نرم افزار جدید برای دانگلهای اکسپایر شده میکرو باکس به تاریخ 2010/12/16

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
طبق تماسی که هم اکنون با سرور داشتم مشکلات موجود انتقال دادم موارد زیر اعلام شد بررسی شود

1-اگر دانگل بعد از آپدیت توسط نرم افزار جدید هیچ کانالی باز نمی کند و تمام موارد کابل دیتا -تنظیم پروتکل رسیور -سالم بودن خود رسیور و ......مشکلی ندارد برای رفع مشکل فقط جهت دیتا w3 مجدد تنظیم کنید فرکانس ارسال دیتا برای برقراری شرینگ به علت پا را زیت در ایران با افت سیگنال مواجه و اگر جهت دیتا دقیق تنظیم شود مشکل رفع خواهد شد

2-اگر بعد از انتقال نرم افزار دانگل خاموش شده و هیچ تصویری ندارد به دلیل عدم ساپورت سخت افزار دانگل توسط نرم افزار جدید برای رفع مشکل باید حتما ای سی فلش توسط پروگرامر پاک و مجدد توسط فایل فلش اصلی میکرو باکس پروگرام شود و دیگر نباید از فایل میکرو باکس 2 استفاده کنید بیشتر دانگلهایی که با این مشکل مواجه شدند جزء سری جدید تولید 2010 و دانگلهای قدیمی هیچ مشکلی بعد از آپدیت نداشتن

3- دلیل فریز و قطعی پکیج شوتایم و دیگر کانالها
سخت افزار دانگل میکرو باکس یک به علت تفاوت های که با میکرو 2 دارد توانایی ساپورت بهتر نرم افزار جدید ندارد و دارندگان دانگل میکرو 1 این توقع نداشته باشند که کانالها بدون هیچ مشکلی دریافت شود علت این مشکلات تفاوت های سخت افزار

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
طبق تماسی که هم اکنون با سرور داشتم مشکلات موجود انتقال دادم موارد زیر اعلام شد بررسی شود

1-اگر دانگل بعد از آپدیت توسط نرم افزار جدید هیچ کانالی باز نمی کند و تمام موارد کابل دیتا -تنظیم پروتکل رسیور -سالم بودن خود رسیور و ......مشکلی ندارد برای رفع مشکل فقط جهت دیتا w3 مجدد تنظیم کنید فرکانس ارسال دیتا برای برقراری شرینگ به علت پا را زیت در ایران با افت سیگنال مواجه و اگر جهت دیتا دقیق تنظیم شود مشکل رفع خواهد شد

2-اگر بعد از انتقال نرم افزار دانگل خاموش شده و هیچ تصویری ندارد به دلیل عدم ساپورت سخت افزار دانگل توسط نرم افزار جدید برای رفع مشکل باید حتما ای سی فلش توسط پروگرامر پاک و مجدد توسط فایل فلش اصلی میکرو باکس پروگرام شود و دیگر نباید از فایل میکرو باکس 2 استفاده کنید بیشتر دانگلهایی که با این مشکل مواجه شدند جزء سری جدید تولید 2010 و دانگلهای قدیمی هیچ مشکلی بعد از آپدیت نداشتن

3- دلیل فریز و قطعی پکیج شوتایم و دیگر کانالها
سخت افزار دانگل میکرو باکس یک به علت تفاوت های که با میکرو 2 دارد توانایی ساپورت بهتر نرم افزار جدید ندارد و دارندگان دانگل میکرو 1 این توقع نداشته باشند که کانالها بدون هیچ مشکلی دریافت شود علت این مشکلات تفاوت های سخت افزار

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
خوب علی جان این برنامه ا ای سی فلش و فایل فلش اصلی میکرو باکس رو میذاشتی تا مشکلمون حل بشه دیگه.اکثر کاربرا همین مشکلو دارن یعنی مشکل گزینه 2

alpa30no

کاربر
2010-10-18
18
25

علی جان میشیه توضیح بدید که چطور باید این کار رو بکنیم؟
شما با این ایجاد تاپیک باعث شدی ما یک دانگل رو خراب کنیم. شما نوشتی برای تمام دانگل ها در صورتی که اصلا اینجوری نبوده و فقط برای دانگل های قدیمی کاربرد داشته
حالا این مراحلی که گفتید باید چطوری انجام بشه. توضیح دقیق باشه لطفا

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علی جان میشیه توضیح بدید که چطور باید این کار رو بکنیم؟
شما با این ایجاد تاپیک باعث شدی ما یک دانگل رو خراب کنیم. شما نوشتی برای تمام دانگل ها در صورتی که اصلا اینجوری نبوده و فقط برای دانگل های قدیمی کاربرد داشته
حالا این مراحلی که گفتید باید چطوری انجام بشه. توضیح دقیق باشه لطفا

دوست عزیز موردی که اعلام شده شامل دانگلهای تقلبی می شود خودم چند دانگل اصلی تولید 2010 توسط این نرم افزار تست کردم مشکلی ایجاد نشد به احتمال زیاد دانگل شما تقلبی و اصلی نیست ای سی فلش دانگلهای تقلبی از نوع st در صورتی که دانگلهای اصلی eon زیرا فایل دامپ و تمام حجم ای سی پروگرام می کند این مشکل فقط برای دانگلهای تقلبی ایجاد می شود

ebi111

کاربر
2009-06-16
161
523
48
من نميتونم فايل رو انتقال بدم همينجور روي 0%مونده چكار بايد بكنم؟

با سلام
دوست عزیز این روش امتحان کن شایددرست بشه
ابتدا فایل Microbox.rar بریز و بعد twin only شاید جواب داد

اگه جواب داد اعلام کنید تا بقیه دوستان هم انجام بدن
با تشکر

پیوست‌ها

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
برای دانگلهایی که بعد از آپدیت توسط این نرم افزار خاموش شدن و هیچ تصویری ندارند فایل زیر به همراه لودر مربوطه به دانگل انتقال دهید سپس از آخرین ورژن 1.59 استفاده کنید در ضمن دانگلهای تولید جدید 2010 توسط ورژن 1.59 بدون هیچ مشکلی قابل استفاده هستند نیاز نبود نرم افزار جدید به دانگل منتقل کنید

sia865

کاربر
2009-05-07
33
83
46
علی جان خسته نباشی من سفارش دو تا قطعه دادم و براتون ایمیل کردم بعد از تعویض قطعه جدید دانگل میکروباکس قدیمی باید با چه نرم افزاری آپدیت بشه وآیا به نظر شما مشکلات فریز و ... حل میشه؟

michaeljordan

کاربر
2010-11-06
49
44
برای دانگلهایی که بعد از آپدیت توسط این نرم افزار خاموش شدن و هیچ تصویری ندارند فایل زیر به همراه لودر مربوطه به دانگل انتقال دهید سپس از آخرین ورژن 1.59 استفاده کنید در ضمن دانگلهای تولید جدید 2010 توسط ورژن 1.59 بدون هیچ مشکلی قابل استفاده هستند نیاز نبود نرم افزار جدید به دانگل منتقل کنید

علي آقا من با اين لودر شما نميتونم فايل رو انتقال بدم همينجور روي 0% مونده چكار كنم؟؟؟com رو چك كردم درسته
mode روي دانلود
section روي all
file روي microbox original w3A
بعد كه دكمه دانلود رو ميزنم سيم برق رو به دانگل وصل ميكنم ولي هيچ اتفاقي نميافته...
لطفا بگيد ايراد كار كجاست؟؟؟

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
دوست عزیز موردی که اعلام شده شامل دانگلهای تقلبی می شود خودم چند دانگل اصلی تولید 2010 توسط این نرم افزار تست کردم مشکلی ایجاد نشد به احتمال زیاد دانگل شما تقلبی و اصلی نیست ای سی فلش دانگلهای تقلبی از نوع st در صورتی که دانگلهای اصلی eon زیرا فایل دامپ و تمام حجم ای سی پروگرام می کند این مشکل فقط برای دانگلهای تقلبی ایجاد می شود

اینا رو باید همون اول میگفتی نه الان که دانگلمون ترکیده.
مااز کجا بدونیم اصله یا فرعه!!!!!!!!!!!

toheed

کاربر
2009-09-10
97
257
34
برای رفع اشکال در دریافت برنامه از فایل فلش ولودر میکرو2 استفاده بشه وسپس برنامه میکرو1 روبدید مشکل حله ودلیل نگرفتن برنامه اینه که با این برنامه دانگل شما تبدیل به میکرو2 میشه که برنامه سری قدیم روقبول نمیکنه

afr130

کاربر
2009-06-21
156
342
با سلام خدمت تمامی دوستان
من میکرو تولید سال2009 دارم تمامی برنامه ها را روی ان انجام دادم اعم از فلش 1.6و 1.59و ...................اما جواب نداد دیگر نمی توانم چه کاری بکنم من در اصفهان هستم اگر کسی دانگل 2009 دارد و جواب گرفته خواهشا در پیغام خصوصی شماره موبایل گذاشته تا مشکلم حل شود با تشکر از همگی.

آخرین ویرایش:

nmm

کاربر
2007-08-15
13
5
سلام.دانگل منهم با كد 90 شروع شده با لودر جديد هرچي برنامه ميدم صفر ميمونه ولي با لودر قديمي به راهتي برنامه را قبول مي كند لطفا اگر ممكنه دقيق توضيح دهيد .متشكرم nmm

بالا