بهروز وثوقی
Banned
- 2009-05-15
- 0
- 28,977
سلام
دلیل ایراد شما چی هست که قصد برداشتن این خازن رو دارید؟
باسلام.
آی سی فلش پروگرام شده.خازنهای 16ولت1000تعویض-باهیترحرارت به سی پی یووارتباط بین سی یو ورم-ولی همچنان رسیورایکلاس9696چراغ قرمز.
باتشکر
سلام
دلیل ایراد شما چی هست که قصد برداشتن این خازن رو دارید؟
باسلام.
آی سی فلش پروگرام شده.خازنهای 16ولت1000تعویض-باهیترحرارت به سی پی یووارتباط بین سی یو ورم-ولی همچنان رسیورایکلاس9696چراغ قرمز.
باتشکر
با سلام
یک iclass k9k9 wifi hd pvr دارم 2 تا مقاومت و یک ترانزیستور کنار lm317 ترکیده و شماره اش مشخص نیست. دوستان کسی بردش را تو مغازه نداره برام نگاه کنه
q603-r634-r636
با سلام :
ایکلاس 9700pvr xvid بعد از تعویض کانال مجددا بوت میشود ؟؟؟ چه ال ان بی بهش وصل باشه یا نباشه همش این عمل تکرار میشود !!
فلشش را هم پروگرام کردم باز هم همونطوره ؟؟؟ مشکل از پردازنده میتونه باشه ؟
ممنون
سلام این هم از دستگاه مورد نظر .ترانزیستور احتمالا یک منفی بزنم جاش بخوره اما مقاومتها نمیدونم چی بزنم
مشاهده فایلپیوست 73541
با سلام به دوست عزیز - بله میتواند این مشکل از سی پی یو باشد اما احتمال زیاد عیب از خرابی خازنهای تغذیه و یا لحیم مردگی و قطعی پایه های سی پی یو میباشد بهتر است ابتدا یک پایه های سی پی یو و فلاش و رم را فلکس مایع زده و هیتر بگیرید و بعد از آن با تینر شست و شو دهید .با سلام :
ایکلاس 9700pvr xvid بعد از تعویض کانال مجددا بوت میشود ؟؟؟ چه ال ان بی بهش وصل باشه یا نباشه همش این عمل تکرار میشود !!
فلشش را هم پروگرام کردم باز هم همونطوره ؟؟؟ مشکل از پردازنده میتونه باشه ؟
ممنون
سلام
اول از پاور مطمئن شو و همچنین از رگولاتور 1.8 - سی پی یو و قطعات اطراف را با مایع فلاکس هیتر بگیر ببین چطور میشه
با سلا م اگر زیاد داغ میکند مسیر آن را چک کن و یک خازن در مسیر خروجی رگلاتور میباشد تعویض کن احتمال نشتی خازن وجود دارد و ممکن است علت سوختن رگلاتور قبلی نیز همین باشد -[/QUO
گفته جناب اقای حیدری دقیقا درسته این مدل دستگاه ها بلا استثنا به این مشکل بر میخورند که با تعویض تنها رگلاتور مشکل برطرف نخواهد شد شما اگر سیم تیونر را وصل کنید خواهید دید که دوباره ریست میشه