سلامدوستان عزیز:
من یک هایویژن 9191fastusb دارم که فقط چراغ استندبای روشن میشه پاور رو چک کردم درست بود لطفا روش جیتگ این رسیور و فایل فلش رو برام بزارید
با تشکر
دوست عزیز این رسویر قابل جیتک نیست اگر پروگرامر ندارید ای سی را از برد خارج کنید و روی برد رسیور دیگری که دارای پردازنده sti هست بگذارید سپس جیتک کنید موفق باشیددوستان عزیز:
من یک هایویژن 9191fastusb دارم که فقط چراغ استندبای روشن میشه پاور رو چک کردم درست بود لطفا روش جیتگ این رسیور و فایل فلش رو برام بزارید
با تشکر
دوست محترم این ای سی شما قفل می باشد باید حتما از دستگاه پروگرامر استفاده کنی و یا اگر هم از کابل جیتک استفاده می کنی باید از برق 3 ولتی که را به cpu وصل کنیدوست عزیز ali.risiver
لطفا راهنمایی کنید علت پاک نشدن فلش چیست ؟
از نرم افزار sky max استفاده کنبا تشکر از شما دوستان عزیز
من فلش رو در یک رسیور دیگر قرار دادم اما برای پاک کردن ایسی فلش به مشکل برخورد کردم وارور erase time out میده ایا این فلش قفل نرم افزاری دارد لطفا منو راهنمایی کنید
شماره فلش : Sst39vf1602
با تشکر از شما دوستان عزیز
من فلش رو در یک رسیور دیگر قرار دادم اما برای پاک کردن ایسی فلش به مشکل برخورد کردم وارور erase time out میده ایا این فلش قفل نرم افزاری دارد لطفا منو راهنمایی کنید
شماره فلش : Sst39vf1602
با درودبا سلام: هایویون 9090xوقتی روشن می شود بطور اتوماتیک کانالها را عوض می کند وهمینطور ادامه پیدا می کند لطفا راهنمایی نمایید. با تشکر.
بهتر است با لودر EMupgrade که در تاپیک نرم افزارهای کاربردی هایویون ایکلاس موجوده توسط رایانه نرم افزار را منتقل کنیدk:هایویژن 9797 دارم کد نمی پذیرد وقتی هم فلش می زم با برنامه جدید آبدیت نمی شود چکار کنم یکی پاسخ مر بده
با درودبا سلام. من یک ریسیور 9696دارم که کابل hdmiمیخوره نو نو هست بعد از باز کردن وروشن کردن با کنترول نمیخونه یعنی از کنترول دستور نمی گیره لطفا راهنمایی کنید با تشکر