دوست عزیز از توضحی که دادید معلومه که خازن سالمه اشکال شما درجیتگ کردنه اولا شمابهتره از ejflasher1.0b6استفاده کنید دوما شما میگید که چهار مرحله پاک کردن رو انجام می دهید خوب عزیز من همون اولی boot loaderهستش که پس از انتخاب آن میری از file nameسراغ boot 190 اون انتخاب می کنی در آخر دکمه استارت رو می زنی صبر کن تا کار تمام بشه بعد از اتمام کارکلیه کابلها از جمله برق رو جدا کن خوب اگه شماتا اینجای کار را با موفقیت انجام دادیده اید کار جیتگ تمام شده ولی رسیور روشن نمیشه حالا باید بری سراغ کابل آبگرید وقدیمی ترین پچ که 2005 که در سایت هستش رو به اون بده وقتی تمام شد دستگاه روشن می شه در ضمن دوست عزیز من هم مثل شما مبتدیم ولی اگه کمی دقت به خرج بدی میبینی که چه قدر ساده باتشکر .ببخشید ...یعنی اگر اون خازن سوخته باشه میشه دستگاه رو جیتگ کرد ولی عمل لود کردن برای اپگرید رو انجام نده؟؟؟؟؟؟؟؟
چون رسیور رو وقتی روشن میکنم برنامه براحتی دستگاه رو میشناسه و عمل 4 مرحله پاک کردن و عمل پروگرام کردن رو براحتی انجام میده و فینیش میزنه.....ولی میخوام پچ بریزم هیچ عکس العملی ازلودر انجام نمیشه.........
ضمنا تو jflasher جایی برای انتخاب بوت لودر وجود نداره...
اگر ممکنه بگیدچه فرقی بین فایل بوت و فایل فلاش 190سوپر هست؟؟؟؟؟؟و کی ازشون استفاده میشه؟؟؟؟؟
.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #fff9f9; background-image: none; color: #000000; font-family: Tahoma; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }
سلام من ریسیورم راجیتگ کردم اما هنوز مشکل دارم اول که روشن نمی شد ریسیور حالا هم که یک بار به زور و با ارور تونستم جیتگ کنم روشن شد ولی در صفحه 8888 روی پنل دستگاه است و یک بار دیگه خواستم اون رو جیتگ کنم تا 81 درصد بیشتر نمی ره و ارور میده مشکل از کجاست خواهشا یک توضیح درست بدید لطفا باز هم به خاطر راهنمایی های قبلی متشکرم
سلام من ریسیورم راجیتگ کردم اما هنوز مشکل دارم اول که روشن نمی شد ریسیور حالا هم که یک بار به زور و با ارور تونستم جیتگ کنم روشن شد ولی در صفحه 8888 روی پنل دستگاه است و یک بار دیگه خواستم اون رو جیتگ کنم تا 81 درصد بیشتر نمی ره و ارور میده مشکل از کجاست خواهشا یک توضیح درست بدید لطفا باز هم به خاطر راهنمایی های قبلی متشکرم