من برنامهاشتباه رو روی 550 سوپر ریختم و دیگر روشن نمی شود لطفا در مورد جیتگ کر دن ان توضیح دهید طرز تهیه و نقشه کابل مخصوص آن و همچنین راهنمایی های لازم با تشکر از اقای استاد فقط توضیح کامل باشد :ُّـ چون هر کجا رفتم همه توضیحات مبهم بود خواهش می کنم مرا کمک کنید
سلام من رسیور 190 سوپر رو جی تگ کردم...... اول ای سی رو پاک کردم و بعدش فلش190 سوپر ریختم همه مراحل با موفقیت انجام شد .......ایا باید برنامه دیگری هم روش بریزم؟؟؟؟؟ چون من وقتی پچ رسمی رو خواستم بریزم دستگاه هیچ عکس العملی نشون نمیده و لودرش چیزی تو رسیور لود نمیکنه و همین طور ی می مونه.......چیکار با ید بکنم؟؟؟؟؟ ضمن اینکه از سالم بودن کابل اپگردم هم مطمئنم....
ببخشید منظورم بوت 190سوپر بود...
بله اونو ریختم...
البته احتمال به یقین رسیور من چینی باشه....ایا فایل بوت این دستگاه با کره ای اون فرق داره؟
با کسب اجازه از دوستان و مدیر بخش ما نیز بر حسب تجربه یه نظر می دیم در مورد جیتگ من خودم شخصا شاید بیش از ده تا رسیور 190 چینی رو پروگرام کردم دوست عزیز یک نکته ریز رو نباید فراموش کنی واون اینه که بعد از پاک کردن 4 مرحله ای برای پروگرام کردن فلش حتما در قسمت پارامتر باید گزینه بوت لودر را انتخاب کنی وبعد استارت بزنی اگر در آخر باز جواب نداد ورسیور بالا نیامد در قسمت تغذیه یک خازن 10 ولت 1000 میکرو فاراد هست که سوخته اگه عوض کنی درست میشه مطمعن باش .رسيور هاي چيني معمولا قابل جي تگ نمي باشند و بايد فلش خارج از مدار پروگرام شود
سلام من بجای دیود 4004 از دیود 4007 استفاده می کنم برای کابل جیتگ ای ضرر ندارد لطفا جواب بدهید