مشکلات خود را در رابطه با هایویون اینجا مطرح نماید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shoghal

کاربر
2007-07-02
3
4
سلام
يه رسيور 9696 اي كلاس براي تعمير اوردن كه واقعا منو كلافه كرده اول مثل اين بود كه قلع مردگي داره شماره هاي جلو خاموش ميشد و فقط ال اي دي قرمز روشن بود با تكان دادن برد وصل ميشد و بدون مشكل كار مي كرد روي سي پي يو هيت گرفتم درست شد ديگه قطع نمي شد ولي بعداز پنج
دقيقه تصوير راه راه ميشد (مثل خرابي رم) بعد قطع ميشد بعداز چند دفعه ديگه روشن نشد وفقط ال اي دي قرمز روشنه سي پي يو و فلش رو عوض كردم هيچ فرقي نكرد من كه گيج شدم البته تغذيه هم كاملا سالمه از اساتيد محترم تقاضاي كمك دارم پيشاپيش سپاسگزارم.
تذکر جدی:
پرسش سخت افزاری تعمیراتی در بخش نرم افزار وبرنامه ریزی مطرح نکنید
پست شما منتقل شد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با درود
دوست گرامی شما به تاپیک فایل های فلش هایویون سر نزدید چون فایل فلش هر2مورد موجوده برای xn هم از اینجا بگیرید:
http://1.irantks.biz/showpost.php?p=154898&postcount=21

با سلام و تشکر از شما دوست عزیز بابت راهنمایی و توجه
اما بنده قبل از زدن تاپیک اول فایلی رو که ادرس دادید را روی ایسی فلش پروگرام کردم و توجه کردم که فایل خود ایسی فلش و فایل موجود در پست 21 از نظر چک سام فرق میکنند و امیدوار بودم که مشکل حل شود اما متاسفانه هیچ فرقی نکرد و بعدا پرسیدم که مدل xs هم به این مدل xn جواب میده یا نه و لطفا راهنمایی کنید که مشکل از کجا است ممنونم

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
گرچه سئوال اول من را بی پاسخ ماند اما یه سئوال دیگه میپرسم امیدوارم که حوصله کنید و پاسخ دهید
یک رسیور ایکلاس 9696 با خروجی فقط اچ دی . کانالها به طور بی جهت و خود به خود عوض میشه و اتفاقی کانال عوض میکنه (راندوم) و ایسی رگولاتور lm317 ان خیلی داغ میکنه و فلش رو هم نمیشنهسه تا بخوام ابگریدش کنم لطفا عیب و ان را توضیح دهید که مربوط به تیونر است و چرا فلش رو نمیشناسه و باید ایسی فلش رو پروگرام کنم ؟

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
گرچه سئوال اول من را بی پاسخ ماند اما یه سئوال دیگه میپرسم امیدوارم که حوصله کنید و پاسخ دهید
یک رسیور ایکلاس 9696 با خروجی فقط اچ دی . کانالها به طور بی جهت و خود به خود عوض میشه و اتفاقی کانال عوض میکنه (راندوم) و ایسی رگولاتور lm317 ان خیلی داغ میکنه و فلش رو هم نمیشنهسه تا بخوام ابگریدش کنم لطفا عیب و ان را توضیح دهید که مربوط به تیونر است و چرا فلش رو نمیشناسه و باید ایسی فلش رو پروگرام کنم ؟

2007-06-19
1,872
19,347
با سلام

با سلام

سلام

قبل از اينکه پست ميزديد بخشو يک نگاهي ميانداختيد بد نبود :

http://asredoosti.com/showthread.php?t=18510

شرح کارهايي که انجام داديد هم مينوشتيد .

ضمنا منظورتون از شناسايي نشدن فلش چيه !

يعني موقع آپگرد مينويسه فلش شناسايي نشد ؟

يا آي سي رو از روي برد درآورديد و پروگرامر نميشناسه ...........

يا اينکه قصد جيتگ داريد و نرم افزار جيتگ آي سي رو شناسايي نميکنه ؟

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام و تشکر از شما اقای شاطی زاده
به ادرس اشاره شده هم سر زدم و متاسفانه نتیجه ای برای حل مشکل نبود و منظورم از شناسایی نشدن فلش یعنی رسیور فلش کول دیسک را که به درگاه usb اتصال میدهم را نمیشناسه در ضمن پست 43 مرا هم نگاهی بکنید ممنونم

2007-06-19
1,872
19,347
با سلام و تشکر از شما اقای شاطی زاده
به ادرس اشاره شده هم سر زدم و متاسفانه نتیجه ای برای حل مشکل نبود و منظورم از شناسایی نشدن فلش یعنی رسیور فلش کول دیسک را که به درگاه usb اتصال میدهم را نمیشناسه در ضمن پست 43 مرا هم نگاهی بکنید ممنونم

سلام

دوست عزيز البته من رسيور به ندرت تعمير مي کنم ولي معمولا اتصالات مربوط به پورت usb يا به صورت مستقيم يا بوسيله چند خازن يا مقاومت به پردازنده متصل مي شوند و به غير از ولتاژ 5 ولتي که به کول ديسک ميرسه دو تا خط ديتا ميمونه که بايد اونها رو چک کنيد که اگر مسيرشون تا پردازنده مشکلي نداشته باشه و فلش رو هم پروگرام کرده باشيد ، احتمال خرابي پردازنده زياد هست .

موفق باشيد .

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
یک رسیور ایکلاس 9696 که در ان بعد از سوئیچ کردن از جهت جهت w3 به hot روی کانالهای افقی سیگنال نمیده و روی کانالهای عمودی سیگنال میدهد و بعد از ان که روی کانالهای افقی بریم مشکل برطرف میشود لطفا برای حل عیب ان راهنمایی کنید ممنونم در ضمن هاتبرد روی سوئیچ 2 است و اگر جای دو جهت عوض شود برای جهت دیگری که روی سوئیچ 2 است همین مشکل بوجود میاید مشکل سوئیچ هم نداریم و در چند مکان تست کردم همین مشکل برای این رسیور وجود دارد

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با سلام
یک رسیور ایکلاس 9696 که در ان بعد از سوئیچ کردن از جهت جهت w3 به hot روی کانالهای افقی سیگنال نمیده و روی کانالهای عمودی سیگنال میدهد و بعد از ان که روی کانالهای افقی بریم مشکل برطرف میشود لطفا برای حل عیب ان راهنمایی کنید ممنونم در ضمن هاتبرد روی سوئیچ 2 است و اگر جای دو جهت عوض شود برای جهت دیگری که روی سوئیچ 2 است همین مشکل بوجود میاید مشکل سوئیچ هم نداریم و در چند مکان تست کردم همین مشکل برای این رسیور وجود دارد
اين مشکل از سوييچ هست رسيورهاي ايکلاس با سوييچ سازگاري ندارند شما از يه سوييچ جنس مرغوب استفاده کنيد يا جنس کابل هم خيلي تاثير داره.. از کابل کرمان صادراتي استفاده کنيد..

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
دوستان ارجمندم
يه ايکلاس9696 کابل اچ دي دارم که خروجي تصوير اون از طريق کابل اچ دي و سوکت اسکارت هيچ مشکلي نداره و صاف هست فقط وقتي کابل audio/vieo سه رنگ رو ميزنم تصوير سياه و سفيد هست.. کابل مشکلي نداره و تست شده هست..
خرابي کريستال نمي تونه باشه چون رسيور از ساير خروجي ها موردي نداره... ولي بازم اونم تعويض کردم همون مشکل باقيه..
ايا از همکاران با اين مشکل مواجه شده تا الان؟ رفع اون به چه صورته؟

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727
سلام
دوستان ارجمندم
يه ايکلاس9696 کابل اچ دي دارم که خروجي تصوير اون از طريق کابل اچ دي و سوکت اسکارت هيچ مشکلي نداره و صاف هست فقط وقتي کابل audio/vieo سه رنگ رو ميزنم تصوير سياه و سفيد هست.. کابل مشکلي نداره و تست شده هست..
خرابي کريستال نمي تونه باشه چون رسيور از ساير خروجي ها موردي نداره... ولي بازم اونم تعويض کردم همون مشکل باقيه..
ايا از همکاران با اين مشکل مواجه شده تا الان؟ رفع اون به چه صورته؟

دوست عزیز یه موقع از تلویزیون نیست
اتخاب ورودی hd و av فرق داره مثل component

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
دوست عزیز یه موقع از تلویزیون نیست
اتخاب ورودی hd و av فرق داره مثل component
نه دوست گرامي از تلويزيون نيست چون هم روي lcd امتحان کردم هم روي معمولي در هر دوحالت خروجي تصويرav سياه و سفيد هست...

hossein1358

مدیر بازنشسته
2010-01-10
752
1,733
45
پاسخ به behroya

دوست عزیز جناب behroya
این مشکل برای من هم اتفاق افتاده بود من یک کلید روی کنترل دستگاه زدم که تصویر با کابل سه رنگ سیاه و سفید و ************** دار شد ولی با کابل اچ دی ام ای تصویر رنگی و مشکلی نداشت البته الان جایی هستم که نمیتونم دقیقا اسم اون دکمه رو بهت بگم فقط اینو بگم که وقتی اون دکمه رو میزنی در حالت اول تصویر سیاه و سفید میشه و وقتی دوباره بزنی تصویر رنگی ودرست میشه یعنی دکمه دو حالت بیشتر نداره . البته من اولین بار که این اتفاق برام افتاد خیلی باهاش ور رفتم ولی نتونستم درستش کنم آخرش ریست فکتوری کردم تصویر درست شد شما هم اگه ریست فکتوری کنی حتما دستگاهت درست میشه:dast:

aminsat2000

کاربر
2009-05-15
159
499
44
سلام مسئولين سايت و دوستان گرامي من يك دسگاه 9999xpvr كه مي گن تقلبي هست برنامه آيكلاس 9696 زدم و بوت نشده و بر روي چراغ گردون روي صفحه رسيور وايساده
ازتون خواهش دارم فايل بوت يا فلش يا نرم افزاري از اين مدل دارين در اختيارم بذارين بدجوري لازم دارم:051: :051: :sadwalk:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام مسئولين سايت و دوستان گرامي من يك دسگاه 9999xpvr كه مي گن تقلبي هست برنامه آيكلاس 9696 زدم و بوت نشده و بر روي چراغ گردون روي صفحه رسيور وايساده
ازتون خواهش دارم فايل بوت يا فلش يا نرم افزاري از اين مدل دارين در اختيارم بذارين بدجوري لازم دارم:051: :051: :sadwalk:

درود
دوست عزیز تاپیکی جدا در بخش ایکلاس باز کرده بودید که حذفش کردم
متاسفانه فایل و نرم افزاری از رسیور 9999 چینی در موجود نیست
این تاپیک هم جای این سوال نیست وشما بایستی سوال خودتون رو در تاپیک پرسش و پاسخ مطرح میکرد
شما از طریق کابل یه بار نرم افزار کارخونه ای 9696 رو بهش بدید ببین قبول میکنه یا نه؟؟؟؟
:eek:k:
نرم افزار های اورجینال(کارخانه ای) رسیورهای هایویون و ايکلاس

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887

سلام

شما از فایل فلش ای کلاس 9595 pvr استفاده کنید

aminsat2000

کاربر
2009-05-15
159
499
44
سلام

شما از فایل فلش ای کلاس 9595 pvr استفاده کنید

آقای عزیز ممنونم از پیشنهادتون اما اگه یکم فکر کنین گفتم برنامه 9696 زدم که با 9595 فرق نداره معلومه که بالا نمیاد:sadwalk:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
آقای عزیز ممنونم از پیشنهادتون اما اگه یکم فکر کنین گفتم برنامه 9696 زدم که با 9595 فرق نداره معلومه که بالا نمیاد:sadwalk:
با درود
دوست گرامی شما توجه بیشتر کنید ایشان صحبت از برنامه نکردند
دستگاه شما باید با فایل فلش 9595 که اولین فایل فلش بود وروی دستگاه های چینی موردی نداره وراحت بالا میاد برای جیتگ یا پروگرام استقاده کنید:eek:k:

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
یک دستگاه ایکلاس 9797 کابل اچ دی که ایسی فلش ان اس ام دی و 8 پایه که در مدار روی جای ایسی 48 پایه است بعد از ابگرید پیغام مبنی بر این که ایسی امنیتی شما اسیب دیده و با تعویض ایسی دریم درست شد اما این بار پیغام اخطار ابگرید که مهلت 4 ماهه را داد و با ابگرید دوباره پیغام ایسی اسیب دیده را داد و ایسی دریم را سوزاند
حال با توجه به اینکه ایسی دریم هم تو بازار یافت نمیشود لطفا راهنمایی کنید که مشکل از کجاست که با ابگرید ایسی دریم را میسوزونه و دستگاه اصل هم است

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا