microbox2010
کاربر
- 2006-10-17
- 355
- 1,096
/ بعد از اینکه قطعه جدید نصب کردیم ایا باید سافتویر هم تزریق کنیم یا اینکه خودبخود و اتومات کانالها را وامیکنه؟
/ بعد از اینکه قطعه جدید نصب کردیم ایا باید سافتویر هم تزریق کنیم یا اینکه خودبخود و اتومات کانالها را وامیکنه؟
دوست عزیز این نرم افزار رو از اینجا دانلود کن و امتحان کن www.microbox.usفقط وقتی ورژن 1.78 رو انتقال میدم رو صفحه میزنه checksignature fail میشه راهنمایی کنید
سلامدوست عزیز این نرم افزار رو از اینجا دانلود کن و امتحان کن www.microbox.us
دوستانیکه آیسی تعویضی هستند لطف کنن یه فلش دامپ از دانگلشون تهیه کنن بزارن برا دانلودچون من برای انتقال مشکل دارم و فقط از این طریق مشکلم حل میشه اگر ورژن دانگلتون 1.78 باشه که خیلی بهترهلطف کنید یه فلش دامپ از دانگلتون تهیه کنید شاید مشکل منم حل بشه( up )مرسی
سلام
دوست عزیز میکروی من که ایسیش تعویضیه برنامه های میکرو 1 که با لودر سر-خود باید انتقال میدادیم قبول نمیکرد ولی بعد از انتقال فلش دامپی که در پست اول قرار دادید مشکل حل شد و میکرو با لودر سر-خود برنامه قبول کرد ولی فایل دومی که قرار دادید بنام ریپیر که باید به اینترنت وصل میشد همان اخطاری رو میداد که دوستان در پست اول به ان اشاره کردند،در کل پس از ریختن نرم افزار با این اخطار مواجه میشم checksignature fail
سلامسلامآقاعلی نرم افزار ترمیم سریال اجرا نمیشه اون نرم افزار هم که گذاشتید نصب کردم (dll )بعدشم سیستم رو ریست کردم بازهم ریپیر اجرا نمیشه فقط میشه تبدیل به رسیورش کرد.وقتی هم تبدیل به رسیور میشه s/n:000000000000 میزنهآقاعلی یه نرم افزاری،یه چاره ای تورو خدا حلش کن!!!!!
سلام
جناب علی خان لطفا یه نرم افزاری،یه راه حلی بفرمایید مشکل این دانگل حل بشه.در پست های قبلی که خوندم برای چند نفر از دوستان از طریق پیام خصوصی نرم افزار ارسال کردید که مثل اینکه مشکلشون حل شده،آیا اون برنامه مشکل منو حل نمیکنه؟؟
دوست عزیز تا زمانی شما موفق به اجراء نرم افزار ریپیر نشوید امکان ترمیم سریال نیست اگر هم سریال دانگل دارید ارسال کنید تا فایل ریپیر ارسال کنم کاربرانی که از این سایت قطعه تهیه کردند نسخه بکاپ هر قطعه نزد من موجود به همین دلیل اگر قطعه مشکل پیدا کند می توانندفایل ترمیم بدون اتصال به سرور از طریق پیام خصوصی دریافت کنند اما مورد شما فقط در صورت ارائه سریال یا اتصال به سرور رفع می شود البته اخیرا در همه هنگام اتصال به سرور ممکن نیست چندین بار در روز نرم افزار اجراء کنید