مهم رفع مشکل نرم افزاری قطعات جدید میکرو باکس 1

microbox2010

کاربر
2006-10-17
355
1,096
/ بعد از اینکه قطعه جدید نصب کردیم ایا باید سافتویر هم تزریق کنیم یا اینکه خودبخود و اتومات کانالها را وامیکنه؟

ali5u

کاربر
2011-12-16
91
194
/ بعد از اینکه قطعه جدید نصب کردیم ایا باید سافتویر هم تزریق کنیم یا اینکه خودبخود و اتومات کانالها را وامیکنه؟

نه دوست عزیز هیچ نرم افزاری نمیخواد تزریق کنی علی اقا با پروگرمر با اخرین ورژن ایسی رو براتون اپدیت کردن بنداز روش حالشو ببر

naavid

کاربر
2009-12-31
50
122
39
استاد عزیز خیلیییییییییییی ممنون.من همون نرم افزاز فلش دامپی رو که گذاشتید انتقال دادم مشکل حل شدو دیگه از نرم افزار ریپیر استفاده نکردم و بلافاصله ورژن1.78 رو دستگاه قبول کرد
آقا دمتتتتتتتتتتتتتتتتتتت گرم

آخرین ویرایش:

naavid

کاربر
2009-12-31
50
122
39
فقط وقتی ورژن 1.78 رو انتقال میدم رو صفحه میزنه checksignature fail میشه راهنمایی کنید

naavid

کاربر
2009-12-31
50
122
39
دوست عزیز این نرم افزار رو از اینجا دانلود کن و امتحان کن www.microbox.us
سلام
دوباره رو صفحه تلویزیون همون پیغام ظاهر میشه.
دانگل برنامه رو قبول میکنه ولی نمیدونم چرا این پیغام رو میده
دوستان لطفا راهنمایی کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

naavid

کاربر
2009-12-31
50
122
39
دوستانیکه آیسی تعویضی هستند لطف کنن یه فلش دامپ از دانگلشون تهیه کنن بزارن برا دانلودچون من برای انتقال مشکل دارم و فقط از این طریق مشکلم حل میشه اگر ورژن دانگلتون 1.78 باشه که خیلی بهترهلطف کنید یه فلش دامپ از دانگلتون تهیه کنید شاید مشکل منم حل بشه( up )مرسی

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوستانیکه آیسی تعویضی هستند لطف کنن یه فلش دامپ از دانگلشون تهیه کنن بزارن برا دانلودچون من برای انتقال مشکل دارم و فقط از این طریق مشکلم حل میشه اگر ورژن دانگلتون 1.78 باشه که خیلی بهترهلطف کنید یه فلش دامپ از دانگلتون تهیه کنید شاید مشکل منم حل بشه( up )مرسی

دوست عزیز فلش دامپ قطعات جدید برای یکدیگر قابل استفاده نیست در این صورت با ارور checksignature fail که نشانه ناسازگای فایل با قطعه مواجه خواهید شد بهتر مشکل کاملا توضیح دهید تا بررسی شود

naavid

کاربر
2009-12-31
50
122
39
سلام
دوست عزیز دستگاه برنامه قبول میکنه ولی روی صفحه تلویزیون این اخطار ظاهر میشه checksignature fail چاره اش چیست؟

naavid

کاربر
2009-12-31
50
122
39
سلام
دوست عزیز میکروی من که ایسیش تعویضیه برنامه های میکرو 1 که با لودر سر-خود باید انتقال میدادیم قبول نمیکرد ولی بعد از انتقال فلش دامپی که در پست اول قرار دادید مشکل حل شد و میکرو با لودر سر-خود برنامه قبول کرد ولی فایل دومی که قرار دادید بنام ریپیر که باید به اینترنت وصل میشد همان اخطاری رو میداد که دوستان در پست اول به ان اشاره کردند،در کل پس از ریختن نرم افزار با این اخطار مواجه میشم checksignature fail

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام
دوست عزیز میکروی من که ایسیش تعویضیه برنامه های میکرو 1 که با لودر سر-خود باید انتقال میدادیم قبول نمیکرد ولی بعد از انتقال فلش دامپی که در پست اول قرار دادید مشکل حل شد و میکرو با لودر سر-خود برنامه قبول کرد ولی فایل دومی که قرار دادید بنام ریپیر که باید به اینترنت وصل میشد همان اخطاری رو میداد که دوستان در پست اول به ان اشاره کردند،در کل پس از ریختن نرم افزار با این اخطار مواجه میشم checksignature fail

آیا نرم افزار ترمیم سریال اجراء می شود؟
اگر اجراء می شود و بعد از استارت پیغام موفقیت نمی دهد لاگ دریافتی از سرور در همین تاپیک قرار دهید اگر هم کلا نرم افزار اجراء نمی شود مشکل مربوط به سیستم که احتمالا ویروسی یا فایل های dll مربوط به نرم افزار در سیستم 32 ویندوز موجود نیست در این صورت نرم افزاری که در پست های قبل آپلود کردم دانلود و نصب کنید

hojjat651

کاربر
2009-02-28
64
128
سلام علی آقا من میکرو باکس 5 دارم (میکرو باکس 1 دارای قطعه جدید) تا چند روز پیش با1.71 باز بود اما حالا اکسپایر شده و با پچ 178 و.. نیز مینویسداکسپایر
سریال: 101029003120 با تشکر

naavid

کاربر
2009-12-31
50
122
39
سلامآقاعلی نرم افزار ترمیم سریال اجرا نمیشه اون نرم افزار هم که گذاشتید نصب کردم (dll )بعدشم سیستم رو ریست کردم بازهم ریپیر اجرا نمیشه فقط میشه تبدیل به رسیورش کرد.وقتی هم تبدیل به رسیور میشه s/n:000000000000 میزنهآقاعلی یه نرم افزاری،یه چاره ای تورو خدا حلش کن!!!!!

naavid

کاربر
2009-12-31
50
122
39
سلامآقاعلی نرم افزار ترمیم سریال اجرا نمیشه اون نرم افزار هم که گذاشتید نصب کردم (dll )بعدشم سیستم رو ریست کردم بازهم ریپیر اجرا نمیشه فقط میشه تبدیل به رسیورش کرد.وقتی هم تبدیل به رسیور میشه s/n:000000000000 میزنهآقاعلی یه نرم افزاری،یه چاره ای تورو خدا حلش کن!!!!!
سلام
جناب علی خان لطفا یه نرم افزاری،یه راه حلی بفرمایید مشکل این دانگل حل بشه.در پست های قبلی که خوندم برای چند نفر از دوستان از طریق پیام خصوصی نرم افزار ارسال کردید که مثل اینکه مشکلشون حل شده،آیا اون برنامه مشکل منو حل نمیکنه؟؟

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام
جناب علی خان لطفا یه نرم افزاری،یه راه حلی بفرمایید مشکل این دانگل حل بشه.در پست های قبلی که خوندم برای چند نفر از دوستان از طریق پیام خصوصی نرم افزار ارسال کردید که مثل اینکه مشکلشون حل شده،آیا اون برنامه مشکل منو حل نمیکنه؟؟

دوست عزیز تا زمانی شما موفق به اجراء نرم افزار ریپیر نشوید امکان ترمیم سریال نیست اگر هم سریال دانگل دارید ارسال کنید تا فایل ریپیر ارسال کنم کاربرانی که از این سایت قطعه تهیه کردند نسخه بکاپ هر قطعه نزد من موجود به همین دلیل اگر قطعه مشکل پیدا کند می توانندفایل ترمیم بدون اتصال به سرور از طریق پیام خصوصی دریافت کنند اما مورد شما فقط در صورت ارائه سریال یا اتصال به سرور رفع می شود البته اخیرا در همه هنگام اتصال به سرور ممکن نیست چندین بار در روز نرم افزار اجراء کنید

naavid

کاربر
2009-12-31
50
122
39
دوست عزیز تا زمانی شما موفق به اجراء نرم افزار ریپیر نشوید امکان ترمیم سریال نیست اگر هم سریال دانگل دارید ارسال کنید تا فایل ریپیر ارسال کنم کاربرانی که از این سایت قطعه تهیه کردند نسخه بکاپ هر قطعه نزد من موجود به همین دلیل اگر قطعه مشکل پیدا کند می توانندفایل ترمیم بدون اتصال به سرور از طریق پیام خصوصی دریافت کنند اما مورد شما فقط در صورت ارائه سریال یا اتصال به سرور رفع می شود البته اخیرا در همه هنگام اتصال به سرور ممکن نیست چندین بار در روز نرم افزار اجراء کنید

سلام
وقتی به رسیور تبدیلش میکنم این شماره سریال رو مینویسه s/n:000000000000000

بالا