مهم رفع مشکل نرم افزاری قطعات جدید میکرو باکس 1

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
به دلیل اینکه سریال هر قطعه متفاوت امکان استفاده از یک فایل برای تمام قطعات نیست و هر قطعه نیاز به یک فایل خاص دارد که تهیه و ارسال آن کمی زمان می برد اکسپایر برخی سریال ها که ابتدای آنها 1010-1012-1070 به دلیل مشکلات فنی سرور و روزانه چندین پیام جهت رفع مشکل به سرور ارسال می شود در اصل تغییر اکسپایر توسط سرویس ota انجام می شود و طبق پیامی که هم اینک از سرور دریافت کردم از تاریخ 1/3/2012 این مشکل توسط همین سرویس با استفاده از جهت هلاست رفع می شود تا این تاریخ هم سعی می شود فایل ترمیم سریال برای کاربرانی که ایمیل ارسال کردن آماده شود که اگر از طرف سرور مشکل رفع نشد فایلها ارسال شود فعلا جهت یوتلست برای این سریال ها کاربرد دارد البته فقط شب ها فعال است با تشکر

آخرین ویرایش:

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
باتشکر

[به دلیل اینکه سریال هر قطعه متفاوت امکان استفاده از یک فایل برای تمام قطعات نیست و هر قطعه نیاز به یک فایل خاص دارد که تهیه و ارسال آن کمی زمان می برد اکسپایر برخی سریال ها که ابتدای آنها 1010-1012-1070 به دلیل مشکلات فنی سرور و روزانه چندین پیام جهت رفع مشکل به سرور ارسال می شود در اصل تغییر اکسپایر توسط سرویس ota انجام می شود و طبق پیامی که هم اینک از سرور دریافت کردم از تاریخ 1/3/2012 این مشکل توسط همین سرویس با استفاده از جهت هلاست رفع می شود تا این تاریخ هم سعی می شود فایل ترمیم سریال برای کاربرانی که ایمیل ارسال کردن آماده شود که اگر از طرف سرور مشکل رفع نشد فایلها ارسال شود فعلا جهت یوتلست برای این سریال ها کاربرد دارد البته فقط شب ها فعال است با تشکرباتشکر

kopenhak84

کاربر
2009-06-27
160
417
54
علی اقا لطفا فایل ترمیم بنده رو برام ارسال کنید .سریال رو براتون ایمیل زدم با تشکر
ما كه خيلي وقت پيش ارسال كرديم همين پيام بالا رو بنده خدا برام ارسال كرده شما هم منتظر نباش تا پنجشنبه باز ميشه

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
سلام دوستان برای دانگل فطعه عوض کردم اکه کابل ‏avبش وصل کنم کانالها بازمیشه واگه کابل وازدانگل جداکردم کا نالها قط میشن مشکل از کجاست ‏

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
سلام دوستان برای دانگل فطعه عوض کردم اکه کابل ‏avبش وصل کنم کانالها بازمیشه واگه کابل وازدانگل جداکردم کا نالها قط میشن مشکل از کجاست ‏

دوست خوبم قرار بر این بوده که دوستان پست تکراری نزنند . متأسفانه پست های شما در اکثر مواقع دوبار دوبار تکرار شده است . لطفاً برای حفظ زیبایی و نظم سایت در ارسال پست ها دقت کنید.

ممنون از اینکه توجه می فرمائید .

ali5u

کاربر
2011-12-16
91
194
ما كه خيلي وقت پيش ارسال كرديم همين پيام بالا رو بنده خدا برام ارسال كرده شما هم منتظر نباش تا پنجشنبه باز ميشه

دوست عزیز من مشکلم چیز دیگه است برای همین حتما باید با فایل ترمیم درستش کنم.نرم افزار چکی باکس به دستگاه دادم دوباره تبدیل کردم به میکرو 1 سریال اکسپایر شد و علی اقا کفتن باید فایل ترمیم بدم تا سریالت دوباره Repair و Verify بشه

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
[]دوست خوبم قرار بر این بوده که دوستان پست تکراری نزنند . متأسفانه پست های شما در اکثر مواقع دوبار دوبار تکرار شده است . لطفاً برای حفظ زیبایی و نظم سایت در ارسال پست ها دقت کنید.

سلام دوستان برای دانگل فطعه عوض کردم اکه کابل ‏avبش وصل کنم کانالها بازمیشه واگه کابل وازدانگل جداکردم کا نالها قط میشن مشکل از کجاست

rezasamadi

Banned
2009-09-11
62
208
24
جناب آقای علی آقا لطفا پاسخگو باشید.الانه 9روزه که یه سری از میکروها رو هلاس ست الکی اکسپایر شدن از امروز صبح همگهگاهی روی w3a اکسپایر میشه. اگه راهی هست که درست شن اطلاع رسانی کنید اگر هم درس نمیشن بدون تعارف اعلام کنید تا ما از دانگلهایی که براش کلی هزینه قطعه دادیم.به جای آجر لای دیوار استفاده کنیم.این که ما روزی 50بار ایمیلامونو چک کنیم وچیزی دسگیرمون نشه برای ما نون وآب نمیشه.شما میگین این فایلهای ریپیر برای هر سریا لی منحصر به فرده و طراحیش زمانبره.قبول .اما بعد از یک هفته حداقل یک فایل آماده نشده که دلمون خوش باشه .یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا خواهشا بالا غیرتا جون هر کی که دوسش دارید به هر چی میپرستید تکلیف ما رو روشن کنید.این رسمش نیست این انصاف نیست

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
جناب آقای علی آقا لطفا پاسخگو باشید.الانه 9روزه که یه سری از میکروها رو هلاس ست الکی اکسپایر شدن از امروز صبح همگهگاهی روی w3a اکسپایر میشه. اگه راهی هست که درست شن اطلاع رسانی کنید اگر هم درس نمیشن بدون تعارف اعلام کنید تا ما از دانگلهایی که براش کلی هزینه قطعه دادیم.به جای آجر لای دیوار استفاده کنیم.این که ما روزی 50بار ایمیلامونو چک کنیم وچیزی دسگیرمون نشه برای ما نون وآب نمیشه.شما میگین این فایلهای ریپیر برای هر سریا لی منحصر به فرده و طراحیش زمانبره.قبول .اما بعد از یک هفته حداقل یک فایل آماده نشده که دلمون خوش باشه .یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا خواهشا بالا غیرتا جون هر کی که دوسش دارید به هر چی میپرستید تکلیف ما رو روشن کنید.این رسمش نیست این انصاف نیست

دوست عزیز فایلها تقریبا آماده و از فردا شب برای کاربرانی که ایمیل دادن ارسال می شود و مشکل کاملا رفع خواهد شد لطفا کمی صبر داشته باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علی جان چرا این مشکل پیش امد ؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز جواب سرور این است
به دلیل اضافه شدن تعدادی سریال جدید به سرویس ota اختلال ایجاد شده و برخی سریال ها غیر عمدی بلوکه شدن بزودی این مشکل توسط همین سرویس رفع می شود

آخرین ویرایش:

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
[]دوست خوبم قرار بر این بوده که دوستان پست تکراری نزنند . متأسفانه پست های شما در اکثر مواقع دوبار دوبار تکرار شده است . لطفاً برای حفظ زیبایی و نظم سایت در ارسال پست ها دقت کنید.

سلام دوستان برای دانگل فطعه عوض کردم اکه کابل ‏avبش وصل کنم کانالها بازمیشه واگه کابل وازدانگل جداکردم کا نالها قط میشن مشکل از کجاست

وصل یا قطع بودن کابل av هیچ ربطی به باز کردن کانالها ندارد ، احتمالاً مشکل شما از نحوه تعویض قطعه باشد .

بالا