مشکلات خود را در رابطه با هایویون اینجا مطرح نماید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
با سلام ايكلس k9k9pvrxvid بخاطر ريختن اب داخل برد تغذيه دو قطعه سوخته بود يكي فيوز ورودي 2 امپر
و ديگري
ايسي اسيلاتور 8 پايه تغذيه به شماره 5L0365 كه پايه يك و دوي ايسي بويژه پايه يك بشدت ذوب شده بود
ايسي و فيوز را تعويض نمودم ايسي البته بگفته فروشنده جنس خوب بود بهر حال الان درخروجي چاپر اصلا
ولتاژ نداريم ضمن اينكه مقاومت وديودهاي اطراف ايسي مذكور را البته روي مدار بدقت تست كردم سالم بودند
حالا از دوستان خوبم تقاضاي مساعدت دارم با تقديم احترام
AAZ

سلام
دوست عزیز یه دونه قطعه به شماره dpt1 داخل برد پاور هستش به اسم کوپر( اگه اشتباه نکرده باشم) اونو باید تعویض کنی

AAZ

کاربر
2010-08-27
38
102
61
درود
دوست گرامی اگر خازن 400 ولت شارژ میشود ودر ثانویه هیچ ولتی ندارید و فیوز نمیسوزه دیودها سالم هست ایسی8 پایه که خریدین کار نمی کنه سابقه هم زیاد داره
یک مقاومت اهم بالا یا280کیلو یا 470 کیلو اهم هم در مدار اولیه هست که میسوزه چک کنید
فقط نوع مرغوبش پاور را راه می اندازه

با تشكر از شما جناب شهرام خان عزيز فرموده شما كاملا صحيح بود ايسي مذكور از نوع مرغوب نبود هر چند فروشنده تعريفشو مي كرد يك آيسي ديگر تهيه و نصب نمودم عيب كاملا مرتفع شد بدين وسيله از شما استاد گرامي قدر داني و تشكر مي كنم ارادتمند aaz

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود////ایکلاسk9k9 اچ دی ام ای تصویر بصورت سینک است و از جهت افقی و عمودی حرکت میکند و ثابت هم نمیشود ////لطفا دوستان راهنمایی فرمایید با سپاس

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود////ایکلاسk9k9 اچ دی ام ای تصویر بصورت سینک است و از جهت افقی و عمودی حرکت میکند و ثابت هم نمیشود ////لطفا دوستان راهنمایی فرمایید با سپاس
با درود وسپاس از کاربرانی که پس از راهنمایی ونتیجه گرفتن برای اطلاع دیگر دوستان اطلاع رسانی میکنند
جهت اطلاع دوستان وقتی یک پاور با ایسی 8 پایه 365 راه اندازی کردید بهتره بقیه را هم برای تست نصب کنید ومثلا 2 یا چندتا ایسی تست شده در اختیار داشته باشید
مشکل تصویر دستگاه شما هم با ریست فکتوری رفع میشود اگر با تلویزیون کابل اچ دی تصویر بگیرید معمولا تصویر سالم هست وبه منوی ریست رفته دستگاه را ریست کنید
اگر تلویزیون معمولی هست باید توی همون تصاویر درهم به منوی ریست مراجعه وریست فکتوری کنید

آخرین ویرایش:

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود وسپاس از کاربرانی که پس از راهنمایی ونتیجه گرفتن برای اطلاع دیگر دوستان اطلاع رسانی میکنند جهت اطلاع دوستان وقتی یک پاور با ایسی 8 پایه 365 راه اندازی کردید بهتره بقیه را هم برای تست نصب کنید ومثلا 2 یا چندتا ایسی تست شده در اختیار داشته باشید مشکل تصویر دستگاه شما هم با ریست فکتوری رفع میشود اگر با تلویزیون کابل اچ دی تصویر بگیرید معمولا تصویر سالم هست وبه منوی ریست رفته دستگاه را ریست کنید اگر تلویزیون معمولی هست باید توی همون تصاویر درهم به منوی ریست مراجعه وریست فکتوری کنید
با درود ////دوست گرامی متاسفانه با تلویزیون معمولی موفق نشدم //ایا میشود چطور میشود توسط پروگرامر این ایراد را حل کردن ایا باید فایل فلش روی ایسی بریزم چون نرم افزار ریختم اصلا دیتگاه روشن نشد .////با سپاس

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
دوستانی که چنين مشکلی دارند نياز به ريست دستگاه نيست يکی از کليد های کنترل برای تغيير پيکسل در تصوير ميباشد فکر کنم دکمه vf باشد با فشار يک بار روی اين کليد تصوير درست ميشود

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود ////دوست گرامی متاسفانه با تلویزیون معمولی موفق نشدم //ایا میشود چطور میشود توسط پروگرامر این ایراد را حل کردن ایا باید فایل فلش روی ایسی بریزم چون نرم افزار ریختم اصلا دیتگاه روشن نشد .////با سپاس
درود دوست من
دستگاه شما به احتمال زیاد فایل فلش لازم داره یا با جیتگ یا با پروگرامر
اگر با کابل سریال برنامه قبول نکنه دیگه کاری جز پروگرام نمیشود براش انجام داد
در ضمن هنگامیکه نقل قول میکنید مقداری از پست را که به مورد شما مربوط میشود
​انتقال دهید

alimoradi

کاربر
2009-01-01
24
55
52
سلام رسیور 9797 اج دی 1 ساعت کار میکنه بعد هنک میکنه پانل هم مینوییسه 0 یا 1 ... باید روشن خاموش کنم تا درست شه تغذیه رو عوض کردم فلش زدم. برنامه ارجینال زدم.. دریم رو عوض کردم جواب نداد رو ایسی cpu رادیات گزاشتم جواب نداد حتی lm ایسی رو عوض کردم..بازم جواب نداد مشکل از جیه؟ _____

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
سلام رسیور 9797 اج دی 1 ساعت کار میکنه بعد هنک میکنه پانل هم مینوییسه 0 یا 1 ... باید روشن خاموش کنم تا درست شه تغذیه رو عوض کردم فلش زدم. برنامه ارجینال زدم.. دریم رو عوض کردم جواب نداد رو ایسی cpu رادیات گزاشتم جواب نداد حتی lm ایسی رو عوض کردم..بازم جواب نداد مشکل از جیه؟ _____
آقای مرادی . .باسلام خدمت جنابعالی و دوستانی که چنين مشکلی دارند این عيب از لحیم سردی سی پی يو و يا خرابی مدار بيشتر مسير سی پی يو به آی سی رم ميباشد که بعد از مدتی کارکردن به علت گرمی سی پی يو موجب قطعی ميگرددکه با لحيم کاری پايه های سی پی يو احتمال زياد مشکل حل خواهد شد

reza388

عضو جدید
2006-10-09
95
881
با سلام
دوستان ای کلاس 9700 ای سی lm317 سوخته بود تعویض کردم الان ولتاژ در هر دو حالت افقی و عمودی 12 ولت هست و تغییری نمی کند ترانزیستورهای کناری ان هم عوض کردم مقاومتها را هم چک کردم مشکل حل نشد دوستان اگر به این مورد برخوردند لطفا راهنمایی کنند.
با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
دوستان ای کلاس 9700 ای سی lm317 سوخته بود تعویض کردم الان ولتاژ در هر دو حالت افقی و عمودی 12 ولت هست و تغییری نمی کند ترانزیستورهای کناری ان هم عوض کردم مقاومتها را هم چک کردم مشکل حل نشد دوستان اگر به این مورد برخوردند لطفا راهنمایی کنند.
با تشکر
درود دوست گرامی
این ایسی معمولا خراب میشود وسوختن اون کمتر پیش میاد
علت سوختن اتصال کوتاه بسیار طولانی وشدید می توانسته باشد
اگر ولتاژ تغییر نمیکند خروجی بطرف تیونر را که با یک دیود وصل هست جدا کنید تا ولت به تیونر نرسد اگر ولت بالا نیامد امکان دارد که ایسی317 که تهیه کردید مرغوب نیست که خیلی شایع میباشد یا قطعات ریز برد خرابی داره یا حتی خود پردازنده مشکل داشته باشه

reza388

عضو جدید
2006-10-09
95
881
با سلام
دوستان lm317 را از روی یک ریسیور سالم باز کردم علت سوختن هم احتمالا برق زدگی باشه چون اول ریسیور تصویر نداشت اونو درست کردم دیدم این مشکل هم داره.

zaniar

کاربر VIP
2009-07-29
88
246
44
با سلام و تبریک سال نو طریقه جی تک رسیورهای ای کلاس اچ دی ام ای مدل k9k9 را می خواستم لازم بذکر است جی تک رسیورهای ای کلاس معمولی درسایت موجود است با تشکر

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
با سلام و تبریک سال نو طریقه جی تک رسیورهای ای کلاس اچ دی ام ای مدل k9k9 را می خواستم لازم بذکر است جی تک رسیورهای ای کلاس معمولی درسایت موجود است با تشکر
با درود و تبريک سال جديد . دوست عزيز جی تک در اين مدل خيلی وقت گير و دارای خطا است بهتر است فلاش را جدا کرده و با پروگرامر آن را برنامه ريزی کنيد

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
مشكل عجيب در ريسور اي كلاس 9696xpvrبعد از تعويض كانال 15الي 20ثانیه طول ميكشد تا تصوير بيايد
با تغذيه ي نو تست هم كردم من برای احتیاط بهش فلش هم زدم متاسفانه تو فرکانسهای مشترک وقتی کانال تعویض میکنی مشکلی نداره سزیع نشون میده ولی وقتی به کانالی با فرکانس دیگه میزنی بعد حدود15الی 20 ثانیه سیگنال میاد بعد کانال نشون میده.

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
دوست عزیز با يک ال ان بی مستقیم و بدون سوئیچ تست کن ببین خوبه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1111ali

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
در دستگاه های آی کلاس معمولا مشکل سوئیچ کردن وجود دارد و در صورت استفاده کردن از سیم نامرغوب ( سیم های ایرانی ) و یا سوئیچ بد در هنگام تعویض کانال باوقفه سوئیچ عمل میکند که برای رفع مشکل حتمی باید از سیم با روکش آلمینيوم و شيلد خوب استفاده کرد - اکثر دوستان سیم خوب را داشتن مغزی مسی در داخل آن میدانند که این مسئله صحیح نیست و در فرکانسهای بالا مثل ماهواره حتمی باید سیم از بهترین شیلد و روکش آلمینيوم و افشان های دور آن نیز باید کم نباشد

amen

کاربر
2007-05-15
31
79
سلام دوستان آيكلاسk9k9 دارم چراغ قرمز مونده برد با تينر شستشو دادم وهيتر گرفتم درست نشد لطفا كمك كنيد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا