مهم: تمامی پرسش وپاسخ و آموزشهای لازم در مورد رسیور استارست 250usb و هم خانواده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rashid1360

کاربر
2008-03-19
1
0
با سلام ايا قابليت باز كردن كانالهاي شو تايم را دارد؟

xman

کاربر
2007-11-17
21
45
دستگاه 250usbکاناهای شوتایم وارت رابه راهتی باز میکند قیمت بین 75تا80هزارتومان

loplop2

کاربر
2008-02-21
1
0
باسلام ریسیور من 250معمولی است وفقط 500کانال راسرج میکند کدمادر راقبول میکند ولی روی برخی کانالهاخاموش میشودوباریختن کدجدید دوباره500کاناله میشودلطفاکمکم کنید

majid2010

کاربر
2007-10-14
23
31
باسلام ریسیور من 250معمولی است وفقط 500کانال راسرج میکند کدمادر راقبول میکند ولی روی برخی کانالهاخاموش میشودوباریختن کدجدید دوباره500کاناله میشودلطفاکمکم کنید

دوست عزیز ابتدا از کانال های خود روی کامپیوتر توسط لودر 250 یک بکاپ بگیرید بعد دستگاه را تنظیم کارخانه ای کنید بعد دوباره کانالیابی کنید شاید مشکلتان حل شود. اگرحل نشد می توانی از یک پچ جدید برای دستگاهت اسثفاده کنی.قبل از ریختن پچ جدید چون احتمال دارد پچ قبلی راکه بر روی دستگاه ریخته بودی دارای مشکل بوده باشد برای ریختن پچ جدید از توضیحات زیر استفاده کن.

دوست عزیز قبل ازاینکه برای اپگرید دکمه پشت دستگاه را خواستی روشن کنی قبل از ان دکمه POWER جلوی دستگاه رافشاربده و ول نکن بعد دکمه روشن خاموش پشت دستگاه را روشن کن بعد هر موقع که دیدی دستگاه شروع به شماره انداختن کرد دکمه POWER را که گرفته بودی ول کن و تاوقتی که روی صفحه دستگاه کلمه END بیاید منتظر شوی بعد از ان دستگاه را از پشت خاموش و روشن کن .حتما از سالم بودن پروگرامی که می خواهی به دستگاه بدهی مطمئن شو.امیدوارم که مشکلت رفع شود.:dast::eek:ky::dast:

pararak

کاربر
2008-02-20
13
9
سلام
خسته نباشید من یه اطلاعات کاملی درباره ی 230usb میخواستم چون قصد خرید این رسیور را داشتم لطفا راهنمایی کنید

pararak

کاربر
2008-02-20
13
9
سلام
خسته نباشید من یه اطلاعات کاملی درباره ی 230usb میخواستم چون قصد خرید این رسیور را داشتم لطفا راهنمایی کنید.
در ضمن آیا این دستگاه قابلیت ضبط فیلم وباز کردن art & showtime&polsat را دارد

pararak

کاربر
2008-02-20
13
9
سلام خسته نباشید
من رسیور 230usb رو تازه گرفتم همینکه دستگاه رو به برق زدم بعد از 10 دقیقه رموت کنترلش از کار افتاد و هر کاری میکنم کار نمی کنه لطفا راهنمایی کنید :051:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amiroooo

hossin_assadi

کاربر
2007-02-13
137
284
سلام خسته نباشید
من رسیور 230usb رو تازه گرفتم همینکه دستگاه رو به برق زدم بعد از 10 دقیقه رموت کنترلش از کار افتاد و هر کاری میکنم کار نمی کنه لطفا راهنمایی کنید :051:

در صورتی کهکنترل سالم اشه و مشکل سخت افزاری نداشته باشید با اپگرید دستگاه با یک ورژن قدیمی مشکل حل می گردد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pararak

pararak

کاربر
2008-02-20
13
9
من هیچ نرم افزاری روش نریختم در ضمن پچش هم قدیمیه همون روزی که خریدم این مشکل پیش اومد

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
167
221
سلام خسته نباشید
د وست گرامی علت کارنکردن کنترول یکی اینکه ممکن است ازجازدن باطریها باشه ویا خرابی خودکنترول
باشد دوست عزیزباگلیدهای پنل امتحان کنید اگرروی گلیدهای پنل مشکلی ندارید احتمال زیاد کنترول مشکل
دارد یا چشمی روی پنل دوست عزیز درآخرحتمآدستگاه رایکبارریست فکتوری کن وباورژن مختصه
خود مدل آبگرید کنید

alireza2008

کاربر
2008-07-19
2
2
250 usb

سلام
اساتید ارجمند
چگونه مشکل آپگرید نشدن 250 یو اس بی را که در اثر برنامه اشتباه دیگر برنامه راقبول نمیکند رفع کنم
با سپاس

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amiroooo

majid2010

کاربر
2007-10-14
23
31
اقای علی رسیور لطفا کمک کنید

دوست عزیز چرا به سئوال بنده پاسخ نمی دهی من از شما چند بار این سئوال را کرده بودم خواهش می کنم جواب ان را حتمآ بده

شما در سایت اختصاصی خودتان گفته بودید که برای دستکاه های قدیمی دیگر پچ نمی اید من یک دستگاه 250cu معمولی دارم که یکسال کمتر ان را خریده ام این دستگاه قدیمی که نیست پس این ظلم است در حق من و دیگر دیگر دوستانی که مدل معمولی این دستگاه وامثال ان را دارند مانند550cx معولی چرا فقط برای مدل س وپر انها پچ می اید چرا دارند این دستگاه ها را به ما می اندازند مگر 550d های قدیمی 4 یا5 سال ساپورت نشدند شاید هم بیشتر مگر ما چقدر پول داریم که دستگاه پشت دستگاه عوض کنیم به خدا حتی میترسیم دستگاه دیگری بخریم .اقای علی من تنها راه حل را شما دیدم چون شما با مسئولان پچ نویس در تماس هستید ومیتوانید به نیابت ازما به این مورد اعتراض کنید به عنوان یک برادر یا یک دوست ازشما خواهش میکنم که این کار را بکنید .چون این به ضرر خود شرکت استارست وبی اعتمادی به محصولات انها هم میشود.لطفآ اگر این مطلب را خواندی فورآ جوابش را بده:sadwalk::051::sadwalk:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز چرا به سئوال بنده پاسخ نمی دهی من از شما چند بار این سئوال را کرده بودم خواهش می کنم جواب ان را حتمآ بده

شما در سایت اختصاصی خودتان گفته بودید که برای دستکاه های قدیمی دیگر پچ نمی اید من یک دستگاه 250cu معمولی دارم که یکسال کمتر ان را خریده ام این دستگاه قدیمی که نیست پس این ظلم است در حق من و دیگر دیگر دوستانی که مدل معمولی این دستگاه وامثال ان را دارند مانند550cx معولی چرا فقط برای مدل س وپر انها پچ می اید چرا دارند این دستگاه ها را به ما می اندازند مگر 550d های قدیمی 4 یا5 سال ساپورت نشدند شاید هم بیشتر مگر ما چقدر پول داریم که دستگاه پشت دستگاه عوض کنیم به خدا حتی میترسیم دستگاه دیگری بخریم .اقای علی من تنها راه حل را شما دیدم چون شما با مسئولان پچ نویس در تماس هستید ومیتوانید به نیابت ازما به این مورد اعتراض کنید به عنوان یک برادر یا یک دوست ازشما خواهش میکنم که این کار را بکنید .چون این به ضرر خود شرکت استارست وبی اعتمادی به محصولات انها هم میشود.لطفآ اگر این مطلب را خواندی فورآ جوابش را بده:sadwalk::051::sadwalk:
دوست عزیز منظور از دستگاه قدیمی استارست دستگاهی که بین سال 2000 تا 2004 تولید شده و این خبر رسما خود پچ نویسان شرکت استارست اعلام کردند دلیل هم این است اگر این مدلها ساپورت شوند رسیورهای جدید فروش نخواهند داشت و همچنین اکثر این مدلها با توجه به سخت افزاری که دارند دیگر قابلیت سازگاری با سیستم های کد گذاری را ندارند بنابراین ساپورت نمی شوند اما در مورد مدلهای معمولی مانند 250 که فعلا ساپورت نشده این رسیور و مدلهای مشابه که فعلا نرم افزار جدیدی ندارند دلیل ساپورت نشدن این است که در حال حاضربدلیل معلوم نبودن وضعیت کانالهای کارتی باید کمی صبر کنید بزودی پج برای این مدلها ارائه خواهد شد قبلا برای شرکت استارست متنی را ایمیل کردم و در مورد ساپورت نشدن این مدلها توضیح دادم

vahid_hz

کاربر
2008-02-26
54
56
کمک از مدیران در رابطه با ریسیور srx230usb

سلام خدمت شما.من دستگاه 230
usb دارم .مشکل من اینه که بعد اینکه برق به طور ناگهانی رفت بعد از امدن برق فقط چراغ قرمز power روشن میشود دیگه رو صفحه جلو چیزی نمی یاد و هیچ تصویری هم ندارم .

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام خدمت شما.من دستگاه 230
usb دارم .مشکل من اینه که بعد اینکه برق به طور ناگهانی رفت بعد از امدن برق فقط چراغ قرمز power روشن میشود دیگه رو صفحه جلو چیزی نمی یاد و هیچ تصویری هم ندارم .

دوست عزیز مشکل مربوط به سخت افزار و احتمالا تغذیه مشکل دارد اگر تعمیرکار هستید به بخش تعمیرات سخت افزاری رسیورهای استارست مراجه کنید جواب و نحوه برطرف کردن این عیب قبلا توضیح دادم موفق باشید

vahid_hz

کاربر
2008-02-26
54
56
دوستان عزیز خیلی ممنون از راهنمایتون من از سخت افزار چیزی نمی دونم
می خواستم بدونم اگه بخوام ببرم پیش تعمیرکار دو تا خازن اون رو عوض کنه چقدر هزینه بر می داره چون تعمیرکار های اینجا یه خورده کلاه بردارن ممنون اگه راهنمای کنین

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دوستان عزیز خیلی ممنون از راهنمایتون من از سخت افزار چیزی نمی دونم
می خواستم بدونم اگه بخوام ببرم پیش تعمیرکار دو تا خازن اون رو عوض کنه چقدر هزینه بر می داره چون تعمیرکار های اینجا یه خورده کلاه بردارن ممنون اگه راهنمای کنین
دوست عزیز عیب معلوم نیست که حتما از دو تا خازن باشد اگر هم باشد نرخ تعمیر این عیب 8000 هزار تومان موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا