مهم اطلاعیه سرور در مورد اکسپایر شدن دانگلها میکرو باکس

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
همان طور که اطلاع داريد و قبلا هم به دفعات اعلام شد دانگلهاي ميکرو باکس 1 طي زمان هاي مختلف توليد شدند اولين دانگلهاي توليدي اواخر سال 2008 توليد شدند و زمان ارائه به بازار اوايل سال 2009 بود که بعد از 3 ماه کار کرد اوايل ماه ژوئن شرينگ براي مدت 90 روز تا اول ماه سپتامبر به دليل اختلاف مالي قطع شد بعد از برقراري شرينگ توليد اين دانگلها مجدد شروع شد و دقيقا 18 ماه سري اول توليد سال هاي 2008-2009 کار کردند و پايان اعتبار اين دانگلها اواخر سال 2010 بود که ديگر کارايي ندارند ابتدا شماره سريال اين دانگلها 09

سري دوم اول سال 2010 با شماره سريال 0000 توسط کارخانه تايواني توليد شد و مدت برقراري شرينگ اين دانگلها از زمان ارائه به بازار يک سال اعلام شد که در حال حاضر 3 ماه ديگر تا پايان اعتبار اين دانگلها باقي مانده اما متاسفانه طبق اعلام سرور به دليل پرداخت نشدن هزينه هاي سرور از طرف کارخانه توليد کننده تايواني مجبور به قطع شدن شرينگ اين دانگلها شدند اين دانگلها توسط نرم افزارهاي جديد ديگر قابل استفاده نخواهند بود تنها راه براي برقراري شرينگ تعويض قطعه البته اين قطعه اي سي خاصي نيست يک نوع اي سي فلش با حجم 2 ميگ و قفل شده که سوء استفاده نشود همچنين بزودي ميکرو باکس 1 سري جديد داراي سريال 12 رقمي با اعتبار يک سال وارد بازار خواهد شد
بزودي نرم افزار براي تمديد اعتبار قطعه جديد ارسال مي شود

توجه کاربراني که از اين سايت قطعه جديد تهيه کردند در صورتي که شرينگ توسط قطعه جديد مشکل دارد فقط با ارسال ايميل به اينجانب اطلاع دهند تا پيگيري شود و از مطرح کردن سوالات خود در اين تاپيک خود داري کنيد
با تشکر

Dongles with the serial number 0000 not supported due to contract end server taiwanese manufacturer
if you want to use this service provide a new piece,and date support 1/05/2011 for one years if you we support​

آخرین ویرایش:

kaki

کاربر
2007-05-15
44
93
سایت همسایه هم قطعه رو از 1ماه پیش فروخته.ولی اکسپایر نشده.کانالا بازه.اینم از شانس ماست.علی اقا اگه توضیح بدن ممنون میشم

soheyl1360

کاربر
2009-06-06
84
184
38
با تشکر از علی اقا امیدوارم که هر چه زودتر نرم افزار جدید بیاد تا دوستانیکه قطعه جدید دریافت کردن مجدد بتونن از شرینگ استفاده کنند خدا کنه مثل قبل فریز نداشته باشه...

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
توجه

قطعه ای که فعلا در بازار موجود با شماره mx 25 تاریخ اکسپایر این قطعه 2 ماه دیگر و اواسط ماه اکتبر 2010 ارائه شده که قابلیت برقراری شرینگ تا دو ماه دیگر دارد و این قطعه برای 6 ماه قرار ساپورت شود 4 ماه گذشته و در تاریخ 1/5/2011 متوقف می شود این قطعه موجود کاربرانی که بخواهند با هزینه 11000 ارسال می شود اما نهایت تا 56 روز دیگر کارایی دارد فعلا صبر کنید تا ارسال قطعه اصلی که تا اواسط سال2012 اعتبار خواهد داشت

قطعه اصلی تضمینی با اعتبار یک ساله بزودی ارائه می شود

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
با سلام خدمت علی اقا من میخواستم بدونم نرم افزار جدید بر روی دانگل هایی که بعد از تعویض قطعه شماره سریال انهابه ****1042 تغییر کرده جواب خواهد داد لطفا راهنمایی کنید با تشکر

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
مهم
کاربرانی که طی چند روز گذشته جهت دریافت قطعه مبلغ پرداخت کردند متاسفانه باید اعلام شود قطعه موجود و طبق اعلام سرور تا دو ماه دیگر بیشتر کارایی نخواهد داشت این قطعه دارای اعتبار 6 ماه و تا الان 4 ماه از اعتبار آن گذشته اگر خواستار قطعه با قابلیت برقراری شرینگ تا دو ماه دیگر هستید اعلام کنید ارسال خواهد شد با قیمت 11000 فعلا پیشنهاد می شود صبر کنید تا زمان ارائه قطعه با اعتبار یک ساله که از یک ماه آینده توزیع خواهد شد قطعه جدید برای افرادی که قبلا از این سایت اقدام به خرید کردند رایگان ارسال می شود

آخرین ویرایش:

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
45
علی جان باسلام من از جمله کسانی بودم که با هزینه 15000 تومان قطعه را دریافت کردم ومرتب شخصا از شما سوال میکردم که این قطعه تا کی اعتبار دارد ولی شما بحای جواب به سوال من فقط شماره حساب اعلام می کردید چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا تکلیف ما با این قطعه ای گرفتیم چی میشه دوباره هم باید پول بدیم آیا واقعا این درسته؟؟؟؟؟؟؟

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علی جان باسلام من از جمله کسانی بودم که با هزینه 15000 تومان قطعه را دریافت کردم ومرتب شخصا از شما سوال میکردم که این قطعه تا کی اعتبار دارد ولی شما بحای جواب به سوال من فقط شماره حساب اعلام می کردید چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا تکلیف ما با این قطعه ای گرفتیم چی میشه دوباره هم باید پول بدیم آیا واقعا این درسته؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز قرار نیست از شما و کاربران دیگری که مبلغ پرداخت کردند مجدد هزینه ای دریافت شود قطعه دیگری هم موجود که 50 روز دیگر اکسپایر می شود چند روزی صبر کنید مشکل رفع می شود

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
دوست عزیز قرار نیست از شما و کاربران دیگری که مبلغ پرداخت کردند مجدد هزینه ای دریافت شود قطعه دیگری هم موجود که 50 روز دیگر اکسپایر می شود چند روزی صبر کنید مشکل رفع می شود

سلام علی آقای من هم جزء دوستانی هستم که قطعه 15000 هزار تومانی رو خریداری کردم که متاسفانه ازلحظه خرید تا الان 1 ماه هم کار نکرد سوال من این هست که شما قصد دارید کدام قطعه رو برا من و امثال من بصورت رایگان ارسال کنید قطعه ای که به قول خودتان 50 روز دیگه اعتبار داره یا قطعه ای که تا اواسط سال 2012 شرینگ رو تمدید می کنه و اینکه آیا باید مجدد آدرس رو بدیم یا اینکه شما اطلاعات ما رو که شامل آدرس و سفارش خرید قبلی رو می شه رو دارید ؟ ممنون می شم که توضیح کامل بدید که تکلیف خودمان رو بدونیم :a3IRSAT1:

dadgari

کاربر
2009-06-19
43
37
این همه هزینه کردیم از وقتی قطع شد باید 1 دانگل دیگه میخریدیم نه این همه خودمونو الاف قطعه و نرم افزار کنیم 15000 تومن پول دادیم 1 ماه کار کرد. فقط جیبای اینو اونو پر پول کردیم.

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
ارائه قطعه اصلی میکرو باکس

قطعه جدید با اعتبار یک ساله از اواخر این ماه ارائه می شود بعد از نصب این قطعه اگر به طور مثال در تاریخ 2011/03/25 قطعه نصب شود و دانگل همان لحظه به جهت دیتا یوتلست یا هلاست وصل کنید توسط سیستم ota تاریخ اکسپایر به سال آینده همین تاریخ تغییر خواهد کرد قطعه جدید امروز در مکان سرور تست شد عکس زیر

بسیار مهم
قطعه دیگری چند وقت قبل ساخت شرکت تایونی ارائه شد که اعتبار این قطعه تا 2011/05/1 و نهایت تا 50 روز دیگر کارایی دارد و بنا به گفته مسئولین سرور این قطعات بزودی از طریق ارسال سیگنال و سیستم ota غیر فعال می شوند و به دلیل اختلاف مالی تمدید نخواهند شد قطعه جدید به سفارش سرور و توسط شرکت تولید کننده قطعات ماکرونیکس تولید می شود و100% تضمین می شود

کاربرانی که چند وقت قبل جهت تهیه قطعه مبلغ پرداخت کردند اگر در حال حاضر شرینگ قطع یا تاریخ اکسپایر قطعه تا 50 روز دیگر ای سی جدید با اعتبار یک ساله رایگان دریافت خواهند کرد و چناچه مایل به دریافت قطعه نباشند جهت برگشت مبلغ پرداختی توسط ایمیل اطلاع دهید تا مبلغ پرداخت شده به حساب شما برگشت داده شود

قیمت قطعه جدید 20 هزار و 100% یک سال کارایی خواهد داشت

پیوست‌ها

• 88.9 کیلوبایت بازدیدها: 243
آخرین ویرایش:

dadgari

کاربر
2009-06-19
43
37
سلام علی آقا کی قطعه به دستمون میرسه ؟
باید قطعه قبلیو بدیم یا همینجوری برامون میفرستین؟
ممنون

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
قطعه جدید با اعتبار یک ساله از اواخر این ماه ارائه می شود بعد از نصب این قطعه اگر به طور مثال در تاریخ 2011/03/25 قطعه نصب شود و دانگل همان لحظه به جهت دیتا یوتلست یا هلاست وصل کنید توسط سیستم ota تاریخ اکسپایر به سال آینده همین تاریخ تغییر خواهد کرد قطعه جدید امروز در مکان سرور تست شد عکس زیر

بسیار مهم
قطعه دیگری چند وقت قبل ساخت شرکت تایونی ارائه شد که اعتبار این قطعه تا 2011/05/1 و نهایت تا 50 روز دیگر کارایی دارد و بنا به گفته مسئولین سرور این قطعات بزودی از طریق ارسال سیگنال و سیستم ota غیر فعال می شوند و به دلیل اختلاف مالی تمدید نخواهند شد قطعه جدید به سفارش سرور و توسط شرکت تولید کننده قطعات ماکرونیکس تولید می شود و100% تضمین می شود

کاربرانی که چند وقت قبل جهت تهیه قطعه مبلغ پرداخت کردند اگر در حال حاضر شرینگ قطع یا تاریخ اکسپایر قطعه تا 50 روز دیگر ای سی جدید با اعتبار یک ساله رایگان دریافت خواهند کرد و چناچه مایل به دریافت قطعه نباشند جهت برگشت مبلغ پرداختی توسط ایمیل اطلاع دهید تا مبلغ پرداخت شده به حساب شما برگشت داده شود

قیمت قطعه جدید 20 هزار و 100% یک سال کارایی خواهد داشت

جناب آقای **********
بنده قطعه ای از شما 2 ماه پیش خریداری کردم که تاریخ اون تا 2011/05/1 اعتبار زده بود ولی شما در حال حاضر بازهم اعلام می کنید که با این قطعه تا 50 روز دیگه هنوز شرینگ فعال هست در حالی که 1 ماه بیشتر کار نکرد سوال من این هست چرا یه دفعه 2 ماه از تاریخ شرینگ کم شد و تاریخ دانگل اکسپایر شد

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
قطعه جدید

دوست عزیز علی آقا سلام

من هم از کاربرانی هستم که قطعه را خریداری کردم و مانند سایر دوستان سئوالات زیادی دارم.

با توجه به سئوالات مختلف من و سایر دوستانی که قطعه را خریداری نموده اند ، ممنون خواهیم شد توضیح کلی و جامعی در مورد قطعه جدید بفرمائید . خواهشمند است در مورد موارد ذیل توضیح کاملی ارائه دهید که همه خریداران قبلی پاسخ سئوالات خود را گرفته و مرتباً سئوال نپرسند :

1- قطعه جدید برای همه خریداران قبلی ارسال خواهد شد ؟:s13:

2- آیا برای دریافت قطعه جدید ، خریداران قبلی بایستی هزینه ای را پرداخت کنند ؟

3- اگر قرار است که قطعه جدید برای خریداران قبلی ارسال شود ، آیا نیازی به ارسال مجدد مشخصات و آدرس می باشد ، یا جنابعالی و سایر دوستان آدرس ها را دارید ؟

4- برای دریافت قطعه جدید نیازی به برگرداندن قطعه قبلی می باشد ؟

از شما و همه عزیزان تیم شیرینگ کمال تشکر و قدردانی را می نمایم.:bs_iloveyou:

یا علی

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
با سلام علی اقا یکم زود تر بجنبید که ما تعطیلات عید رو بدون دانگل نباشیم تیم شیرینگ در مورد دی جی ترک چیزی هنوز نگفته با تشکر

بالا