مشکلات و مسائل مربوط به rshare را در این تایپیک مطرح کنید

hamid2346

کاربر
2008-10-01
97
427
باسلام من هیچ گونه اطلاعاتی دراین موردندارم منظورم چگونگی استفاده ازاین برنامه میباشد وچگونه بایددستگاه رسیورای کلاس95رابه کامپیوتر وصل کرد واین برنامه را اجراکرد

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
با عرض سلام وخسته نباشید خدمتsoren_kiana عزیز لطفا شما که مدیری مشخص کن در هاتبرد چه کانال ها و پکیج هایی باز می شود و محبت کن فرکانساشوونم بنویس چون بعضی کانال ها بعد از گذشت مدت طولانی بی تاثیر و بی نتیجه می ماند و مشخص نمی شد این شیرینگ شامل چی کا نال هایی می شود مثلا ار پکیج bis بعضی از کانال ها باز شده برام.
شرمنده با این شیرینگ در هاتبرد 18- و کانال های action و کشتی کج باز می شود ؟چه کانال هایی؟

faraz57

کاربر
2010-08-10
222
867
40
با عرض سلام وخسته نباشید خدمتsoren_kiana عزیز لطفا شما که مدیری مشخص کن در هاتبرد چه کانال ها و پکیج هایی باز می شود و محبت کن فرکانساشوونم بنویس چون بعضی کانال ها بعد از گذشت مدت طولانی بی تاثیر و بی نتیجه می ماند و مشخص نمی شد این شیرینگ شامل چی کا نال هایی می شود مثلا ار پکیج bis بعضی از کانال ها باز شده برام.
شرمنده با این شیرینگ در هاتبرد 18- و کانال های action و کشتی کج باز می شود ؟چه کانال هایی؟

[FONT=Times New Roman (Arabic)][FONT=Times New Roman (Arabic)][FONT=Times New Roman (Arabic)]داداش با عرض سلام وخسته نباشید لطفا شما که مدیری مشخص کن در هاتبرد چه کانال ها و پکیج هایی باز می شود و محبت کن فرکانساشوونم بنویس چون بعضی کانال ها بعد از گذشت مدت طولانی بی تاثیر می ماند و مشخص نمی شد این شیرینگ شامل چی کا نال هایی می شود مثلا ار پکیج[/FONT][/FONT][/FONT] bis [FONT=Times New Roman (Arabic)][FONT=Times New Roman (Arabic)][FONT=Times New Roman (Arabic)]بعضی از کانال ها باز شده برام[/FONT][/FONT][/FONT].
[FONT=Times New Roman (Arabic)][FONT=Times New Roman (Arabic)][FONT=Times New Roman (Arabic)]شرمنده با این شیرینگ در هاتبرد 18- و کانال های[/FONT][/FONT][/FONT] action [FONT=Times New Roman (Arabic)][FONT=Times New Roman (Arabic)][FONT=Times New Roman (Arabic)]و کشتی کج باز می شود چه کانال هایی؟[/FONT][/FONT][/FONT]

[FONT=Times New Roman (Arabic)]سلام
پکیچ هایی که برنامه[/FONT] rshare[FONT=Times New Roman (Arabic)]در جهت های مختلف باز میکنه بعضی پکیجها مثل[/FONT] bistv [FONT=Times New Roman (Arabic)]با حداقل سرعت باز میشند وبعضی مثل[/FONT] polsat[FONT=Times New Roman (Arabic)]احتیاج به اینترنت پر سرعت داره البته با اینترنت کم سرعت هم باز میشه اما بافریز
[/FONT]NILESAT
Jsc Sport 100/100 + HD1/HD2
ART 100/100
OSN 00/00
ASTRA
Canal+ Fr 90/100
Canal+ Esp 100/100
Biss 100/100
-----------------------
Hotbird
canaux Fr 90/100
Jsc Sport 100/100
Polsat+cyfra+Nova
BADR
Jsc Sport 100/100
Canal+maghreb luna100/100
[FONT=Times New Roman (Arabic)]هاتبرد 18[/FONT]- sct+freextv+tv luna [FONT=Times New Roman (Arabic)]تقریبا حدود20کانال
[/FONT]

masoud45

کاربر
2008-11-13
15
58
سلام
خواهشا جواب بدید روی 550 جواب میده؟

آره جواب ميده
بايد از پچ 301 سوني ست كه دانگل ميكرو باكس را ساپورت ميكنه استفاده كني .
تو بخش استارست سايت پچ موجوده .
براي ريسيور هيچ تنظيمي لازم نيست .
فقط با كابل آپديت وصلش كن به كامپيوتر .
ولي الان هيچكدام از سرورها فعال نيست .

david12

کاربر
2010-03-16
13
19
39
آره جواب ميده
بايد از پچ 301 سوني ست كه دانگل ميكرو باكس را ساپورت ميكنه استفاده كني .
تو بخش استارست سايت پچ موجوده .
براي ريسيور هيچ تنظيمي لازم نيست .
فقط با كابل آپديت وصلش كن به كامپيوتر .
ولي الان هيچكدام از سرورها فعال نيست .

شما خودتون امتحان کردید چون من طبق آموزش لینک زیر عمل کردم ولی جواب نمیده
باز كردن كانالهاي كارتيnilesat وarabsat با شيرينگ رايگان abox براي رسيوراستارست 550

masoud45

کاربر
2008-11-13
15
58
شما خودتون امتحان کردید چون من طبق آموزش لینک زیر عمل کردم ولی جواب نمیده
باز كردن كانالهاي كارتيnilesat وarabsat با شيرينگ رايگان abox براي رسيوراستارست 550

دوست عزيزabox براي كانالهاي عربست و نيلست است و با Rshare فرق ميكند .
هر كدامشان برنامه جداگانه دارند .
من Rshere را نصب و استفاده ميكنم كه بيشتر كانالهاي هاتبرد را باز ميكند .
سرورهاي اين برنامه بيشتر پكيجهاي biss & polsat & +18 را باز ميكند.
ريسيور من starsat-550d-super است .
الان چند تا از سرورها فعال هستند .
در مورد نصب برنامه من هم از آموزش سايت استفاده كردم .
اگر مبتدي هستي بايد براي نصب برنامه حوصله و دقت زياد بخرج دهي تا موفق شوي .

sepas1383

کاربر
2009-10-16
19
14
45
با سلام
خواهشمندم من را راهنمایی کنبد آیا با اجرای این برنامه باید از طریق تلویزیون برنامه کانالهای کارتی را دید یا از طریق کامپیوتر. باتشکر

silent_Eagle

کاربر
2011-03-24
5
7
سلام دوستان، من این نرم افزارو گرفتم و جوا هم نصب دارم ولی* اون فایل تکیه یه چیزیو دانلود می*کنه!! در ضمن خود نرم افزار هم بهش لینک و پورت میدم و اون دکمهٔ کانکت رو میزنم که به زبان خارجی* نوشته ولی* فقط کادر رنگ عوض می*کنه و کاری نمی*شه، کسی* می*تونه کمکم کنه؟؟؟
آیا می*خواد اون فایل دانلود بشه؟؟

faraz57

کاربر
2010-08-10
222
867
40
سلام دوستان، من این نرم افزارو گرفتم و جوا هم نصب دارم ولی* اون فایل تکیه یه چیزیو دانلود می*کنه!! در ضمن خود نرم افزار هم بهش لینک و پورت میدم و اون دکمهٔ کانکت رو میزنم که به زبان خارجی* نوشته ولی* فقط کادر رنگ عوض می*کنه و کاری نمی*شه، کسی* می*تونه کمکم کنه؟؟؟
آیا می*خواد اون فایل دانلود بشه؟؟

دوست گلم تا اینجا را درست انجام دادی اگه رنگ کادر سبز شد یعنی سرور وصله بعد از اون باید مراحلی که میگم از قبل انجام بدی
1-تهیه کابل ابگرید که رابط بین ریسیور وکامپیوتر
2-ریسیور را در حالت twinقرار دهید
3-روی یه کانال کارتی مثلا atrl9بروید
سپس برنامه را فعال کنید اگه کادر داخل برنامه سبز شد چند لحظه صبر کنید کانال بازمیشود در بعضی سرورها امکان داره بعد از باز شدن کانال رنگ سرور دوباره بنفش شود ولی مهم نیست سرور وصل است ومیتوانید از دیدن کانالهای مورد علاقه خود لذت ببرید

koalogan

کاربر
2009-05-03
15
17
48
سلام به همه دوستان و سال نو مبارک.من دارم از لپتاب استفاده میکنم که همونطور که میدونید rs232 نداره و دارم از تبدیل rs232 به پورت شبکه استفاده میکنم ولی با برنامه rshare سرور سبز میشه ولی هر چی از com1 تا com15 را میزنم و run میکنم پیغام error opening port میده.کسی میدونه مشکل چیه؟پورت شبکه مربوط به کدوم com میشه؟

faraz57

کاربر
2010-08-10
222
867
40
سلام به همه دوستان و سال نو مبارک.من دارم از لپتاب استفاده میکنم که همونطور که میدونید rs232 نداره و دارم از تبدیل rs232 به پورت شبکه استفاده میکنم ولی با برنامه rshare سرور سبز میشه ولی هر چی از com1 تا com15 را میزنم و run میکنم پیغام error opening port میده.کسی میدونه مشکل چیه؟پورت شبکه مربوط به کدوم com میشه؟

دوست گلم چند احتمال وجود داره
اول اینکه قبل از اینکه با برنامه rshare به ریسیور وصل بشید امکان داره ریسیور با یه برنامه دیگه
مثل فاستو یاام دی باکس... در ارتبط باشه یا اینکه دوبار رو برنامه کلیک کرده باشی که اولی کانکت میشه ودومی پیغام خطا میده اینم بگم بستگی به سیستم داره که با کدوم com وصل بشه اکثرا با com1وصل میشه

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
پاسخ

با درود
دوست عزيز اول بگين آيا تا به حال از اين كابل (يك سر usb يك سر port com) تبديلي استفاده كرده ايد ؟

sepas1383

کاربر
2009-10-16
19
14
45
با سلام: خواهشمندم مراحل استفاده از rshare را (با شکل) توضیح دهید.در ضمن آیا به خود رسیور هم باید برنامه داد.(رسیور آی کلاس9696 ).

از شما نهایت تشکر رادارم

masoud876

کاربر
2007-12-15
12
16
با سلام و خسته نباشيد لطف كنيد بگيد با اين برنامه چه پكيجهايي با چه فركانسهايي از چه ماهواره اي باز مي شود ؟ شايد اين سوال خيلي ها باشه

faraz57

کاربر
2010-08-10
222
867
40
با سلام و خسته نباشيد لطف كنيد بگيد با اين برنامه چه پكيجهايي با چه فركانسهايي از چه ماهواره اي باز مي شود ؟ شايد اين سوال خيلي ها باشه
[FONT=Times New Roman (Arabic)]پکیچ هایی که توسط برنامه ریشار باز میشند تست شده100%
[/FONT]NILESAT
Jsc Sport 100/100 + HD1/HD2
ART 100/100
OSN 00/00
ASTRA
Canal+ Fr 90/100
Canal+ Esp 100/100
Biss 100/100
-----------------------
Hotbird
canaux Fr 90/100
Jsc Sport 100/100
Polsat+cyfra+Nova
BADR
Jsc Sport 100/100
Canal+maghreb 100/100

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
[font=times new roman (arabic)]پکیچ هایی که توسط برنامه ریشار باز میشند تست شده100%
[/font]nilesat
jsc sport 100/100 + hd1/hd2
art 100/100
osn 00/00
astra
canal+ fr 90/100
canal+ esp 100/100
biss 100/100
-----------------------
hotbird
canaux fr 90/100
jsc sport 100/100