مهم رفع مشکل نرم افزاری قطعات جدید میکرو باکس 1

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
علی آقا سلام
طبق گفته خودتان در شب گذشته ما امشب منتظر دریافت فایل ریپیریم.

فایل ترمیم سریال به ایمیل شما ارسال شد لطفا تست و نتیجه توسط ایمیل اطلاع دهید اگر مشکلی نداشتید فایل برای دیگر سریال ها هم ارسال می شود البته این فایل مختص سریال دانگل شما از اشتراک گذاشتن آن خود داری کنید زیرا دانگل با همین سریال رجیستر می شود

آخرین ویرایش:

ali5u

کاربر
2011-12-16
91
194
دوست عزیز فایلها تقریبا آماده و از فردا شب برای کاربرانی که ایمیل دادن ارسال می شود و مشکل کاملا رفع خواهد شد لطفا کمی صبر داشته باشید
علي اقا پس چرا فايل ريپير بنده رو ارسال نميكنيد .من خيلي ايميل بهتون زدم .لطفا فايل رو ارسال كنيد تا منم امتحان كنم و اينجا اعلام كنم

wishmaster

کاربر
2010-11-19
110
331
علي اقا پس چرا فايل ريپير بنده رو ارسال نميكنيد .من خيلي ايميل بهتون زدم .لطفا فايل رو ارسال كنيد تا منم امتحان كنم و اينجا اعلام كنم

برای کی فرستادن کی برای شما نفرستادن؟ ماهم منتظریم برادر :a12IRSat:

ali5u

کاربر
2011-12-16
91
194
برای کی فرستادن کی برای شما نفرستادن؟ ماهم منتظریم برادر :a12IRSat:
اولا صفحه قبل پست اخر رو بخون تا بفهمي براي كي فرستاده دوما تو رو سنه نه كه براي من بفرسته يا نفرسته اگه براي شما نفرستادن هم اينجا درخواست بده و درست صحبت كن .مواظب حرف زدنت هم باش و اول تايپ كردن ياد بگير تا به جاي كه ننويسي كي

rezasamadi

Banned
2009-09-11
62
208
24
فایل ترمیم سریال به ایمیل شما ارسال شد لطفا تست و نتیجه توسط ایمیل اطلاع دهید اگر مشکلی نداشتید فایل برای دیگر سریال ها هم ارسال می شود البته این فایل مختص سریال دانگل شما از اشتراک گذاشتن آن خود داری کنید زیرا دانگل با همین سریال رجیستر می شود

فایل ریپیر تست شد.
نتیجه به ایمیل ارسال گردید.
متشکرم

wishmaster

کاربر
2010-11-19
110
331
اولا صفحه قبل پست اخر رو بخون تا بفهمي براي كي فرستاده دوما تو رو سنه نه كه براي من بفرسته يا نفرسته اگه براي شما نفرستادن هم اينجا درخواست بده و درست صحبت كن .مواظب حرف زدنت هم باش و اول تايپ كردن ياد بگير تا به جاي كه ننويسي كي

اولا لحن من با شما دوستانه بود دوما اینجا چاله میدان نیست لازم نکرده تو تایپ کردنو یادم بدی خیلی هم حرص نخور

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
فایلهای ریپیر تا ساعتی دیگر برای تمام کاربرانی که مشکل داشتن ارسال می شود فقط لطفا از قرار دادن ایمیل در این تاپیک خود داری کنید خلاف قوانین سایت است

علی جان سلام از فایل خبری نشد

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
سلام علي اقا مرسي از ارسال فايل ترميم نتيجه از طريق ايميل اعلام و ارسال شد

آخرین ویرایش:

rezasamadi

Banned
2009-09-11
62
208
24
سلام علي اقا مرسي از ارسال فايل ترميم نتيجه از طريق ايميل اعلام و ارسال شد

آقا رضا چی شد؟ شما استفاده کردی چه تغییراتی در سریال رخ داد؟
آیا شیرینگ هلاس برقرار شد؟
دوست من حتما یا با پیغام خصوصی یا تو همین تایپیک اعلام کن.
متشکرم

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
با سلام بنده دریافت کردم سریال به 103تغیر کرد و از حالت اکسپایر خارج شد ولی وقتی وصل میکنم بعد چند ثانیه قطع میشه و اکسپایر نمیده علی جان مگه قرار نبود مشکل از طرف سرور رفع شود

rezasamadi

Banned
2009-09-11
62
208
24
با سلام بنده دریافت کردم سریال به 103تغیر کرد و از حالت اکسپایر خارج شد ولی وقتی وصل میکنم بعد چند ثانیه قطع میشه و اکسپایر نمیده علی جان مگه قرار نبود مشکل از طرف سرور رفع شود
دوست عزیز لطف کن و تاریخ اعتبار سریال 103 رو اعلام کن

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
دوست عزيز نرم افزار 1.82 استفاده كن ببين سريال چي ميشه براي من همون 107 برگشت

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150

سلام دوست عزیز بنابراین فایل ارسال شده برای قطعه شما سازگار است جهت دریافت فایل نهایی و سازگار با قطعه شما سریال جدید ایمیل کنید تا فایل جدید جهت رفع مشکل ارسال شود در اصل فایل ترمیم بعد از نصب سریال دیگری بر اساس سریال اولیه می سازد و این سریال اگر توسط سرویس ota شناسایی و رفع اکسپایر شود مشخص می کند سریال جدید قابل استفاده برای قطعه هست

بالا