مهم اطلاعیه سرور در مورد اکسپایر شدن دانگلها میکرو باکس

sina1527

کاربر
2009-07-08
78
197
با عرض سلام به علی آقا و دوستان عزيز اين چيزايی كه درمورد اكسپاير شدن ميكروباكس يك هست درمورد ميكروباكس دو 2 هم صدق ميكنه لطفا جواب بدين بدنم از ترس داره ميلرزه چون من تازه دو ماه دو تا ميكروباكس 2 خريدم
دوست عزیز .
دانگل همینه.اگر قلبتون مشکل داره بهتون توصیه میکنم برید یا اینترنتی وصل کنید یا اینکه کارت های اورجینال خریداری کنید.که البته هزینه بالای کارت اورجینال هم برای قلوب مشکل دار مضر میباشد.

hot_boys2005

کاربر
2006-10-10
99
191
دوست عزیز .
دانگل همینه.اگر قلبتون مشکل داره بهتون توصیه میکنم برید یا اینترنتی وصل کنید یا اینکه کارت های اورجینال خریداری کنید.که البته هزینه بالای کارت اورجینال هم برای قلوب مشکل دار مضر میباشد.
دوست عزيز من وقتی كه يه ميكروباكس 2 رو خريدم تو سايت پنج بار توی تاپيكهای مختلف سوال كردم كه من ميخوام يه دانگل ديگر رو هم بخرم همين ميكروباكس 2 رو بخرم يا يه دانگل ديگر رو ؟ چون اگر يه زمانی اين دانگل ميگروباكس 2 قطع شد بتونم از اون دانگل ديگر استفاده كنم و لطفا لينك يا يه سايت مشاوره خوب برای خريد دانگل به من معرفی كنيد و به اطلاع دو ستان برسانم كه ما خانواده بزرگی هستيم و دو تا دانگل بايد داشته باشيم پيشنهاد و مشاوره دوستان چي هست؟ و در جواب دوستان به من گفتن كه سايت ما مشاواره خريد و فروش دانگل ندارد و اجازه خريد فروش ندارد و سايتی هم براي مشاوره معرفی نكردن و فقط فرمودند ميكروباكس 2 تا يك سال ديگر هم اعتبار داره حالا دوست عزيز ميگيد نترسم ( ناراحت نشم ) وقتی كه دوستان ميفرماين كه سايت ما خريد فروش دانگل نميكنه ولي وسايل جانبی نميدونم آسيش رو ميفروشين به هر حال قصد توهين نداشتم و از هميه كسايي كه اين سايت رو درست كردن ممنوم و لطفا در مورد ميكروباكس 2 توضيح بدين از اول چجورِی بفهميم سريال نمبرش چيه و چه كار بكنيم دوباره فعال بشه البته فعال هست متشكرم

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44
علي آقا من امروز مي خواستم به اين شماره كارتي كه اعلام كردين پول بفرستم (كارت به كارت ) اما هر بانكي رفتم مي گفت شما مجاز به انجام عمليات نميباشيد كارت من هم مربوط به بانك ملت مي باشد . ايا اين شماره كارت شما عضو شتاب مي باشد ؟ راهنمايي كنيد چگونه پول بريزيم .

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
میکرو1 سری جدید رو به میکرو2 تبدیل کنیم بازم کانالها باز نمیشه؟

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
تو یه سایتی این نرم افزار بود و نوشته شده بود با این برنامه میکرو 1 کانالهاش باز میشه من تست نکردم میخواستم از مدیران بپرسم ایا واقعیت داره؟

پیوست‌ها

sina1527

کاربر
2009-07-08
78
197
دوست عزیزی که در مورد اعتبار دانگل میکرو 2 سوال کردن.قرار بوده تا آخر 2011 ساپورت بشه.ولی به هیچ وجه حتی 1 روز هم برای هیچ دانگلی تضمین ندارند.منظورم اینه که هیچ اطمینانی وجود ندارد که به قولهای خوشون عمل کنند .پس توصیه من این هست همیشه دانگلی رو تهیه کنید که بدونید از کجا میاد سابقه مدلهای قبلیش و نحوه ساپورتشون چطور بوده چه تعدادی بفروش رفته .موفق باشید

ebi111

کاربر
2009-06-16
161
523
48
علي آقا من امروز مي خواستم به اين شماره كارتي كه اعلام كردين پول بفرستم (كارت به كارت ) اما هر بانكي رفتم مي گفت شما مجاز به انجام عمليات نميباشيد كارت من هم مربوط به بانك ملت مي باشد . ايا اين شماره كارت شما عضو شتاب مي باشد ؟ راهنمايي كنيد چگونه پول بريزيم .

با سلام
دوست عزیز از عابربانک ملت انجام بده
با تشکر

sia865

کاربر
2009-05-07
33
83
46
خسته نباشید علی آقا شما برای من 2تا ای سی برای دانگل میکروباکس 1 سری قدیم فرستادید الان که اونها از کار افتاده و شما لطف میکنید برای من 2تا ای سی جدید میفرستید؟ اگه اینطوریه فکر میکنید قبل از عید به دست ما میرسه؟ ادرس ایمیل : sia865@yahoo.com

sanden

کاربر
2009-07-04
163
365
40
سلام علی آقا
من هم قطعه از شما گرفتم مدتی هست که از کار افتاده ، ایمیل هم زدم اما متاسفانه جوابی نگرفتم لطف می کنید پیگیری کنید؟؟

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
علی آقا سلام

دررابطه با دریافت قطعه برای کسانیکه دانگلشان اکسپایر شده تا این تاریخ کسی اعلام وصول نکرده باتوجه به اینکه به آخرسال نزدیک میشویم فکر نکنم کسی موفق به دریافت آن بشود شما درسایت اعلام کردید ازطریق ایمیل مشگل دانگل را اعلام تا اقدام شود متاسفانه دوبا ر ایمیل فرستادم به هیچ کدام جوابی ندادید . با این دانگل بسیار اما "اگر داشته ایم چنانچه آنچه گفته اید عملی نیست صادقانه بفرماببد باورکنید یقینا قبول خواهم کرد.

خواهان موفقیت شما

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787
سلام علی اقا ما که دو سه ماه پیش قطعه گرفتیم چه کار باید بکنیم قطعه برای ما ارسال میشه.؟
راستی تکلیف ماکه قطعه رودریافت کردیم چی میشه ایاباید مابه التفاوت پول روبه حساب بریزیم تاقطعه جدید برامون بیاد

بالا