مشکلات خود را در رابطه با هایویون اینجا مطرح نماید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام روشن شدن استندبای 9696xو دستگاه بالا نمی اید
یعنی چی بالا نمیاد؟ یه توضیح بیشتر میدادی.. منظورت اینه که پنل رسیور مرتب فقط چرخ میزنه و رسیور بالا نمیاد یا کلا پنل خاموشه؟
اول اینکه رسیورت تقلبی یا اصله؟ دوما هم با یه پچ قدیمی و کارخونه ای با کامپیوتر ابگرد کن مشکل حل نشد ایسی فلش رو پروگرام کنید اگه سر رشته ای هم در این زمینه نداری به تعمیرکار مراجعه کن..

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
سلام

iclass 9595pvr روی پنل on میاد و بوت نمیکنه فلش رو پروگرام کردم رمشو تعویض کردم پردازندشو تعویض کردم پنل رو هم تست کردم ولی باز این مشکل حل نشد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام

iclass 9595pvr روی پنل on میاد و بوت نمیکنه فلش رو پروگرام کردم رمشو تعویض کردم پردازندشو تعویض کردم پنل رو هم تست کردم ولی باز این مشکل حل نشد
با درود
این همه کار که شما کردید وجواب نگرفتید بنظر میاد ایسی دریم اون خرابه :eek:k:

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
با درود
این همه کار که شما کردید وجواب نگرفتید بنظر میاد ایسی دریم اون خرابه :eek:k:

سلام

این کارو هم کردم جواب نداد تیو نر رو هم از مدار خارج کردم چند تا از مقاومتهای اطراف رم رو هم تعویض کردم ولی بی فایده بود

farshad@gh

مدير بخش تعميرات سخت افزاري
2009-10-27
301
2,484
سلام

این کارو هم کردم جواب نداد تیو نر رو هم از مدار خارج کردم چند تا از مقاومتهای اطراف رم رو هم تعویض کردم ولی بی فایده بود

سلام

کریستال هم یه چک بکن. :eek:k:

سهره طلايي

کاربر
2010-08-22
11
28
49
مشکل چراغ قرمز در iclass

دستگاه 9595 دارم فقط چراغ جلوي پنل روشن ميشه حتي قسمت تغذيه را بايك 9595 ديگه تست كردم ولي جواب نداد
توي يك سايت ديگه هم خوندم كه عيب از فيبر كه جنس خوبي نداره كه قطعي روي مدار بجا ميذاره ميخواستم ببينمشما همهمين رو ميگيد يا ايرادي ديگه داره :dast:

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
دستگاه 9595 دارم فقط چراغ جلوي پنل روشن ميشه حتي قسمت تغذيه را بايك 9595 ديگه تست كردم ولي جواب نداد
توي يك سايت ديگه هم خوندم كه عيب از فيبر كه جنس خوبي نداره كه قطعي روي مدار بجا ميذاره ميخواستم ببينمشما همهمين رو ميگيد يا ايرادي ديگه داره :dast:
سلام
این مشکل میتونه از فلش باشه میتونه از رم باشه میتونه از پردازنده باشه و از خود مدار هم میتونه باشه و خیلی چیزهای دیگه
موفق باشید

gorobiran

Banned
2008-08-02
3
8
با سلام یک مشکل جدید iclass روشن میشه قرمز بعد بالا میاد on را می نویسه بعد دیگه تمام هیچی کلا خاموش نه چراغ قرمزی نه پنلی فقط تو تلویزیون صفحه لودر میمونه flash ram power crystal dream tuner همگی چک شدن

mahmod31

کاربر
2008-03-25
49
543
مشکل سیگنال 9696

سلام دوستان من چند تا رسیور 9696 دارم که با تعویض تیونر و تعویض lm317 درست نشدند تغذیه هم کاملا سالم هستند به نظر شما مشکل از چی هست ؟ :a12:

raps

کاربر
2009-01-29
126
528
سلام دوستان من چند تا رسیور 9696 دارم که با تعویض تیونر و تعویض lm317 درست نشدند تغذیه هم کاملا سالم هستند به نظر شما مشکل از چی هست ؟ :a12:
دوست عزیز بیشتر توظیح بدهید.
آیا ولتاژ دارید؟اگر هست چند ولت هست؟
آیا ولتاژ 25 روی پایه lm317 هست؟

mehdi farhoodi

کاربر
2006-10-13
58
1,672
41
سلام: یک مورد آکلاس 9595 برام اومده که مشکل فلش داشت و فقط چراغ قرمز پنل دستگاه روشن بود بنده فلش و پروگرامر کردم دستگاه روشن شد ولی متاسفانه بعد از چند ساعت کار کردن دوباره به حالت چراغ قرمز می ره و باید چند بار رسیور را از طریق کلید پشتی روشن و خاموش بکنی تا روشن بشه

خروجی پاور کاملا درسته محظ اطمینان با پاور سالم هم امتحان کردم ولی باز فرقی نکرد .. ای سی فلش دستگاه هم عوض شده

از دوستان اگه به این مشکل برخوردن لطف کنند راهنمایی بفرمایند

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
سلام: یک مورد آکلاس 9595 برام اومده که مشکل فلش داشت و فقط چراغ قرمز پنل دستگاه روشن بود بنده فلش و پروگرامر کردم دستگاه روشن شد ولی متاسفانه بعد از چند ساعت کار کردن دوباره به حالت چراغ قرمز می ره و باید چند بار رسیور را از طریق کلید پشتی روشن و خاموش بکنی تا روشن بشه

خروجی پاور کاملا درسته محظ اطمینان با پاور سالم هم امتحان کردم ولی باز فرقی نکرد .. ای سی فلش دستگاه هم عوض شده

سلام
دوست عزیز
این دستگاهها از لحاظ کیفیت فیبر مداری بسیار نامرغوب وبی کیفیت هستند

که مشگلات قطی مدار فیبری بسیار شایع است
لطفا از لحاظ قطعی مدار برسی دقیق شوذ - کریستال تعویض شود سعی کنیذ از کریستال 27000 نوع بزرگ استفاده شود
از لحاظ قلع مردگی مدار بخصوص cpu دقت شود
در صورت امکان ایسی دریم تعویض شود

hadihama1360

کاربر
2006-10-16
30
96

والا خیلی از این دستگاه ها که خراب میشه قابل درست شدن نیست منم چند تا دارم و همینجوری مونده رو دستم من خیلی کارها کردم رم را عوض کردم و آی سی فلش و بقیه قطعات رو اما مثل این که این دستگاه ها مثل بقیه جنس های چینی یک بار مصرف هست و خراب بشه باید بیندازی بره و خیال خودت رو راحت بکنی و وقتت رو تلف نکنی چند روز پیش هم یک مدل hdmi 9696 داشتم 10 دقیقه کار میکرد و بعد خاموش میشد و چراغ روش در حال حرکت بود باید چند دقیقه خاموشش میکردی تا درست بشه برنامه هم زدم درست نشد

ZANGAN

کاربر
2007-08-05
8
85
دوستان بنده خیلی روی این ایراد کار کردم وبلاخره موفق شدم مشکل 50 عدد از این موارد مختلف رو حل کنم اول در مورد مدل هایی که چند ساعت روشن هستند وبعد خاموش میشوند بگویم همانطور که دوستان اشاره کردند به علت بی کیفیت بودن فیبر مدار چاپی به کار رفته اکثرا قطعی مدار است اما کجا مهم است .در این مورد دوستان دقت کنید به پیم ها یا سوراخ های که بین ای سی رم و سی پی یو قرار گرفته و در حقیقت این پیم ها پایه های سی پی یو را به رم متصل میکند اگر اشتباه نکنم 11 یا 12 عدد می باشد مدار را کاملا بیرون بیاورید واز پشت مدار چاپی توسط اهمتر از متصل بودن مدار چاپی از روی فیبر به زیر اطمینان حاصل کنید. امیدوارم مشکلتان حل شود تجربیات بعدی که دارم که خیلی مهم است را در همین جا خواهم گفت

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mahmod31

کاربر
2008-03-25
49
543
سلام دوستان من چند تا رسیور 9696 دارم که با تعویض تیونر و تعویض lm317 درست نشدند تغذیه هم کاملا سالم هستند به نظر شما مشکل از چی هست ؟ :a12: کسی تا حالا همچین مشکلی نداشته ؟

آخرین ویرایش:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935

mohammad_gm2000

کاربر
2007-05-03
111
530
سلام
دوست عزیز
این دستگاهها از لحاظ کیفیت فیبر مداری بسیار نامرغوب وبی کیفیت هستند

که مشگلات قطی مدار فیبری بسیار شایع است
لطفا از لحاظ قطعی مدار برسی دقیق شوذ - کریستال تعویض شود سعی کنیذ از کریستال 27000 نوع بزرگ استفاده شود
از لحاظ قلع مردگی مدار بخصوص cpu دقت شود
در صورت امکان ایسی دریم تعویض شود

باسلام خدمت آقای زارع می خواستم بدونم این ای سی دریم کجای رسیور هستش اگه میشه عکسی از این ای سی قرار بدید ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا