معرفی رسیور ایکس کروزر اچ دی

fathid

کاربر
2007-10-07
31
91
سلام
لطفا دوستانی که از این رسیور استفاده میکنند قابلیتهای این دستگاه را بیان کنند
مانند:سرعت سرچ-ردیف کردن کانالها-هنگی دارد یا نه-رکورد آن چگونه است-قابلیت دریافت کانالهای اینترنتی ویوتیوب را دارد یا نه-با اینترنت وایرلس کار میکند(دانگل وایرلس را ساپورت میکند-.....
با تشکر از همه دوستان

Count Offline

کاربر
2006-10-26
56
172
سلام
یعنی این دستگاه اینقدر بده که هیچکس حتی یک خط هم نمیتونه در بارش بنویسه؟

رسیور ایکس کروزر 400 اچ دی رسیور خوبیه بنا به قیمتش من خودم توی رسیورهای ارزان اچ دی که پورت شبکه دارن ایکس کروزر 400 رو ترجیح میدم هم از لحاظ ظاهری و سی سی کم و کار با نرم افزار و دستگاه از لحاظ سخت افزاریش هم بد نیست آدم رو راضی میکنه (البته توایران ) ظبطش هم اچ دی هستش کیفیت خوبی داره ولی یوتیوب رو ساپورت نمیکنه (البته شاید بعدا ساپورت کنه و همینطور وایرلس رو )در کل من تا حالا ازش راضی بودم نسبت به بقیه رسیورهای تو رنج قیمت خودش البته قصد تبلیغات ندارم و فقط نظر خودم رو گفتم

آخرین ویرایش:

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام
لطفا دوستانی که از این رسیور استفاده میکنند قابلیتهای این دستگاه را بیان کنند
مانند:سرعت سرچ-ردیف کردن کانالها-هنگی دارد یا نه-رکورد آن چگونه است-قابلیت دریافت کانالهای اینترنتی ویوتیوب را دارد یا نه-با اینترنت وایرلس کار میکند(دانگل وایرلس را ساپورت میکند-.....
با تشکر از همه دوستان

سلام
یعنی این دستگاه اینقدر بده که هیچکس حتی یک خط هم نمیتونه در بارش بنویسه؟

جان دلم شما یه ابر دستگاه میخواید بخرید یا یه دستگاه hd که بتونه شیرینگ اینترنتی رو ساپورت کنه . دانگل هوایی و همچنین . ساپورت خوبی از طرف شرکت سازنده داشته باشه از سرعت عمل خوبی در هنگام کار برخودار باشد . اگر میخواید این چنین دستگاهی بخرید به نظر من ( نظر شخصِ منه ) یه دستگاه ایکس کروزر 400 همه خصوصیاتی رو که بنده گفتم را دارد .

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
سلام لطفا دوستان خصوصیات و کارایی های این رسیور رو اعلام کنند
آیا از s2 هم ساپورت میکند یا خیر؟
ممنون

دوست گلم خوب وقتی میگن یه رسیور فول اچ دی هستش یعنی اینکه از فرکانس s2 پشتیبانی میکنه:dast:

9800pvr

کاربر
2010-02-17
49
115
آقا هنگ میکنند و یک فایل ضبط شد آی کلاس را میخواهد پخش کند هنگ کامل آشغال

ALI****SF_021

کاربر
2010-03-13
18
22
35
آقا هنگ میکنند و یک فایل ضبط شد آی کلاس را میخواهد پخش کند هنگ کامل آشغال

دوست عزیز ایکس کروز ر رسیور خوبی هست شاید فایل ایکلاس را قبول نمیکند شما تا حد امکاندر رسورهای لینوکسی برای ابدیت از پلاگین استفاده کنید و در صورت نیاز از برنامه خود دستگاه چون انیگما واین جور برنامه ها درصورت ریختن دیگه نمیشه دستگاه رو به حالت قبل برگشت. در کل فکر نکنم رسیور بدی باشد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
دوستان گرامی توجه داشته باشید که این رسیور حدود قیمت200 هست حالا با تلورانس20-30
اول اینکه فول اچ دی با ساپورت شیرینگ
همراهی خوب شرکت با مصرف کننده ها برای رفع ایراد
گرفتن ایرادها یا باگهای نرم افزاری
ارایه پلاگین های متفاوت برای کاربردهای مشخص
تصویر قابل قبول
سخت افزار مناسب وبهتر از بقیه رسیورهای مشابه قیمتی
کنترل خوب
اما چند ایراد هم داره که
مثلا گرم میکنه
کارت خوان دستگاه با کارتها مشکل داره
در مواقع استفاده از ایتمهای دیگه دستگاه بخواهید دچار هنگ نشوید حتما پلاگین را غیر فعال کنید
با قطع ووصل اینترنت مشکل داره باعث هنگ میشود
سرعت دستگاه روی کانالهای کارتی خیلی با اینترنت ذغالی ما مناسب نیست اگه پینگ شما بالا باشد
من یک سری آزمایش هایی روی این رسیور کردم وچند تا پست وتاپیک توی بخش قرار دادم فکر کنم دوستان مطالعه بکنند در مورد پلاگین ونرم افزارهای این رسیور برای شما مفید خواهد بود.
درکل بنظر من نسبت به هم رده های قیمتی ارزنده هست خصوصا هایویون وایکلاس با ایرادها ونرم افزارهای فراوانشون!

sina1527

کاربر
2009-07-08
78
197
فقط دستگاه خوشکلی هست.ولی اصلاً خوب نیست با سی سی کم مشکل دارد .اکانت رایگان هم روش نگذاشتن نرم افزارهای مختلف و گیج کننده بسیار برای آن ارائه شده منتها هیچکدام کامل نیستند .کپی احمقانه از دستگاههای اوپن سورس واقعی و معتبر سر انجامی جر این ندارد.

در ضمن تعداد زیادی از این دستگاه در انبار شرکت مورد نظر موجود هست که به دلیل مشکلات فراوان پس از فروش نسبتاً خوبی که در اوایل کار داشتند مانده به احتمال زیاد ساپورت خوبی در آینده نخواهد داشت چون در این رده سی پی یو چیز خوبی دیگر تولید نشده و فروش خوبی نبوده .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
بادرود
دوست گرامی قرار دادن اکانت مجانی نشان از کیفیت خیلی بالای دستگاه هست؟
یک راه فروش همین هست اکانت مجانی
لابد دریم باکس وبقیه لینوکسی ها که اکانت ندارند هم نباید خریداری بشود.
در هر صورت نسبت هایی که شما دادید نارواست والان هم فروش خوبی داره با وجود اینکه ما توی این سایت نه نماینده شرکت کروزر داریم نه اسپانسر هست ولی دستگاه400HD
اینطوری که فرمودید بد نیست با شیرینگ cccam اگر اینترنت مناسب نه
خیلی سریع داشته باشید وپلاگین مناسب هم استفاده کنید هیچ مشکلی نداره من خودم دستگاه
یکی از بچه ها که مشکل هنگ داشت با انواع پلاگین ونرم افزار اصلی تست کردم وچند روز هم وصل بود استفاده کردم از این همه هنگ وایراد خبری نبود!

bahman2000

کاربر
2008-02-21
66
222
من بیشتر از 4 یا 5 تا پلاگین روش نصب کردم ولی هر کدومش یه مشکلی داشت نرم افزارش هم همینطور تا الان هم در حدود 10 تا برنامه اصلی داده و20تا پلاگین از هر سایت وشخصی ولی هر کدومش یجاش میلنگه در ضمن اگر یه یوزر معمولی(زیاد وارد نباشه) بخواهد از این رسیور استفاده کنه باید حدودا 1ماه اموزش ببینه تا بتونه همه کارش رو انجام بده

آخرین ویرایش:

sina1527

کاربر
2009-07-08
78
197
بادرود
دوست گرامی قرار دادن اکانت مجانی نشان از کیفیت خیلی بالای دستگاه هست؟
یک راه فروش همین هست اکانت مجانی
لابد دریم باکس وبقیه لینوکسی ها که اکانت ندارند هم نباید خریداری بشود.
در هر صورت نسبت هایی که شما دادید نارواست والان هم فروش خوبی داره با وجود اینکه ما توی این سایت نه نماینده شرکت کروزر داریم نه اسپانسر هست ولی دستگاه400hd
اینطوری که فرمودید بد نیست با شیرینگ cccam اگر اینترنت مناسب نه
خیلی سریع داشته باشید وپلاگین مناسب هم استفاده کنید هیچ مشکلی نداره من خودم دستگاه
یکی از بچه ها که مشکل هنگ داشت با انواع پلاگین ونرم افزار اصلی تست کردم وچند روز هم وصل بود استفاده کردم از این همه هنگ وایراد خبری نبود!
خوب حالا جواب میخواید.به چشم.
شرینگ مجانی نشان از کیفیت دستگاه نیست ولی لازمه بدونید مبلغ 70 درهم از دستگاههایی که مایه قیمتی 200 تومان هستنید متعلق به شرینگ مجانی هست که روشون قرار داده شده و خیلی خوب و عالی هم جواب میده پس نمیتونید بگید قیمت کروزر 400 خوب هست.توقع داشتم منظورمو خودتون متوجه بشید.
لینوکسی مثل دریم باکس رو با این آشغالها مقایسه نکنید .تفاوت کروز 400 به عنوان یه دستگاه مثلاض مثلاً اوپن سورس با یه دریم باکس مثل تفاوت سگا با پلی استیشن 3 هست علت اکانت مجانی رو بالا گفتم.البته هر چی پول دادی اش میخوری ولی آش خوش مزه و بد مزه هم داره که کروز 400 بد مزش هست.
شما ازمقدار فروش دستگاه کروز 400 هیچ اطلاعی ندارید ولی اگر بخوایم با مشتری ها رو راست باشیم واقعیت اینه که دستگاه کروزر 400 فقط ظاهر زیبایی داره و اکثراً هم گول همین ظاهر دستگاه رو میخورن و تعریفای شما .بروید و از نصابها بپرسید(البته نصابهای با تجربه )ببینید مشتریهایی که کروز 400 خریدن چه بلایی به سرشون اوردن .
شما با چند مدل دستگاه فول اچ دی کار کردید که میگید کروز 400 خوبه؟اگر دوست شما به شما دسترسی نداشت کروزر 400 دستگاهی بود که بتونه خودش درستش کنه ؟مسلماً خودش نمیتونست درستش کنه.حالبا ببین نصاب ها چی میکشن همه یه دوست خوب مثل شما که ندارن.

ali_iransat

کاربر
2007-04-08
4
16
رسیور ایکس کروز ***** لینوکسی هم نیست شرکت ایکس کروزر*******
با بهترین سرور هم سی سی کم فریز داره
اون اکانت هم میزارن دستگاه رو بفروشن
ایکس کروز ********

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
در ارایه پست خودتان رعایت نوشتار سالم وشایسته را بفرمایید

رسیور ایکس کروز ***** لینوکسی هم نیست شرکت ایکس کروزر*******
با بهترین سرور هم سی سی کم فریز داره
اون اکانت هم میزارن دستگاه رو بفروشن
ایکس کروز ********
دوست گرامی لطفا مراقب ادبیات پست خودتان باشید
بسیاری رسیور بی خاصیت وکیفیت توی این بازار فروش رفته وچون دم دست نصاب ها هست واکثرا فروش رسیورشان زیر100 هست صداشون هم در نمیاد وبا به به برای مشتری بیچاره میبرند وسودش را هم میزنند به جیب کاری هم ندارند یک هفته بعد خراب میشود.
دستگاه 400 اکانت مجانی ندارد ومن حداقل بچه هایی را میشناسم که 30تا به مشتری فروختند از جای درست اکانت خریدند دستگاه نرم افزار وپلاگین مناسب خورده اینترنت مناسب هم بوده هیچ مشکلی ندارند.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
خوب حالا جواب میخواید.به چشم.
شرینگ مجانی نشان از کیفیت دستگاه نیست ولی لازمه بدونید مبلغ 70 درهم از دستگاههایی که مایه قیمتی 200 تومان هستنید متعلق به شرینگ مجانی هست که روشون قرار داده شده و خیلی خوب و عالی هم جواب میده پس نمیتونید بگید قیمت کروزر 400 خوب هست.توقع داشتم منظورمو خودتون متوجه بشید.
لینوکسی مثل دریم باکس رو با این آشغالها مقایسه نکنید .تفاوت کروز 400 به عنوان یه دستگاه مثلاض مثلاً اوپن سورس با یه دریم باکس مثل تفاوت سگا با پلی استیشن 3 هست علت اکانت مجانی رو بالا گفتم.البته هر چی پول دادی اش میخوری ولی آش خوش مزه و بد مزه هم داره که کروز 400 بد مزش هست.
شما ازمقدار فروش دستگاه کروز 400 هیچ اطلاعی ندارید ولی اگر بخوایم با مشتری ها رو راست باشیم واقعیت اینه که دستگاه کروزر 400 فقط ظاهر زیبایی داره و اکثراً هم گول همین ظاهر دستگاه رو میخورن و تعریفای شما .بروید و از نصابها بپرسید(البته نصابهای با تجربه )ببینید مشتریهایی که کروز 400 خریدن چه بلایی به سرشون اوردن .
شما با چند مدل دستگاه فول اچ دی کار کردید که میگید کروز 400 خوبه؟اگر دوست شما به شما دسترسی نداشت کروزر 400 دستگاهی بود که بتونه خودش درستش کنه ؟مسلماً خودش نمیتونست درستش کنه.حالبا ببین نصاب ها چی میکشن همه یه دوست خوب مثل شما که ندارن.
با درود
اول اینکه مدافع هیچ برندی نیستم
هیچ کارخانه ای دلش برای ما نسوخته
اما اگر عده ای کم تجربه نمی توانند دستگاه ها را درست ست اپ کنند ربطی به سازندگان وبرندها نداره
شما خیلی توهین میکنی اقاجان من با چند نوع لینوکسی کار کردم؟
من جزو کسانی هستم که هر دستگاه جدیدی میاد یکی میگیرم تا تهش را دربیاورم حتی شده فلش اونو باز کنم کپی بگیرم لطفا درست صحبت کنید.
مشتری خونگی ایرانی عموما کم سواد وبی دانش فنی هست!
یکی جالب می پرسه چرا اسم کانالها فارسی نیست!!
چی برای اینها اهمیت داره کسی که دستگاه لینوکسی اچ دی خریده وانتظار داره کانال فارسی1 را اچ دی تماشا کنه!
خوب از این مشتریها هیچ انتظاری نیست نصاب ها هم کارشان با رسیور پر سود وکم زحمت راه می افتد!
نه وقت دارند برای راه اندازی رسیور پر زحمت نه98%دانش این کارها
من فقط با امکانات وقیمت موجود مقایسه کردم وهنوز هم همون نظر را دارم
اینجا بخش ایکس کروزر هست وما اطلاعات برای رسیورهای مربوطه میدهیم کاربر خودش مقایسه میکند.

بالا