یعنی چی بالا نمیاد؟ یه توضیح بیشتر میدادی.. منظورت اینه که پنل رسیور مرتب فقط چرخ میزنه و رسیور بالا نمیاد یا کلا پنل خاموشه؟سلام روشن شدن استندبای 9696xو دستگاه بالا نمی اید
با درودسلام
iclass 9595pvr روی پنل on میاد و بوت نمیکنه فلش رو پروگرام کردم رمشو تعویض کردم پردازندشو تعویض کردم پنل رو هم تست کردم ولی باز این مشکل حل نشد
با درود
این همه کار که شما کردید وجواب نگرفتید بنظر میاد ایسی دریم اون خرابه k:
سلام
این کارو هم کردم جواب نداد تیو نر رو هم از مدار خارج کردم چند تا از مقاومتهای اطراف رم رو هم تعویض کردم ولی بی فایده بود
سلامدستگاه 9595 دارم فقط چراغ جلوي پنل روشن ميشه حتي قسمت تغذيه را بايك 9595 ديگه تست كردم ولي جواب نداد
توي يك سايت ديگه هم خوندم كه عيب از فيبر كه جنس خوبي نداره كه قطعي روي مدار بجا ميذاره ميخواستم ببينمشما همهمين رو ميگيد يا ايرادي ديگه داره :dast:
دوست عزیز بیشتر توظیح بدهید.سلام دوستان من چند تا رسیور 9696 دارم که با تعویض تیونر و تعویض lm317 درست نشدند تغذیه هم کاملا سالم هستند به نظر شما مشکل از چی هست ؟ :a12:
سلامسلام: یک مورد آکلاس 9595 برام اومده که مشکل فلش داشت و فقط چراغ قرمز پنل دستگاه روشن بود بنده فلش و پروگرامر کردم دستگاه روشن شد ولی متاسفانه بعد از چند ساعت کار کردن دوباره به حالت چراغ قرمز می ره و باید چند بار رسیور را از طریق کلید پشتی روشن و خاموش بکنی تا روشن بشه
خروجی پاور کاملا درسته محظ اطمینان با پاور سالم هم امتحان کردم ولی باز فرقی نکرد .. ای سی فلش دستگاه هم عوض شده
از دوستان اگه به این مشکل برخوردن لطف کنند راهنمایی بفرمایند
والا خیلی از این دستگاه ها که خراب میشه قابل درست شدن نیست منم چند تا دارم و همینجوری مونده رو دستم من خیلی کارها کردم رم را عوض کردم و آی سی فلش و بقیه قطعات رو اما مثل این که این دستگاه ها مثل بقیه جنس های چینی یک بار مصرف هست و خراب بشه باید بیندازی بره و خیال خودت رو راحت بکنی و وقتت رو تلف نکنی چند روز پیش هم یک مدل hdmi 9696 داشتم 10 دقیقه کار میکرد و بعد خاموش میشد و چراغ روش در حال حرکت بود باید چند دقیقه خاموشش میکردی تا درست بشه برنامه هم زدم درست نشدسلام: یک مورد آکلاس 9595 برام اومده که مشکل فلش داشت و فقط چراغ قرمز پنل دستگاه روشن بود بنده فلش و پروگرامر کردم دستگاه روشن شد ولی متاسفانه بعد از چند ساعت کار کردن دوباره به حالت چراغ قرمز می ره و باید چند بار رسیور را از طریق کلید پشتی روشن و خاموش بکنی تا روشن بشه
خروجی پاور کاملا درسته محظ اطمینان با پاور سالم هم امتحان کردم ولی باز فرقی نکرد .. ای سی فلش دستگاه هم عوض شده
از دوستان اگه به این مشکل برخوردن لطف کنند راهنمایی بفرمایند
اینجا را نگاه میکردید بعد پست میزدید:سلام دوستان من چند تا رسیور 9696 دارم که با تعویض تیونر و تعویض lm317 درست نشدند تغذیه هم کاملا سالم هستند به نظر شما مشکل از چی هست ؟ :a12: کسی تا حالا همچین مشکلی نداشته ؟
سلام
دوست عزیز
این دستگاهها از لحاظ کیفیت فیبر مداری بسیار نامرغوب وبی کیفیت هستند
که مشگلات قطی مدار فیبری بسیار شایع است
لطفا از لحاظ قطعی مدار برسی دقیق شوذ - کریستال تعویض شود سعی کنیذ از کریستال 27000 نوع بزرگ استفاده شود
از لحاظ قلع مردگی مدار بخصوص cpu دقت شود
در صورت امکان ایسی دریم تعویض شود