مهم: تمامی پرسش وپاسخ و آموزشهای لازم در مورد رسیور استارست 250usb و هم خانواده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

baran_11

کاربر
2009-03-26
4
11
با سلام
من با مشکل بزرگي برخورد کرده ام. ريسيور من استارست 230 يو اس بي است. فروشنده ريسيور مدام خودش آن را آپگريد مي کرد. ولي فعلاً متاسفانه از دنيا رفته است. اکنون به هيچ عنوان نمي توانم خودم آن را آپگريد کنم! نمي دانم چه بلايي سر ريسيور آورده که غير از مرحوم هيچ کسي نمي تواند آن را آپگريد کند. در حال حاضر نيز ما به آن مرحوم دسترسي نداريم. چه بايد کرد؟! تا کنون چند راه پيشنهاد کرده اند که هيچ فايده نداشته است. ريسيور را هم ريست فاکتوري کرده ام باز هم بي فايده بود. رمز ريسيور هم همان چهار تا صفر است. ولي به هيچ عنوان نمي توان آن را از طريق يو اس بي يا پورت آپگريد کرد. البته با پورت آزمايش نکرده ام اما با يو اس بي جواب نمي دهد. يکي مي گفت فروشنده هاي ريسيور کاري مي کنند که هيچ کسي جز خودشان نمي تواند ريسيور را آپگريد کند. لطفاً به داد من برسيد!

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
با سلام
من با مشکل بزرگي برخورد کرده ام. ريسيور من استارست 230 يو اس بي است. فروشنده ريسيور مدام خودش آن را آپگريد مي کرد. ولي فعلاً متاسفانه از دنيا رفته است. اکنون به هيچ عنوان نمي توانم خودم آن را آپگريد کنم! نمي دانم چه بلايي سر ريسيور آورده که غير از مرحوم هيچ کسي نمي تواند آن را آپگريد کند. در حال حاضر نيز ما به آن مرحوم دسترسي نداريم. چه بايد کرد؟! تا کنون چند راه پيشنهاد کرده اند که هيچ فايده نداشته است. ريسيور را هم ريست فاکتوري کرده ام باز هم بي فايده بود. رمز ريسيور هم همان چهار تا صفر است. ولي به هيچ عنوان نمي توان آن را از طريق يو اس بي يا پورت آپگريد کرد. البته با پورت آزمايش نکرده ام اما با يو اس بي جواب نمي دهد. يکي مي گفت فروشنده هاي ريسيور کاري مي کنند که هيچ کسي جز خودشان نمي تواند ريسيور را آپگريد کند. لطفاً به داد من برسيد!
از طریق پورت فایل مربوط ازسایت گرفته لودر آن را اجرا می کنی دستگاه حتما دکمه پشت خاموش کرده فقط کافی استارت بزنی دکمه پشت روشن کنی
از طریق usb راحتر فایل مربوط به usb گذاشته درون دستگاه بذاری کنترل دکمه آبی بالا کنترل زده وبه روی فایل rom رفته ok زده بعد بله دستگاه آپدیت می شود به همین سادگی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

هادیان

کاربر
2010-10-11
16
17
47
با سلام
من کد مخفی رسیور 250 سی یو را میخواهم بدون یو اس بی ا ست .
با تشکر

• Like

poor1

کاربر
2010-10-19
1
1
36
سلام دستگاه من x230 است من سافتکم جدید اپلود کردم ولی کانال d o r c el باز نشد اگه میشه کمکم کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like

strong1415

کاربر
2009-06-20
15
30
38
سوال درمورد250cuکارتی سیکنال نمی دهد تیونر تعویض کردم ولتاژLNBافقی وعمودی هم دارم باز سیکنال ندارم

• Like

canalsat

Banned
2009-09-08
257
1,240
44
سوال درمورد250cuکارتی سیکنال نمی دهد تیونر تعویض کردم ولتاژLNBافقی وعمودی هم دارم باز سیکنال ندارم
درود بر شما
دوست عزيز به نظر ميرسه تيونر شما بايد تعويض بشه شما ميتوانيد براي اطلاعات بيشتر به سايت irantk مراجعه كنيد در بخش سخت افزار موفق باشيد ali جان دوست خوبم :eek:k:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا