مشکلات خود رادر رابطه باجیتک هرنوع ریسیور اینجا مطرح کنید

fysal

کاربر
2007-04-28
11
0
اخرش نفهمیدم عیبش از کجاست اصلا این ای سی سیپیو کجای برد هست باتشکر

samooel

کاربر
2007-07-23
6
0
استاد ما را در یاب

جناب استاد : هر کارش کر دم بازهم همچنان همون اروور را میده دیگه نمیدونم چیکارش کنماحساس میکنم پایه های cpu از برد جدا شدن (البته با ذره بین ) شاید هم توهم زده باشم احتمال داره در اثر حرارت این اطفاق افتاده باشه ؟

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
دوست عزیز
شما حرارت رو زیاد کردی و cpu ر و از برد جدا کردی
اگه میتونید cpu رو به برد لحیم کنید .... اگر هم نمیتوینید بهتر هست به یک تعمیر کار خوب مراجع کنید
استاد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
جناب استاد : هر کارش کر دم بازهم همچنان همون اروور را میده دیگه نمیدونم چیکارش کنماحساس میکنم پایه های cpu از برد جدا شدن (البته با ذره بین ) شاید هم توهم زده باشم احتمال داره در اثر حرارت این اطفاق افتاده باشه ؟
دوست عزیز فلش ریسیور با cpu ارتباط ندارد ودرنتیجه موقع شناسایی فلش ارور داده می شود که یا ولتاژ ورودی به ای سی فلش قطع شده ویا این که ای سی فلش یا cpu قلع مردگی دارند واین مهم است که موقع جیتک آدرس فلش را درست انتخاب کنید براساس شماره ای سی فلش انتخاب شود اگرهم چنان ارور داد فلش را از برد جداکنید با پروگرامر یا با رسیور دیگری پروگرام کنید موفق باشید

karim1454260

کاربر
2006-10-03
16
23
جیتگ تیونرa سیلور2

سلام دوستان لطف کنند روش جیتگ تیونرaسیلور2 را بگذارند ممنون/

آخرین ویرایش:

amani1542

کاربر
2006-11-24
48
13
جیتک mvisione

باسلام خدمت استاد.
لطفا مرا برای جیتک دستگاه Mvisione-FX8800با مشخصات فلش 29LV160BTTC-70راهنمائی کنید.
آیا با تعویض فلش مشکل شناسائی فلش دربرنامه جیتک مرتفع میشود.
آیا میتوان از برنامه های مشابهی برای جیتک استفاده کرد .
لطفا مراراهنمائی کنید.
با تشکر.

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
دوست عزیز
شما یک عکس از رسیور برای من بگذارید تا راهنماییتون کنم
استاد.

amani1542

کاربر
2006-11-24
48
13
دوست عزیز
شما یک عکس از رسیور برای من بگذارید تا راهنماییتون کنم
استاد.
باسلام خدمت استاد.
ازآنجائیکه امکان پیوست فایل برایم مقدور نیست نمی توانم عکسی ارسال نمایم.
ولی تاجائیکه میدانم مدار دارای قفل سخت افزاری است.
زمان جیتگ پایه های 13و14 را به 3.3 ولت تغذیه اتصال دادم .البته باید بگویم که این پایه ها به ترانزیستور pnp متصل هستند.
بازهم نتوانستم جیتگ را ادامه دهم وهمان فایل خودش را بریزم.
مراراهنمائی کنید .
باتشکر:}:

0098

کاربر
2007-06-06
19
4
با سلام وخسته نباشيد
لطفا طريقه جيتك كردن ريسيور نكست وايو 2500 پلاس وكابل جيتك ونرم ا فزار جيتك ان را قرار دهيد با توجه به اين كه سي پي يو ان از نوع Ebm مي باشد
با تشكر از لطف شما

samooel

کاربر
2007-07-23
6
0
با سلام
ای سی فلش را دادم پروگرام کردن کانالهای ازاد برگشت ولی موقع اپگرید بازم خراب کاری کردم (اخه یکی نیست بگه تو که بلد نیستی چرا مهندس بازی در میاری )سرتون رو درد نیارم الان روشنش که میکنم روی پنل فقط (04) میاد و هیچ کانالی باز نمیشه
آیا باز فلش پریده یا خیر ؟
متشکر میشوم اگر راهنماییم کنید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با عرض سلام خدمت همه ی دوستان
بنده دستگاه fsco 5600 plus را با مطاله ی تمام اموزشها اقدام به jKeys کردم ولی به رقم استفاده از نرم افزار wall باز هم هنگام پیدا کردن نوع رسیور اروور میده
My%20Pictures
وگزینه یانتخاب پروگرام غیر فعال میمونه
اموزش%20کامل%20J-TAG%20رسيورهاي%20FortecStar%20به%20همراه%20ساخت%20کابل%20جيتگ%20وکلی%20نکتهای%20اموزشی%20-%20انجمن%20هاي%20تخصصي%20آموزشي%20ماهواره%20،%20كامپيوتر%20و%20موبایل%20ايرانيان%20ست_files
کابل و اطصالات را هم چک کردم سالم بود

اگر امکان داره راهنماییم کنید "متشکرم

دوست عزیز دقت کنید موقع انتخاب آدرس فلش را درست انتخاب کنید براساس شماره ای سی فلش رسیور اگر با وجود آدرس درست مشکل حل نشد احتمالا ای سی فلش با CPU نمی تواند ارتباط برقرار کند ودر نتیجه بایت های فلش شناسایی نمی شود که می تواند ولتاژ ورودی به فلش قطع باشد قلع مردگی فلش یاCPU هم امکان دارد برد را کاملا قلع کشی کنید موفق باشید

mafiasat

کاربر
2006-10-04
2
0
با سلام من یک دستگاه سوپراستار 120-s را جیتگ کردم و بوت 190d را اینتقال دادم ولی دستگاه دیگه روشن نشد . فایل فلش 190d را هم با همون برنامه ejflasherو روی adressگزینه mainprogramرا انتخاب کردم و انتقال دادم .ولی باز از پورت پشت دستگاه rs232 برنامه نمیگیره و هیچ پیغامی هم نمیده و دستگاه هم روشن نمیشه . لطفا راهنمایی بفرمایید .آبروم در خطره . ممنون

mafiasat

کاربر
2006-10-04
2
0
من هم همین مشکل را دارم جیتگ با موفقیت به پایان میرسد و تما م مراحلی که دوستان گفتند بنده انجام میدم ولی برنامه اصلی را با کابل آپگرید به دستگاه نمیشه انتقال داد دستگاه هیج وا کنشی نشون نمیده . درضمن بنده قبلا بارها این کار و کردم و مشکلی نداشتم ولی در مورد این دستگاه که سوپر استار 120-s هست به این مشکل خوردم . در ضمن دستگاه قبل از جیتگ سالم بود روشن میشد . من فقط خواستم به 190 تبدیلش کنم که نشد. لطفا اگه کسی در این مورد تجربه ای داره راهنمایی بفرماید.ممنون

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام من یک دستگاه سوپراستار 120-s را جیتگ کردم و بوت 190d را اینتقال دادم ولی دستگاه دیگه روشن نشد . فایل فلش 190d را هم با همون برنامه ejflasherو روی adressگزینه mainprogramرا انتخاب کردم و انتقال دادم .ولی باز از پورت پشت دستگاه rs232 برنامه نمیگیره و هیچ پیغامی هم نمیده و دستگاه هم روشن نمیشه . لطفا راهنمایی بفرمایید .آبروم در خطره . ممنون
دوست عزیز مشخصات سخت افزار رسیور را بگذارید (شماره فلش و cpu )امکان دارد قابل تبدیل به 190 نباشد برای جیتک باید فقط از فایل بوت استفاده کنید فایل فلش برای جیتک رسیورهای 190 کارایی ندارد موفق باشید

بالا