مشکلات خود را در رابطه با هایویون اینجا مطرح نماید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
با سلام این عیب معمولان به علت بد عمل کردن چشم گیرنده در پنل میتواند باشد که یا خود چشم خرابی دارد و باید تعویض شود و یا ولتاژ 5 ولت که تغذیه چشم و پنل را تامین میکند نوسان دارد و خازن مسیر آن در مدار تغذیه معیوب میباشد که باید تعویض گردد - بهتر است با اهمتر ولت روی پایه های چشم را کنترل کنید و تست کنید که چشم فرمان کنترل را دریافت میکند یا نه تا قطعه معیوب مشخص شود .

آخرین ویرایش:
2009-05-15
0
28,977
باسلام به همه عزیزانم....
داداشهای گلم چشمی درپنل جلو یه خورده جابجاش کردم وبردمش بالاتر.درضمن 2تاخازن10ولت هم عوض کردم درست شد...
اماحالا فلش مموری که بهش میزنم فلش کارنمیکنه وخرابه .آیامیتونم ازکابل استارست97برای راه انداختن جای فلش تی9 تی 9استفاده کنم....
باتشکر

hadihama1360

کاربر
2006-10-16
30
96
یک دستگاه آیکلاس مدل k9k9 HD PVR Compact برای تعمیر آوردند که اصلا روشن نمیشه تمام خرزوجی های پاور رو گرفتم سالم هستش پاورش و ولتاژها روی برد را هم تست کردم مثلا فت 3.3 را تست کردم و سالم بود و ولتاژهای lm317 هم سالم بود نمیدونم ایراد از چیه فقط آی سی رم این دستگاه BGA هستش و اگر خرابی از اون باشه تعویضش سخته و پایه سازی میخواد؟

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
یک دستگاه آیکلاس مدل k9k9 HD PVR Compact برای تعمیر آوردند که اصلا روشن نمیشه تمام خرزوجی های پاور رو گرفتم سالم هستش پاورش و ولتاژها روی برد را هم تست کردم مثلا فت 3.3 را تست کردم و سالم بود و ولتاژهای lm317 هم سالم بود نمیدونم ایراد از چیه فقط آی سی رم این دستگاه BGA هستش و اگر خرابی از اون باشه تعویضش سخته و پایه سازی میخواد؟

سلام
ابتدا با پاور سالم تست نمایید.
بورد رو با تینر 20000 بشورید و بعدش سشوار.
ولتاژگیری نمایید.. ایسی فلش پردازنده رگلاتورها....
داغی پردازنده در چه حده؟
با مایع فلکسی رم و پردازنده رو هیت بگیرید.. البته در مورد رم دقت خاص میخواد.
ایسی رگلاتورها رو با نمونه سالم تعویض نمایید.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود
این دستگاه های بی کلاس را اگر تک چراغ آوردند اولین کار فلش کردن با فایل مطمئن هست بعد موارد دیگه را بررسی کنید
با توجه به نو بودن دستگاه مشکلات پاوری که ولت می دهد بعید بنظر میرسه

hadihama1360

کاربر
2006-10-16
30
96
دستگاه رو با پروگرمر tnm 2000 که فایل فلشش رو هم از همین سایت گذاشتین فلش کردم و دوباره آی سی را در دستگاه نصب کردم ولی باز هیچی روی پنل نشون نمیده و اصلا دستگاه بالا نمیاد الان چی کار باید بکنم؟ به نظر شما ایراد از چی میتونه باشه؟ تمام خروجی های پاور سالم هستش و روی برد هم من ولتاژ های لازم رو دارم واقعا گیج شدم نمیدونم ایراد از کجاست

amen

کاربر
2007-05-15
31
79
سلام دوستان يه 9700x pvr xvid دارم فقط روي چراغ قرمز هستش لطفا دوستان راهنمايي كنند

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام دوستان يه 9700x pvr xvid دارم فقط روي چراغ قرمز هستش لطفا دوستان راهنمايي كنند

سلام..
تست با پاور سالم
رگلاتور1.8ولت
پروگرام کردن ایسی فلش..
شستن بورد با تینر فوری و قلع کشی رم و سی پی یو و همچنین بررسی ارتباطات بین رم و سی پی یو

aliavr

Banned
2010-02-13
173
673
باسلام

همکاران گرامی در یک آیکلاس مدل a9a9 hdmi vr2 که فقط چراغ قرمز روشن بود با تعویض رگلاتور 1.5 ولت کنار lm317 مشکل رفع شد ولی این رگلاتور بیش از حد داغ میکند که دست را میسوزاند.

کارهای انجام شد:
تعویض دوتا خازن کناره
تعویض lm317

Mahdi_Sat

کاربر VIP
2013-06-23
67
510
درود .
رسیور هایویژن 9696xpvr پس از چند دقیقه که روشنه داره کار میکنه و مشکلی نداره ، خاموش میشه و دیگه هیچ تصویری از رسیور نداریم و جلوی پنل دستگاه عدد 0 نمایان میشه .
در ضمن پاور تست شده و هیچ مشکلی نداره.
نرم افزار کارخانه ای هم انتقال دادم ولی بدلیل اینکه یه پیغام به زبان عربی میومد روی تصویر با یه کادر سفید بزرگ مجبور شدم نرم افزارو به روز رسانی کنم .
حالا موندم عیب سخت افزاریه یا نرم افزاری .
از دوستان خواهشمندم هرکی موردی مشابه دیده بیان کنه .
با تشکر فراوان .

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام

همکاران گرامی در یک آیکلاس مدل a9a9 hdmi vr2 که فقط چراغ قرمز روشن بود با تعویض رگلاتور 1.5 ولت کنار lm317 مشکل رفع شد ولی این رگلاتور بیش از حد داغ میکند که دست را میسوزاند.

کارهای انجام شد:
تعویض دوتا خازن کناره
تعویض lm317
درود رگولاتورهای برد آیکلاس 1.8 ولت هست نه 1.5ولت اگر اشتباه انداختید که تعویض کنید این متاسفانه خریت کامل طراح مدار آیکلاس هست که رگولاتور پردازنده را کنار آیسی داغ 317 تیونر گذاشته:confused:

می توانید قطعه ای آلومینیوم روی رگولاتور بچسبانید کمی خنک بشود ولی اتصال نکنه

درود .
رسیور هایویژن 9696xpvr پس از چند دقیقه که روشنه داره کار میکنه و مشکلی نداره ، خاموش میشه و دیگه هیچ تصویری از رسیور نداریم و جلوی پنل دستگاه عدد 0 نمایان میشه .
در ضمن پاور تست شده و هیچ مشکلی نداره.
نرم افزار کارخانه ای هم انتقال دادم ولی بدلیل اینکه یه پیغام به زبان عربی میومد روی تصویر با یه کادر سفید بزرگ مجبور شدم نرم افزارو به روز رسانی کنم .
حالا موندم عیب سخت افزاریه یا نرم افزاری .
از دوستان خواهشمندم هرکی موردی مشابه دیده بیان کنه .
با تشکر فراوان .
درود
دستگاه 9696 ایراد هنگش خیلی وقتها از نرم افزار میتونه باشه اگه آپگرید کردید رفع نشده احتمال خرابی ایسی دریم هست
می توانید ایسی دریم را از برد جدا کرده نرم افزار ورژن11228 یا پایین تر بزنید ریست فکتوری وکانالیابی کنید ببینید کار میکنه؟

nichicon

کاربر VIP
2012-11-01
49
189
به نام خدا
دستگاه ایکلاس مدل
9990
مشکلی که داره زمانی که سویچ به ال ان بی ها وصل هست اصلا روی فرکانسها سیگنال نداریم هر دو صفر صفر چه کیفیت و چه قدرت
ولی بدون سویچ دستگاه درست کار میکند و شبکه ها را میگیرد
روی فرکانس های ورتیکال دقیق 13 ولت را داریم و روی فرکانس های هورزینتال 18 ولت را دقیق داریم
از سویچ با مارک های دیگه هم استفاده شده است
اخرین برنامه رو هم زدم ولی بی فایده بود
ممنونم راهنمایی کنید

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
دوست عزیز قبل از طرح سوال مطالب قبل را بخوانید - در مورد مشکل شما توضیح کافی و تجربه دوستان در مطالب قبل قید شده است

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bardia.t
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا