي سايت تخصصصي و ثبت كردن توش مشكل و زبون روسي هم تازه بايد بلد باشي. اگر كسي دوستان تو اين سايت عضوه با بقيه همكاري كنه و regionاين ايسي و ايسي فلشهاي ديگرو بگيره و در اختيار دوستان قرار بده ممنون ميشيم:dast::bs_iloveyou:
با درود
دوست گرامی برای جیتگ نرم افزار با توجه به پردازنده ارایه میشود وبرای پردازنده کنکسانت هم جیتگ ارایه شد ویک فایل بوت هم دادند ولی من ندیدم کسی نتیجه گرفته باشد واعلام کند.
برنامه جیکیز برای برای پردازنده های st 55xx بوده وبسیار هم خوب کار میده ولی دلیل نمیشود هرچی پردازنده هست را بشود با اون جیتگ کرد.
برای دستگاه هایی که شمانام بردید همه از پروگرامر استفاده میکنند:eek:k:

آخرین ویرایش:

khafan007

کاربر
2010-07-26
3
1
37
سلام دوستان من یه رسیور استرانگ 4650 دارم که روشن نمی شه دکمه پشت دستگاه و که می زنم چراغ نارنجی با قرمز کمرنگ روشن می شه.ال سی دی دستگاه هم اصلا روشن نمی شه.تغذیه دستگاه هم سالمه.ای سی فلش هم به شماره S29AL016M901TFIR1 از نوع Spansion است.مشکلش چیه آیا با جی تک درست می شه.رو بردش هم یه جای 20 و 40 پین داره که سوکت نداره ولی از پایه های فلش به 40 پین حدود 17 تا سیم کشیده شده.
راهنمایی کنید.
با تشکر.

fitalete_baran

کاربر
2010-07-27
1
0
سلام من رسیور 7100 خود را به 6300 تبدیل کردم حالا میخاهم دوباره به حالت قبلی برگردانم ایا میتوانید کمک کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان من یه رسیور استرانگ 4650 دارم که روشن نمی شه دکمه پشت دستگاه و که می زنم چراغ نارنجی با قرمز کمرنگ روشن می شه.ال سی دی دستگاه هم اصلا روشن نمی شه.تغذیه دستگاه هم سالمه.ای سی فلش هم به شماره S29AL016M901TFIR1 از نوع Spansion است.مشکلش چیه آیا با جی تک درست می شه.رو بردش هم یه جای 20 و 40 پین داره که سوکت نداره ولی از پایه های فلش به 40 پین حدود 17 تا سیم کشیده شده.
راهنمایی کنید.
با تشکر.
با درود
دستگاه شما باید فلش بشود بهتر است از پروگرامر استفاده کنید:eek:k:

khafan007

کاربر
2010-07-26
3
1
37
ممنون شهرام جان.امکانش هست من آی سی فلش و واستون بفرستم شما اینکارو انجام بدین چون دسترسی به به تعمیرکار و پروگرامر ندارم.
با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
ممنون شهرام جان.امکانش هست من آی سی فلش و واستون بفرستم شما اینکارو انجام بدین چون دسترسی به به تعمیرکار و پروگرامر ندارم.
با تشکر
با درود
دوست گرامی متاسفانه من با شهر شما فکر کنم بابل بود خیلی فاصله دارم ونمی توانم کمک کنم بهتره با فروشگاه امیر ایسی هماهنگ کنید:eek:k:

king.zimen

کاربر
2010-08-04
3
6
49
سلام
من یک دستگاه Iclass 9696x PVR HDMI
دارم و وقتی با نرم افزار Ejtag_TT میخوام برنامه بریزم
پیغام Error Detect SPI ID میده

آدرس Base از 1FC00000 به AFC00000 تغیر دادم ولی بازم نتیجه نداد همچنین از آدرس BFC00000 نیز استفاده کردم
ولی بازم نشد .
از کابل و نرمافزارم مطمئنم
لطفا کمک کنید .

amani1542

کاربر
2006-11-24
48
13
جي تگ 7100

با سلام
خدمت دوستان وهمكاران محترم
درمورد جي تگ رسيور 7100cu-super اطلاعات ميخواستم.
اگر اين رسيورقابل جي تگ است لطفا درصورت امكان فايلهاي مورد نياز را پيوست كنيد.
باتشكر

amani1542
:eek:ky::dast:

barbyboy

کاربر
2010-08-12
8
7
38
سلام

دوستان من یکم مبتدیم می خواستم بدونم از کجا میشه فهمید رسیور باید جیتگ بشه یا اینکه با جیتگ 100% درست میشه؟؟؟مثلا تو رسیور9797 ایکلاس

ممنون میشم راهنمایی کنید

980202

کاربر
2010-08-12
3
1
29
لطفا در مورد جی تگ رسیور 9200 سو پرمکس هم اطلاعاتی بدین

نرم افزار jkeys را برای دانلود میخوام

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام

دوستان من یکم مبتدیم می خواستم بدونم از کجا میشه فهمید رسیور باید جیتگ بشه یا اینکه با جیتگ 100% درست میشه؟؟؟مثلا تو رسیور9797 ایکلاس

ممنون میشم راهنمایی کنید
با درود
برنامه جيتگ با توجه به ايسي پردازنده ارايه ميشود ودستگاه 9797 هم هنوز كسي نديدم برايش جيتگ ارايه كند پردازنده ان با9696 تفاوت داره.
بعد هم شما ننوشتي مشكل دستگاه چيه؟
دستگاه وقتي بالا نياد وفايل فلش آسيب ديده باشه در صورت امكان جيتگ ميشود واگر جيتگ نشود بايد با پروگرامر فلش ان بيرون دستگاه ومجزا پروگرام بشود:eek:k:

barbyboy

کاربر
2010-08-12
8
7
38
با درود
برنامه جيتگ با توجه به ايسي پردازنده ارايه ميشود ودستگاه 9797 هم هنوز كسي نديدم برايش جيتگ ارايه كند پردازنده ان با9696 تفاوت داره.
بعد هم شما ننوشتي مشكل دستگاه چيه؟
دستگاه وقتي بالا نياد وفايل فلش آسيب ديده باشه در صورت امكان جيتگ ميشود واگر جيتگ نشود بايد با پروگرامر فلش ان بيرون دستگاه ومجزا پروگرام بشود:eek:k:

اگه راستشو بخواین من می خوام یدونه از کسی بخرم میگه فلشش خراب شده باید جیتگ بشه پس نگیرم ازش؟چون جیتگ نمیشه 9797 شما جایی سراغ نداری برام انجا بده ادرسشو پخ کنی؟؟
ممنون میشم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
اگه راستشو بخواین من می خوام یدونه از کسی بخرم میگه فلشش خراب شده باید جیتگ بشه پس نگیرم ازش؟چون جیتگ نمیشه 9797 شما جایی سراغ نداری برام انجا بده ادرسشو پخ کنی؟؟
ممنون میشم
با درود
اين دستگاه 9797 سالمش بدرد نمي خوره چه برسه خرابش آقا بي خيال بشويد ويك چيز ديگه بخريد:eek:k:

amani1542

کاربر
2006-11-24
48
13
x95usb

باسلام
لطفا درمورد جي تگ x95 راهنمايي كنيد.
كنترل كارنمي كند. تصوير ندارد. درهنگام آبگريد سيستم ريست كرد.
ديگردستگاه برنامه نميگيرد .پورت 232 غير فعال شده.
نيازبه كمك دارم.
باتشكر
amani1542
:dast::dast::dast:

mohsen3137

کاربر
2010-06-18
1
0
با سلام
نحوه اتصال کابل جیتگ به پورت استارست 1400d رو میخواستم.
خودم طبق عکسی که گذاشتم تست کردم ولی جواب نداد. جالب اینه که اتصال شماره 11 منفی است و به شاسی دستگاه راه میده.
اگه ممکنه نحوه صحیح اتصالات رو بگین. ممنون میشم
با سلام
منم همین مشکل رو با 1400d دارم 3 روزه درگیرم به هیچ صراطی مستقیم نمیشه!
توروخدا یکی یه راهی بگه!

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام
لطفا درمورد جي تگ x95 راهنمايي كنيد.
كنترل كارنمي كند. تصوير ندارد. درهنگام آبگريد سيستم ريست كرد.
ديگردستگاه برنامه نميگيرد .پورت 232 غير فعال شده.
نيازبه كمك دارم.
باتشكر
amani1542
:dast::dast::dast:

با درود اگر دستگاه تك چراغ شده دكمه پاور را ازجلو دستگاه نگه داشته با كابل ولودر نرم افزار را استارت كنيد كه رايانه اپگريد كند بعد كليد پشت را روشن كنيد بعد از چند ثانيه بايد اپگريد اغاز بشه چند بار تست كنيد اگر نشود ايرادهاي فراواني باعث تك چراغ ميشود همه اش مربوط به فلش نيست
طریقه جیتک استار ست 95 همراه تصویر لطفا ارسال کنید متشکرم
جيتگ پردازنده كنكسانت با ورژن هاي برنامه
ejtag-tt
در بخش موجود هست

arya7

کاربر
2010-03-11
77
164
سلام
یه ایکلاس 9595 چینی هست که پیغام تقلبی میده
وقتی میخام جیتک کنم تو برنامه EJEAG فقط این پیغام رو نشون میده