عزیزم سی پی یو اگه وسط برد را نگاه کنی واقع شده و پایه های زیادی داره و به اندازه یک مربع 3*3 هستشاخرش نفهمیدم عیبش از کجاست اصلا این ای سی سیپیو کجای برد هست باتشکر
دوست عزیز فلش ریسیور با cpu ارتباط ندارد ودرنتیجه موقع شناسایی فلش ارور داده می شود که یا ولتاژ ورودی به ای سی فلش قطع شده ویا این که ای سی فلش یا cpu قلع مردگی دارند واین مهم است که موقع جیتک آدرس فلش را درست انتخاب کنید براساس شماره ای سی فلش انتخاب شود اگرهم چنان ارور داد فلش را از برد جداکنید با پروگرامر یا با رسیور دیگری پروگرام کنید موفق باشیدجناب استاد : هر کارش کر دم بازهم همچنان همون اروور را میده دیگه نمیدونم چیکارش کنماحساس میکنم پایه های cpu از برد جدا شدن (البته با ذره بین ) شاید هم توهم زده باشم احتمال داره در اثر حرارت این اطفاق افتاده باشه ؟
دوست عزیز
شما یک عکس از رسیور برای من بگذارید تا راهنماییتون کنم
استاد.
باسلام خدمت استاد.
ازآنجائیکه امکان پیوست فایل برایم مقدور نیست نمی توانم عکسی ارسال نمایم.
ولی تاجائیکه میدانم مدار دارای قفل سخت افزاری است.
زمان جیتگ پایه های 13و14 را به 3.3 ولت تغذیه اتصال دادم .البته باید بگویم که این پایه ها به ترانزیستور pnp متصل هستند.
بازهم نتوانستم جیتگ را ادامه دهم وهمان فایل خودش را بریزم.
مراراهنمائی کنید .
باتشکر:}:
با عرض سلام خدمت همه ی دوستان
بنده دستگاه fsco 5600 plus را با مطاله ی تمام اموزشها اقدام به jKeys کردم ولی به رقم استفاده از نرم افزار wall باز هم هنگام پیدا کردن نوع رسیور اروور میدهوگزینه یانتخاب پروگرام غیر فعال میمونهکابل و اطصالات را هم چک کردم سالم بود
اگر امکان داره راهنماییم کنید "متشکرم
دوست عزیز مشخصات سخت افزار رسیور را بگذارید (شماره فلش و cpu )امکان دارد قابل تبدیل به 190 نباشد برای جیتک باید فقط از فایل بوت استفاده کنید فایل فلش برای جیتک رسیورهای 190 کارایی ندارد موفق باشیدبا سلام من یک دستگاه سوپراستار 120-s را جیتگ کردم و بوت 190d را اینتقال دادم ولی دستگاه دیگه روشن نشد . فایل فلش 190d را هم با همون برنامه ejflasherو روی adressگزینه mainprogramرا انتخاب کردم و انتقال دادم .ولی باز از پورت پشت دستگاه rs232 برنامه نمیگیره و هیچ پیغامی هم نمیده و دستگاه هم روشن نمیشه . لطفا راهنمایی بفرمایید .آبروم در خطره . ممنون