مشکلات خود رادر رابطه باجیتک هرنوع ریسیور اینجا مطرح کنید

alih6

کاربر
2006-10-04
39
76
ببخشید ...یعنی اگر اون خازن سوخته باشه میشه دستگاه رو جیتگ کرد ولی عمل لود کردن برای اپگرید رو انجام نده؟؟؟؟؟؟؟؟
چون رسیور رو وقتی روشن میکنم برنامه براحتی دستگاه رو میشناسه و عمل 4 مرحله پاک کردن و عمل پروگرام کردن رو براحتی انجام میده و فینیش میزنه.....ولی میخوام پچ بریزم هیچ عکس العملی ازلودر انجام نمیشه.........
ضمنا تو jflasher جایی برای انتخاب بوت لودر وجود نداره...
اگر ممکنه بگیدچه فرقی بین فایل بوت و فایل فلاش 190سوپر هست؟؟؟؟؟؟و کی ازشون استفاده میشه؟؟؟؟؟
.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #fff9f9; background-image: none; color: #000000; font-family: Tahoma; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }
دوست عزیز از توضحی که دادید معلومه که خازن سالمه اشکال شما درجیتگ کردنه اولا شمابهتره از ejflasher1.0b6استفاده کنید دوما شما میگید که چهار مرحله پاک کردن رو انجام می دهید خوب عزیز من همون اولی boot loaderهستش که پس از انتخاب آن میری از file nameسراغ boot 190 اون انتخاب می کنی در آخر دکمه استارت رو می زنی صبر کن تا کار تمام بشه بعد از اتمام کارکلیه کابلها از جمله برق رو جدا کن خوب اگه شماتا اینجای کار را با موفقیت انجام دادیده اید کار جیتگ تمام شده ولی رسیور روشن نمیشه حالا باید بری سراغ کابل آبگرید وقدیمی ترین پچ که 2005 که در سایت هستش رو به اون بده وقتی تمام شد دستگاه روشن می شه در ضمن دوست عزیز من هم مثل شما مبتدیم ولی اگه کمی دقت به خرج بدی میبینی که چه قدر ساده باتشکر .:(:(

alih6

کاربر
2006-10-04
39
76
مشکل در رسیور G-guard

با سلام یه رسیور G-guardهست که زمانی روشنش میکنی برای یک لحظه 4تا خط نشون می ده وبعد از لحظه ای خاموش میشه از دوستانی که در مورد جیتگ این رسیور اطاعاتی دارند یا اینکه سایتی را سراغ دارن لطفا کمک کنید با تشکر .:ُّـ

fysal

کاربر
2007-04-28
11
0
سلام من ریسیورم راجیتگ کردم اما هنوز مشکل دارم اول که روشن نمی شد ریسیور حالا هم که یک بار به زور و با ارور تونستم جیتگ کنم روشن شد ولی در صفحه 8888 روی پنل دستگاه است و یک بار دیگه خواستم اون رو جیتگ کنم تا 81 درصد بیشتر نمی ره و ارور میده مشکل از کجاست خواهشا یک توضیح درست بدید لطفا باز هم به خاطر راهنمایی های قبلی متشکرم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام من ریسیورم راجیتگ کردم اما هنوز مشکل دارم اول که روشن نمی شد ریسیور حالا هم که یک بار به زور و با ارور تونستم جیتگ کنم روشن شد ولی در صفحه 8888 روی پنل دستگاه است و یک بار دیگه خواستم اون رو جیتگ کنم تا 81 درصد بیشتر نمی ره و ارور میده مشکل از کجاست خواهشا یک توضیح درست بدید لطفا باز هم به خاطر راهنمایی های قبلی متشکرم

دوست عزیز اول تغذیه را چک کنید خازن های مربوط به ولتاژ3/3 را تعویض کنید اگر درست نشد عیب مربوطه از ای سی CPU است باید تعویض شود موفق باشید

brs

کاربر
2007-07-31
15
55

`اگر فلش قبلا كنده شده يك بار قلع گيري نماييد وسپس پايه 115 سي پي يو را به بدنه(gnd )وصل و دوباره با فايل مطمئن جي تگ نماييد

samooel

کاربر
2007-07-23
6
0
درخاست راهنمایی در مورد اروور جی تگ

با عرض سلام خدمت همه ی دوستان
بنده دستگاه fsco 5600 plus را با مطاله ی تمام اموزشها اقدام به jKeys کردم ولی به رقم استفاده از نرم افزار wall باز هم هنگام پیدا کردن نوع رسیور اروور میده
My%20Pictures
وگزینه یانتخاب پروگرام غیر فعال میمونه
اموزش%20کامل%20J-TAG%20رسيورهاي%20FortecStar%20به%20همراه%20ساخت%20کابل%20جيتگ%20وکلی%20نکتهای%20اموزشی%20-%20انجمن%20هاي%20تخصصي%20آموزشي%20ماهواره%20،%20كامپيوتر%20و%20موبایل%20ايرانيان%20ست_files
کابل و اطصالات را هم چک کردم سالم بود

اگر امکان داره راهنماییم کنید "متشکرم

samooel

کاربر
2007-07-23
6
0
استاد دوست عزیز این اروور نمایان میشود

the flash codes returned are not recognized by jkeys. Mfg/Device codes returned are ffffffff/ffffffff(jEDEC)and ffffffff/ffffffff(flashfile)
درضمن از wall هم استفاده کردم ولی مشکل همچنان ادامه دارد .
در ird model به جایsti55xx_2m گزینه ی 6000 را که انتخاب میکنم اروور نمیده ولی همچنان جی تگ نمیشه

از توجه شما متشکرم

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
دوست عزیز
شما پایه 115 cpu را با یک مقاومت 30 اهم به منفی بدنه رسیور وصل کنید
مشکل حل خواهد شد
استاد.

samooel

کاربر
2007-07-23
6
0
فدات شم لطفا زیر دیپلم توضیح بده ما هم متوجه شیم
اگر منضورت از (سی پی یو ) اونه که یک رادیات روش سواره باید عرض کنم انقدر پایه هاش کوچیکه که با ذره بین باید نگاهش کرد چه برسه که ... !
اگه لطف کنی بیشتر توضیح بدی ممنونت میشم . اگه راه دیگری هم داشته باشه که چه بهتر
بنده در ساخت کابل از مقاومت 150 اهم استفاده کردم احتمال دارد اروور از آن باشه یا خیر ؟
متشکرم

delso

کاربر
2006-10-05
5
2
the flash codes returned are not recognized by jkeys. Mfg/Device codes returned are ffffffff/ffffffff(jEDEC)and ffffffff/ffffffff(flashfile)

دوست عزیز این ارور نشانگر این است که برنامه جیکیز نتوانسته فلش شما را شناسایی کنه و این ارور در مواقعی که برنامه نتونه به ادرس اصلی فلش دستری پیدا کنه نمایش داده میشه. برای این که به ادرس فلش دسترسی پیدا بکنی این کار رو بکن:

برنامه jkeys رو باز کن بدون پیغام خطا و ird model مناسب رو پیدا کن حالا بر روی developent panel برو و بدون خاموش کردن رسیور بر روی ok کلیک کن .... اگر مشکلی پیش نیامد>>> حالا در قسمت memory/misc access :
در فیلد adress این ارقام را وارد کن: 2000e020
و در قسمت data عدد 01 رو قرار بده
و سپس دکمه پایینی write byte رو بزن تا یک بایت بر روی فلش نوشته بشه و دسترسی به ادرسهای فلش امکان پذیر بشه ...
سپس برگرد و کار پروگرمینگ رو انجام بده ×××
البته باید بگم که این کار وقت و حوصله زیادی میخواد که امید وارم موفق بشید.
البته با اجازه اساتید عزیز.

fysal

کاربر
2007-04-28
11
0
سلام من موارد رو چک کردم ریسیور همان قطعه الومنیومی که زیر ان ایسی است شما نمظورتان است زیرا وقتی ریسیور را روشن میکنم سریع داغ می شود و یک بار ترانز آن خراب شد و درست کردم ای دوباره باید جیتک کنم یا نه ایا راهی برای درست شدن این دستگاه هست یا نه راستی الان روی پنل دستگاه چهار تا 8 با نقطعه زیر ان است ولی این قطعه واقعا خیلی گرم میشود هنگامی که روی برد سیم برق ترانز را وصل میکنم به خاطر راهنمایی های قبلی متشکرم از دوستان گرامی خیلی با تشکر

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
دوست عزیز
شما باید این ای سی را عوض کنید که رسیور درست بشه
این کار هم خیلی سخت هست ولی باید انجام بشه
نیازی هم به جیتک نیست ای سی را که عوض کنید مشکل حل میشود
استاد.

بالا