بادرود
دوست گرامی قرار دادن اکانت مجانی نشان از کیفیت خیلی بالای دستگاه هست؟
یک راه فروش همین هست اکانت مجانی
لابد دریم باکس وبقیه لینوکسی ها که اکانت ندارند هم نباید خریداری بشود.
در هر صورت نسبت هایی که شما دادید نارواست والان هم فروش خوبی داره با وجود اینکه ما توی این سایت نه نماینده شرکت کروزر داریم نه اسپانسر هست ولی دستگاه400hd
اینطوری که فرمودید بد نیست با شیرینگ cccam اگر اینترنت مناسب نه
خیلی سریع داشته باشید وپلاگین مناسب هم استفاده کنید هیچ مشکلی نداره من خودم دستگاه
یکی از بچه ها که مشکل هنگ داشت با انواع پلاگین ونرم افزار اصلی تست کردم وچند روز هم وصل بود استفاده کردم از این همه هنگ وایراد خبری نبود!
خوب حالا جواب میخواید.به چشم.
شرینگ مجانی نشان از کیفیت دستگاه نیست ولی لازمه بدونید مبلغ 70 درهم از دستگاههایی که مایه قیمتی 200 تومان هستنید متعلق به شرینگ مجانی هست که روشون قرار داده شده و خیلی خوب و عالی هم جواب میده پس نمیتونید بگید قیمت کروزر 400 خوب هست.توقع داشتم منظورمو خودتون متوجه بشید.
لینوکسی مثل دریم باکس رو با این آشغالها مقایسه نکنید .تفاوت کروز 400 به عنوان یه دستگاه مثلاض مثلاً اوپن سورس با یه دریم باکس مثل تفاوت سگا با پلی استیشن 3 هست علت اکانت مجانی رو بالا گفتم.البته هر چی پول دادی اش میخوری ولی آش خوش مزه و بد مزه هم داره که کروز 400 بد مزش هست.
شما ازمقدار فروش دستگاه کروز 400 هیچ اطلاعی ندارید ولی اگر بخوایم با مشتری ها رو راست باشیم واقعیت اینه که دستگاه کروزر 400 فقط ظاهر زیبایی داره و اکثراً هم گول همین ظاهر دستگاه رو میخورن و تعریفای شما .بروید و از نصابها بپرسید(البته نصابهای با تجربه )ببینید مشتریهایی که کروز 400 خریدن چه بلایی به سرشون اوردن .
شما با چند مدل دستگاه فول اچ دی کار کردید که میگید کروز 400 خوبه؟اگر دوست شما به شما دسترسی نداشت کروزر 400 دستگاهی بود که بتونه خودش درستش کنه ؟مسلماً خودش نمیتونست درستش کنه.حالبا ببین نصاب ها چی میکشن همه یه دوست خوب مثل شما که ندارن.