مهم در مورد رسیور جدید استارست مدل x97usb-pvr

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام

مدتی رسیور استارست مدل x97usb روانه بازار شده این رسیور دارای دو نوع متفاوت یک مدل که پورت usb جلو پنل مجاور کارت خوان رسیور قرار دارد و نوع دیگر پورت usb پشت رسیور مجاور سوکت اسکارت قرار گرفته
تفاوت این دو نوع رسیور

نوع اول از لحاظ سخت افزاری با رسیور x95 هیچ تفاوتی ندارد فقط ظاهر متفاوت حتی می توانید از نرم افزار استارست x95 برای این مدل هم استفاده کنید هیچ مشکلی ایجاد نخواهد شد اما نوع دوم که پورت usb پشت دستگاه این نوع تقریبا آخرین سری تولید شده و از لحاظ سخت افزار و نرم افزار تفاوت هایی با استارست x95 و x97 نوع اول دارد و اگر از نرم افزار رسمی استارست که در سایت satdw برای این مدل معرفی شده یا نرم افزار x95 برای این نوع استفاده کنید رسیور با مشکل مواجه خواهد شد و روی حالت boot می ماند

دلیل ایجاد شدن این مشکل

بعد از بررسی و تماس با پچ نویس متوجه شدم تغییر مهمی در سخت افزار نوع دوم ایجاد شده و نرم افزار مرتبط به این مدل در آینده دارای تغییرات خاصی خواهد بود و بزودی نرم افزار نوع دوم هم ارائه می شود که این نرم افزار فقط مختص این سری و برای رسیورهای سری x95 و مشابه قابل استفاده نیست طریقه رفع این مشکل با تعویض یک ای سی و یا استفاده از فایل فلش red شده از یک مدل دیگر که دارای نرم افزار کارخانه ای فعلا مشکل رفع می کند یعنی شما با تعویض ای سی و به کار بردن ای سی رسیور x95 برای این مدل می توانید از نرم افزارهای مرتبط به استارست x97 نوع اول یا x95 استفاده کنید اگر هم نمی خواهید ای سی را تعویض کنید فعلا از آپدیت کردن نوع دوم توسط نرم افزارهای فعلی خود دارای کنید تا نرم افزار این مدل ارائه شود و اگر هم قصد دارید از نرم افزارهای رسیور x95 برای این مدل استفاده کنید حتما باید ای سی تعویض کنید به گفته پچ نویس نرم افزار این مدل از لحاظ بوت و لودر و همچنین گرافیک متفاوت و فعلا در حال تهیه که بزودی ارائه می شود

توجه این مطلب برای اولین بار فقط توسط اینجانب جهت اطلاع رسانی اعلام شد هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نیست

preview.jpg

آخرین ویرایش:

shahryar_21

کاربر
2009-08-01
5
29
40
با سلام

مدتی رسیور استارست مدل x97usb روانه بازار شده این رسیور دارای دو نوع متفاوت یک مدل که پورت usb جلو پنل مجاور کارت خوان رسیور قرار دارد و نوع دیگر پورت usb پشت رسیور مجاور سوکت اسکارت قرار گرفته
تفاوت این دو نوع رسیور

نوع اول از لحاظ سخت افزاری با رسیور x95 هیچ تفاوتی ندارد فقط ظاهر متفاوت حتی می توانید از نرم افزار استارست x95 برای این مدل هم استفاده کنید هیچ مشکلی ایجاد نخواهد شد اما نوع دوم که پورت usb پشت دستگاه این نوع تقریبا آخرین سری تولید شده و از لحاظ سخت افزار و نرم افزار تفاوت هایی با استارست x95 و x97 نوع اول دارد و اگر از نرم افزار رسمی استارست که در سایت satdw برای این مدل معرفی شده یا نرم افزار x95 برای این نوع استفاده کنید رسیور با مشکل مواجه خواهد شد و روی حالت boot می ماند

دلیل ایجاد شدن این مشکل

بعد از بررسی و تماس با پچ نویس متوجه شدم تغییر مهمی در سخت افزار نوع دوم ایجاد شده و نرم افزار مرتبط به این مدل در آینده دارای تغییرات خاصی خواهد بود و بزودی نرم افزار نوع دوم هم ارائه می شود که این نرم افزار فقط مختص این سری و برای رسیورهای سری x95 و مشابه قابل استفاده نیست طریقه رفع این مشکل با تعویض یک ای سی و یا استفاده از فایل فلش red شده از یک مدل دیگر که دارای نرم افزار کارخانه ای فعلا مشکل رفع می کند یعنی شما با تعویض ای سی و به کار بردن ای سی رسیور x95 برای این مدل می توانید از نرم افزارهای مرتبط به استارست x97 نوع اول یا x95 استفاده کنید اگر هم نمی خواهید ای سی را تعویض کنید فعلا از آپدیت کردن نوع دوم توسط نرم افزارهای فعلی خود دارای کنید تا نرم افزار این مدل ارائه شود و اگر هم قصد دارید از نرم افزارهای رسیور x95 برای این مدل استفاده کنید حتما باید ای سی تعویض کنید به گفته پچ نویس نرم افزار این مدل از لحاظ بوت و لودر و همچنین گرافیک متفاوت و فعلا در حال تهیه که بزودی ارائه می شود

توجه این مطلب برای اولین بار فقط توسط اینجانب جهت اطلاع رسانی اعلام شد هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نیست

preview.jpg
ba salam man x97usb khor daram ke az poshte dastgah mikhore barname satdw zadam roi boot monde hala bayad chekar konam mamnon

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام و تشکرلطفاً کد مادرایکس 97را هم بدید با تشکر ایا همون9876هستش با تشکر
باسلام

كد مادر براي تمام رسيورهاي استارست 9876 است ودرصورتي كه رمز 6رقم باشد987654 است.

hamid80

کاربر
2009-08-08
2
7
40
رسیورx97

باسلام
رسیورx97usb از مدلی که یو اس بی ازپشت می خورد دارم اپگرد ورژن1.71 را نصب کردم در زبان رسیور زبان فارسی است ولی رسیور فارسی نمی شود

multisat2007

کاربر
2009-05-02
4
21
دوست عزیز با سلام
بله ساختار برنامه جدید به دلیل اینکه حجم بالای جهت شناسائی مدم جدید استارست دارد از دو خاصیت فوت عربی و فارسی را حذف کرده اندو هم خوانی جهت دیکود کردن فونتها ندارد البته در سایت همسایه یه برناه به من داده شد جهت رفع عیب جهت تست که عالیجواب ولی ساختار کدینگ به کامل حذف شده و هیچ کدی نمی گیرد ولی زبان فارسی و عربی را فول ساپورت میکند در کل باید منظر پچ اصلاحی از طرف تیم تعمیرکاران یا سایت همسایه باشیم
من پچی که سایت همسایه گذاشت روی ایکس 97 -95-230-250 میزنم و میدم مشتری و عالی جواب میدهد
لطفا علی آقا یه کاری واسه فارسی بکنید والا نون ما نصابها شده فعالا پچ زدن و کانال باز کردن
با تشکر از شما

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام

همان طور که قول دادیم نرم افزار مختص نوع دوم x97usb چند روز قبل توسط سایت ساپورت ارائه شد که بعد از استفاده از این نرم افزار رسیور مانند قبل با مشکل boot مواجه نخواهد شد تنها مشکل زبان فارسی که توسط نسخه تکمیلی که هفته آینده ارائه می شود مشکل کاملا رفع خواهد شد در ضمن نرم افزار جدید این مدل قابلیت ساپورت دانگل usb جدید استارست دارد که متاسفانه در سایت های همسایه این نرم افزار ویرایش کردن و ادعا دارن زودتر از سایت رسمی نرم افزار جهت ساپورت این دانگل آماده کردن در صورتی که این طور نیست و ساختار همان پچ x97 فقط با تغییر لوگو و کدها این ادعا ها را دارند پیشنهاد می کنم به هیچ وجه پچ های ویرایش شده استفاده نکنید

partos

کاربر
2009-05-03
12
22
سلام من يه استارست x97 دارم و اونو آبگريد كردم خاموش كه شد ديگه بالا نمياد نمياخامم اي اونو عوض كنم . حالا بايد منتظر سافتكم جديد بمونم؟

rzel55

کاربر
2006-10-22
38
118
سلام
برای رسیورهایی که پورت usbآنها از پشت هست از سافتوری که قرار داده ام استفاده کنید
ضمنا حتما با لودری که درپوشه هست رسیور را پروگرام نمایید
تمام مشکلات شما حل خواهد شد

پیوست‌ها

milad-starsat

کاربر
2009-10-09
16
27
34
نرم افزار نوع دوم x97 usb-pvr

سلام مرسی از نرم افزارتون من کل سایت ها دنبالش گشتم ولی واسه نوع دوم اصلا نرم افزاری نبوده .
شما این نرم افزارو از چه سایت گرفتین ؟
از satdw?
ما در چه سایتی دنبال نرم افزار نوع دوم بگردیم :
:eek:ky::eek:k:

iraj917

کاربر
2008-04-19
61
358
بالا