نرم افزارهای جدید و رسمی رسیورهای هایویون و ایکلاس به تاریخ * 29.8.2011

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوستان عزیز من یکسالی هست که 9595 x pvr خریده ام اما متاسفانه بعد از 10 تا 20 دقیقه افت سیگنال پیدا می کند و شبکه ها قطع می شوند و no signal روی صفحه می آید و باید دوباره خاموش و روشن کنم آیا با ریختن برنامه جدید مشکل حل می شود ؟ یا مشکل سخت افزاری است و تعمیر آن چگونه است؟ لطفا راهنمایی کنید.

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
دوستان عزیز من یکسالی هست که 9595 x pvr خریده ام اما متاسفانه بعد از 10 تا 20 دقیقه افت سیگنال پیدا می کند و شبکه ها قطع می شوند و no signal روی صفحه می آید و باید دوباره خاموش و روشن کنم آیا با ریختن برنامه جدید مشکل حل می شود ؟ یا مشکل سخت افزاری است و تعمیر آن چگونه است؟ لطفا راهنمایی کنید.

درود کاربر گرامی اگر از سویچ استفاده میکنید باید سویچر خود را عوض کنید و هم چنین کابل های وصل شده به سوییچر نیز باید تعویض شود

sepahan.eshgh

کاربر
2009-10-28
42
370
36
سلام دوستان
میگم این سایت رسمی هایویزن فرانسه چه بلایی سرش اومد؟ نیستش دیگه؟
سایت رسمی دیگه نداره این هایویژن؟

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
سلام دوستان
میگم این سایت رسمی هایویزن فرانسه چه بلایی سرش اومد؟ نیستش دیگه؟
سایت رسمی دیگه نداره این هایویژن؟

سایت رسمی قیلتره و نود 32 هم اون رو ویروس میشناسه

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
با تشکر مجدد : دوست عزیز باید بگویم افت سیگنالش شدید است مثلا هنگام جستجوی اتوماتیک کانالهای هاتبرد بعد از 200 کانال جستجو بقیه فرکانسها دیگر سیگنال ندارند و کانالی یافت نمی شود در ضمن مستقیم هم به دیش وصل کردم باز همین مشکل را داشت در ضمن سوییچ مناسب 9595 چیست؟ لطفا بگویید آیا نیازی به تعمیر ندارد؟ حالا که تاپیک پرسش و پاسخ بسته شده راهنمایی کنید مشکلم حل شود... این دستگاه از اوایل مشکلات کمی داشت اما چند وقتی است که افت سیگنال شدید دارد و با این برنامه جدید هم بدتر شد. یعنی حالا یک دقیقه که نگاه می کنم و کانال عوض می کنم no signal روی صفحه می آید و شبکه ها قطع می شوند و 5 دقیقه بعد باید روشن کنم تا کمی تصویر داشته باشم.

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با تشکر مجدد : دوست عزیز باید بگویم افت سیگنالش شدید است مثلا هنگام جستجوی اتوماتیک کانالهای هاتبرد بعد از 200 کانال جستجو بقیه فرکانسها دیگر سیگنال ندارند و کانالی یافت نمی شود در ضمن مستقیم هم به دیش وصل کردم باز همین مشکل را داشت در ضمن سوییچ مناسب 9595 چیست؟ لطفا بگویید آیا نیازی به تعمیر ندارد؟ حالا که تاپیک پرسش و پاسخ بسته شده راهنمایی کنید مشکلم حل شود... این دستگاه از اوایل مشکلات کمی داشت اما چند وقتی است که افت سیگنال شدید دارد و با این برنامه جدید هم بدتر شد. یعنی حالا یک دقیقه که نگاه می کنم و کانال عوض می کنم no signal روی صفحه می آید و شبکه ها قطع می شوند و 5 دقیقه بعد باید روشن کنم تا کمی تصویر داشته باشم.

درود اگر با سیم مستقیم هم همین مشکل را دارید یک بار با سیم دیگری تست کن شاید این سیم اصلی شما قطعی دارد و جنس خوب نیست و از آخرین نرم افزار استفاده کن و ریست فکتوری کلی کن اگر باز هم همین مشکل بود ایراد سخت افزاری دارد و باید به تعمیرکار نشان دهید

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوست عزیز با تشکر از شما فکر می کنم با تعویض کابل مشکل حل شد اما در مورد باز کردن شبکه 3 هنگام فوتبال در 9595 من کد 1111113311111133 را وارد کردم اما باز نشد آیا باید رسیور را با اخرین ورژن پروگرام کنم یا این کد عوض شده است ؟ لطفا راهنمایی نمایید .

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
دوست عزیز با تشکر از شما فکر می کنم با تعویض کابل مشکل حل شد اما در مورد باز کردن شبکه 3 هنگام فوتبال در 9595 من کد 1111113311111133 را وارد کردم اما باز نشد آیا باید رسیور را با اخرین ورژن پروگرام کنم یا این کد عوض شده است ؟ لطفا راهنمایی نمایید .

اخرین ورژن و اخرین سافتکم را منتقل کنید مشکل شما حل می شود

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوستان عزیز با سلام:
من ایکلاس 9595 تک کارته دارم که اخیرا از سوییچ استفاده می کنم اما مشکل پیدا کردم و فرکانس شبکه من و تو 1 و فرکانسهای قوی ضعیف شده و سیگنال پایین امده البته کابل را عوض کردم و فکر می کنم مشکل از سوییچ است که مارک پریمیوم می باشد می دانم جای سوال اینجا نیست اما بهترین مارک سوییچ برای ایکلاس چیست که مشکل افت سیگنال نداشته باشم؟ لطفا راهنمایی کنید و بهترین مارک که مشکل را حل کند کدام است؟

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
دوستان عزیز با سلام:
من ایکلاس 9595 تک کارته دارم که اخیرا از سوییچ استفاده می کنم اما مشکل پیدا کردم و فرکانس شبکه من و تو 1 و فرکانسهای قوی ضعیف شده و سیگنال پایین امده البته کابل را عوض کردم و فکر می کنم مشکل از سوییچ است که مارک پریمیوم می باشد می دانم جای سوال اینجا نیست اما بهترین مارک سوییچ برای ایکلاس چیست که مشکل افت سیگنال نداشته باشم؟ لطفا راهنمایی کنید و بهترین مارک که مشکل را حل کند کدام است؟

درود دوست گرامی همه سوییچ ها یک کیفیت دارند و برای چین میباشد حالا من به شما ایکس کروزر و یا star gold را پیشنهاد میکنم البته هر چند وقت یک بار باید سوییچ عوض کنید به علت جنس نامرغوب موفق باشید

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
دوستان عزیز با سلام:

درود
پیرو صحبتهای دوستم علیرضا باید بگم که برای رسیورهای ایکلاس سعی کنید همیشه از سیم کرمان استفاده کنید
و سوئیچ پرمیوم کمی با رسیور ایکلاس مشکل داره !!!! من از سوئیچ های استارست!استارگلد!دیسکاوری! استفاده کردم مشکلی نداشتند
و به خوبی هم جواب دادند!!!! البته نوع ال ان بی ومدت کارکردش هم بی تاثیر نیست

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام ابگرید hivionمدلhv-9090xبامدل ایدی 00f0a126نیازدارم ممنونم

درود
دوست من این مدل رسیور خیلی وقته از ساپورت نرم افزاری خارج شده ودیگه
نرم افزاری برای این مدل ارائه نمیشه!!!!

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوستان باور کنید مجبورم سوالام و مشکلات رسیورم را اینجا مطرح کنم ان هم اینکه :
بعد از روشن کردم ایکلاس 9595 روی شبکه های رادیو روشن می شود و باید از پشت رسیور انرا خاموش کنم تا روی شبکه های تلویزیون بیاید لطفا بگویید مشکل چیست ؟ و چطوری برطرف می شود البته از سوییچ نوع پریمیوم استفاده می کنم.با عرض معذرت...

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
دوستان باور کنید مجبورم سوالام و مشکلات رسیورم را اینجا مطرح کنم ان هم اینکه :
بعد از روشن کردم ایکلاس 9595 روی شبکه های رادیو روشن می شود و باید از پشت رسیور انرا خاموش کنم تا روی شبکه های تلویزیون بیاید لطفا بگویید مشکل چیست ؟ و چطوری برطرف می شود البته از سوییچ نوع پریمیوم استفاده می کنم.با عرض معذرت...

درود
دوست من یک بار ریست فکتوری کرده واخرین نرم افزار موجود در بخش
رو از طریق کابل ورایانه به رسیور انتقال داده وباز هم ریست فکتوری کنید
سعی کنید که از کانال اماده هم استفاده نکنید!!!!!در ضمن وقتی روی کانال رادیو بالا میاد میتونید با استفاده از دکمه tv&radio به کانالهای تلویزیون برگردوند

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
با تشکر مجدد اما همه این کارها را انجام داده ام اماجواب نداد ...و حتی دکه tv/radio هم جواب نمی دهد و حتما باید دکمه پشت رسیور را بزنم

آخرین ویرایش:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با تشکر مجدد اما همه این کارها را انجام داده ام اماجواب نداد ...و حتی دکه tv/radio هم جواب نمی دهد و حتما باید دکمه پشت رسیور را بزنم

دوست من چندبار با اخرین نرم افزارها امتحان کنید اگر مشکل
باقی بود به احتمال زیاد مشکل شما سخت افزاری باشه

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
دوستان کسی میدونه روی iCLASS 99 E HD از کدوم نرم افزار باید استفاده بشه هرچی گشتم پیدا نکردم آیا این مدل توسط کارخانه پشتیبانی می شه یا نه ؟؟؟

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
دوستان کسی میدونه روی iCLASS 9999 E HD از کدوم نرم افزار باید استفاده بشه هرچی گشتم پیدا نکردم آیا این مدل توسط کارخانه پشتیبانی می شه یا نه ؟؟؟

بالا