نرم افزارهای جدید و رسمی رسیورهای هایویون و ایکلاس به تاریخ * 29.8.2011

samandsamand

کاربر
2009-04-12
377
1,549
مشکل فایلهای فول hd

سلام دوستان من با رسیور ایکلاس فول HD کانالها رو ضبط کردم و روی رسیور هم قابل نمایش است اما روی کامپیوتر با KM player,ALL player و power dvd و خلاصه کی نرم افزار تست کردم به نتیجه نرسیدم دوستان کانورتری دارند معرفی کنند که پسوند DVR رو به راحتی تبدیل کنه الته روی گیرنده دیجیتال کانالهای استانی هم با همین پسوند ضبط می شه با تشکر اگه کسی بلده و امتحان کرده !!!!لطفا راهنمایی کنید

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام دوستان من با رسیور ایکلاس فول HD کانالها رو ضبط کردم و روی رسیور هم قابل نمایش است اما روی کامپیوتر با KM player,ALL player و power dvd و خلاصه کی نرم افزار تست کردم به نتیجه نرسیدم دوستان کانورتری دارند معرفی کنند که پسوند DVR رو به راحتی تبدیل کنه الته روی گیرنده دیجیتال کانالهای استانی هم با همین پسوند ضبط می شه با تشکر اگه کسی بلده و امتحان کرده !!!!لطفا راهنمایی کنید

سلام
دوست عزیز من هر کاری کردم نتونستم پلییری که خودم باهاش کانالهای hd را روی کامپیوتر مشاهده میکنم ...توی این بخش آپلود کنم.
به تاپیک زیر مراجعه کن.امیدوارم با این پلییر مشکلت حل بشه.
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=44761

آخرین ویرایش:

hossein1358

مدیر بازنشسته
2010-01-10
752
1,733
45
با سلام خدمت دوستان.
من یک رسیور ایکلاس کا 9 کا 9 فول اچ دی دارم و نرم افزارشو از سایت خودمون و از سایت ایکلاس گرفته ام حالا که میخوام به رسیور انتقال بدم ارور اینولید یا باطل میده. از دوستان خواهش میکنم که منو کمک کنند

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
با سلام خدمت دوستان.
من یک رسیور ایکلاس کا 9 کا 9 فول اچ دی دارم و نرم افزارشو از سایت خودمون و از سایت ایکلاس گرفته ام حالا که میخوام به رسیور انتقال بدم ارور اینولید یا باطل میده. از دوستان خواهش میکنم که منو کمک کنند

دوست عزیز مدل ایدی رسیور و فابلی که دانلود کردید رو چک کنید که با هم یکی باشند چون یه مدل ایکلاس k9k9 full hd تقلبی هم وارد بازار شده

بالا