نرم افزار جدید برای دانگلهای اکسپایر شده میکرو باکس به تاریخ 2010/12/16

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
تذکر این نرم افزار برای اولین بار از این سایت به عنوان مرجع رسمی دانگل میکروباکس ارائه می شود و کپی و آپلود آن در دیگر فروم ها فقط با درج منبع باشد

با توجه به اینکه توزیع قطعه دانگل تا اواخر این ماه (دسامبر ) زمان نیاز دارد و قطعات هر یک باید دارای یک سریال مجزا باشد جهت جلوگیری از سوء استفاده دارندگان دانگل میکرو باکس قدیمی مدتی نمی توانند از شرینگ استفاده کنند به همین دلیل این نرم افزار آماده شد و برای تمامی دانگلهای میکرو باکس چه سری جدید و قدیم قابل استفاده و بیشتر پکیج ها هاتبرد از جمله اسکای اکثر کانالها پکیج بیس -نوا -شوتایم با این ورژن قابل دریافت البته این نرم افزار تا زمانی کارایی دارد که قطعه توزیع شود نرم افزار توسط سرور میکروباکس 2 کار می کند

کاربرانی که تا الان مبلغ در خواستی به حساب اعلام شده جهت دریافت قطعه واریز کردند نگران نباشند طبق قولی که دادم از 20/12/2010 قطعه به آدرس شما ارسال خواهد شد

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام علی آقا
مرسی از زحمتی که کشیدی
فقط من الان ریختم به حدی فریز داره که هیچ کانالی نمیشه دید
آیا درست میشه؟
باز هم از زحمات بی دریق شما تشکر میکنم

دوست عزیز رسیور شما به احتمال زیاد ای کلاس -هایویون به دلیل تغییرات جدید نرم افزار و اضافه شدن کانالها نرم افزارهای اخیر دانگل میکرو 2 برای این نوع رسیورها قابل استفاده نیست در اصل این باگ ها باید توسط برنامه نویس های شرکت هایویون رفع شود و ربطی به نرم افزار دانگل ندارد

ali_dongel

کاربر
2010-12-07
199
943
در ضمن چراغ سبز دانگل هم روشن شده هیچ برنامه ای هم قبول نمیکنه چکار کنم؟

دوست گلم با این مشخصاتی که شما میگید دانگل شما برنامه رو قبول کرده تبدیل به رسیور نشده اگر کنترل میکرو باکس 2 رو در اختیار داشته باشید میبینید که روش کار میکنه ولی احتیاجی به کنترل هم ندارید چون شرینگ با قدرت تمام وصله:eek:ky::eek:ky:

arsha5877

کاربر
2008-03-09
89
181
45
منم ریختم.همین گزینه orginal microbox جای منو اومد و چراغ سبز هم دائم روشنه.ولی هیچ کانالی باز نشده.شانس گندی داریم ما

Criss Angel

کاربر
2009-05-03
451
1,526
دووووستان گلم بنده یک بار دیگه نرم افزار رو ریختم با کمال تعجب شیرینگ وصل شد بدون مشکل
اکثر کانال های هاتبرد باز چند تا کانال از اسکای هم بدون فریز وصل هست فقط مسیر نایل ست دارای فریز زیادی هست.

باز هم از زحمات علی آقا تشکر میکنم:eek:ky::eek:ky::eek:ky:

vaeli

کاربر
2007-08-17
5
16
این کد الان رو دستگاههای قدیمی کار میده ،بعد میشه بگین اکسپاتر شده یعنی چی؟

arsha5877

کاربر
2008-03-09
89
181
45
من برنامه رو 2بار ریختم.نه تنها کانالی باز نکرد بلکه هیچ نرم افزار دیگری رو قبول نمی کنه.حتما" نرم افزار باید بصورت فایل بین و با لودر ریخته بشه تا قبول کنه!!!!!!!!!

mettall666

کاربر
2010-01-23
18
17
جناب آقاي علي ريسيور بنده بخاطر داشتن نوت بوك(دسترسي نداشتن به كامپيوتر) با اين لودر نمي توانم برنامه را به دانگل انتقال بدهم
لطفا راهنمايي فرماييد

ghazal3000

کاربر
2009-09-17
30
99
با سلام خدمت علی آقا وتشکر از قرار دادن برنامه
من برنامه رو انتقال دادم ولی روی صفحه تلویزیون مرتب عبارت original microbox ظاهر میشود و میرود.البته کانالها باز است با فریز.آیا دستگاه من درست کار میکند؟

arsha5877

کاربر
2008-03-09
89
181
45
من برنامه رو 2بار ریختم.نه تنها کانالی باز نکرد بلکه هیچ نرم افزار دیگری رو قبول نمی کنه.حتما" نرم افزار باید بصورت فایل بین و با لودر ریخته بشه تا قبول کنه!!!!!!!!!

علی آقا لطفا" راهنمائی کنید

mettall666

کاربر
2010-01-23
18
17
جناب آقاي علي ريسيور بنده بخاطر داشتن نوت بوك(دسترسي نداشتن به كامپيوتر) با اين لودر نمي توانم برنامه را به دانگل انتقال بدهم
لطفا راهنمايي فرماييد
بچه ها خواهشمندم اگر كسي مي دونه راهنمايي كنه:in_love:

بالا