مهم نحوه تمدید اعتبار و استفاده مجدد از دانگلهای میکرو باکس غیر فعال

sia865

کاربر
2009-05-07
33
83
46
sn: 905504469
email: sia865@yahoo.com
لطفا ایمیلی که با آن توضیحات رو میفرستید اعلام کنید چون من تعداد ایمیلام زیاده باید سرچ کنم

kheyli_ham_khob

کاربر
2009-06-16
47
46
39
سلام علی آقا.
-------------
ميخواستم بدونم كه ميشه قطعه رو خودمون تعويض كنيم ؟
چطور ميشه قطعه رو تهيه كرد ؟
-----------
البته با مسوليت خودمون .
--------
ممنون ميشم كه جواب بدين .
---------
چون من دانگل هاي زيادي دارم كه از كار افتادن و ارسالشون سخته و...
اگه بشه راهنماييم كنيد تا خودم تعويض كنم.
-------------
zanjan1364@yahoo.com

MILANO777

کاربر
2010-12-05
5
20
سلام علی آقا.
-------------
ميخواستم بدونم كه ميشه قطعه رو خودمون تعويض كنيم ؟
چطور ميشه قطعه رو تهيه كرد ؟
-----------
البته با مسوليت خودمون .
--------
ممنون ميشم كه جواب بدين .
---------
چون من دانگل هاي زيادي دارم كه از كار افتادن و ارسالشون سخته و...
اگه بشه راهنماييم كنيد تا خودم تعويض كنم.
-------------
zanjan1364@yahoo.com

با درود خدمت علی رسیور ، من هم همین سوال دوستمون رو داشتم ، آیا میشه این قطعه رو خودمون عوض کنیم ؟ البته هر مشکلی پیش آمد گردن خودمون . مرسی اگه میشه جواب بده علی آقا.

ABS56

کاربر
2007-10-27
45
45
دانكل ميكروباكس قديمي بانرم افزار امروز 7-12-2010 بازشد فقط توي لودر microbox كزينه ي main cod رو انتخاب كن همه كانالا بازه

sia865

کاربر
2009-05-07
33
83
46
علی آقا خسته نباشید یه مشکلی برام پیش اومده لطفا منو راهنمایی کنید
من دانگل میکروباکس 1 رو با برنامه 1.58 آپدیت کردم بعد از اینکه دیدم کانالی رو باز نمیکنه مجدد برنامه 1.42 رو ریختم اما این بار دیکه تصویر نمیده جالب اینکه وقتی سیم ال ان بی رواز دانگل میکنم تصویر میده مشکل چیه اتصالی داره یا اینکه شک وارد شده البته اینم بگم قبل از ریختن نرم افزار 1.42 فایل کلین رو ریخته بودم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
اطلاعیه سرور

Blocked previous version 1.42 and no performance of today,old dongles owners must prepare using a new chip for dongle hardware ,we send info of using system ota for disconnect serial old dongles soon disable version 1.58

نرم افزار ورژن 1.42 که تا به امروز برای دانگلهای قدیمی کاربرد داشت از این به بعد دیگر کارایی ندارد و این نرم افزار کاملا مسدود شد ورژن 1.58 هم تا 3 روز آینده مسدود می شود و دارندگان دانگلهای قدیمی جهت استفاده مجدد از دانگل باید حتما قطعه جدید تهیه کنید

به دلیل اینکه بیشتر کاربران خواستار دریافت و تعویض قطعه توسط خودشان هستند تصمیم گرفتیم قطعه برای مصرف کننده ارسال شود فردا شرایط در یافت قطعه و طریقه تعویض آن در همین تاپیک اعلام می شود​

آخرین ویرایش:

nasratsat

کاربر
2009-06-27
94
170
سریال دار

اطلاعیه سرور

blocked previous version 1.42 and no performance of today,old dongles owners must prepare using a new chip for dongle hardware ,we send info of using system ota for disconnect serial old dongles soon disable version 1.58

نرم افزار ورژن 1.42 که تا به امروز برای دانگلهای قدیمی کاربرد داشت از این به بعد دیگر کارایی ندارد و این نرم افزار کاملا مسدود شد ورژن 1.58 هم تا 3 روز آینده مسدود می شود و دارندگان دانگلهای قدیمی جهت استفاده مجدد از دانگل باید حتما قطعه جدید تهیه کنید

به دلیل اینکه بیشتر کاربران خواستار دریافت و تعویض قطعه توسط خودشان هستند تصمیم گرفتیم قطعه برای مصرف کننده ارسال شود فردا شرایط در یافت قطعه و طریقه تعویض آن در همین تاپیک اعلام می شود​

سلام آقای علی
من که 1.58 را ریختم بالای 1.42 دانگل کاملآ خاموش شد حالا هیچ دسپلی نمیدهد تو تلویزیون حالا چی کار کنم؟

sina85

کاربر
2006-10-21
33
30
اطلاعیه سرور

دارندگان دانگلهای قدیمی جهت استفاده مجدد از دانگل باید حتما قطعه جدید تهیه کنید​

واسه شهرستان می فرستی طریقه عوض کردن میشه توضیح بدین راحته
مدتش چند وقت این قطعه

بالا