نرم افزار جدید دانگل Micro box II به تاریخ 3/10/2011

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
من دوبار برنامه جدید را ریختم صفحه سیاه می شود دوستی فرمودند erase نماییم نحوه آنرا کمی توضیح دهید که چگونه انرا انجام دهیم در ضمن برنامه قبلی کلا از کارافتاده و غیرقابل استفاده است(2/28)

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
من دوبار برنامه جدید را ریختم صفحه سیاه می شود دوستی فرمودند erase نماییم نحوه آنرا کمی توضیح دهید که چگونه انرا انجام دهیم در ضمن برنامه قبلی کلا از کارافتاده و غیرقابل استفاده است(2/28)

لودر میکروباکس 2 رو که باز کردی گزینه mode رو دانلود هست گزینه mode رو بزار رو erase و مراحل رو مثل اپدیت پیش ببرید و وقتی erase تموم شد نرم افزار اصلی رو انتقال بدید

en.ghg

کاربر
2009-05-16
111
341
58
سلام

دوستان منم همچین مشکلی پیدا کردم در ابتدا .

اما یه بار دیگه اخرین برنامه رو ریختم و مشکل سیاهی تصویر حل شد.

موفق باشید

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
ایا برای erase باید فایل نرم افزار میکروباکس را هم استفاده کرد یا فقط erase نماییم...

دوست عزیز اول erase کن بدون قرار دادن هیچ نرم افزاری و بعد که erase تموم شد لودر رو ببند و دوباره لودر رو باز کن و نرم افزار اصلی رو اتقال بده

microbox2010

کاربر
2006-10-17
355
1,096
متاسفانه باید فرکانس 12526 دبلیو سه که خیلی ضعیف است را خوب بتونید دریافت کنید که فکر نکنم برای بیش تر افراد امکان پذیر باشه. چون سایز دیش باید مناسب باشه

علی ای حال با رصد همین فرکانس در هاتبرد فقط کانالهای لهستان و الجزیره و کانالهای خاص الان باز هستند و اسکای هیچی باز نیست.

دیش 105 سانتی استفاده کردم.

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
با این اوصاف از علی جان رسیور ( با آواتار فرهاد دهقان خواننده خوش صدا )واقعا عاجزانه تقاضا داریم یکبار برای همیشه مسئله فرکانس دیتا که از اول کار میکرو2 گریبانگیرش بوده را حل کتد دوستان توجه کنید اساسیترین مشکل میکرو2 فرکانس دیتا می باشد نه چیز دیگر... حال چگونه با این مسئله برخورد می شود منتظر می مانیم . والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
مهم

به دلیل ارسال ورژن جدید و راه اندازی سرویس c1 نرم افزار قبلی 2.28 توسط سرویس w3c-02 فعلا غیر فعال و کارایی ندارد جهت استفاده از ماهواره یوتلست باید دانگل توسط نرم افزار اخیر آپدیت شود
تنظیمات سرورها جهت بهبود وضعیت شرینگ در حال تغییر و نهایت اواخر هفته آینده نرم افزار جدید بدون مشکل ارائه می شود

هم اینک شرینگ توسط نرم افزار همین تاپیک سرویس C1 برقرار با فریز کم

آخرین ویرایش:

en.ghg

کاربر
2009-05-16
111
341
58
سلام و درود

دوستان من الان که مشکلی ندارم و میکرو II هم رنگ فرکانسش سبزه و خلاصه اقا دارم کانال ها رو می گیرم . و خدا رو هم شکر و سپاس بابت همه چی ...

ولی به هر حال , من با جناب hahh و دیگر دوستانی که در گرفتن سیگنال مشکل دارند کاملا موافقم و امیدوارم که جناب ALI.RISIVER فرکانس دیتای بهتری رو در نظر بگیرند تا بلکه بقیه دوستان هم بتوانند از این شرینگ قدرتمند لذت ببرند .

به امید اینکه مشکل همه ی عزیزان حل بشه .

من الان برای W3 از دیش 120 و به صورت تک ال ان بی [یعنی دیش فقط مختص W3 است و هیچ قیچی در ان استفاده نکردم] و از ال ان بی PREMUIM SUPER HD 0.2 NOISE استفاده می کنم و سیگنال شبکه ی F.A.R.S.I 1 فرکانس 11221 H 27500 رو دارم 99% می گیرم . و رسیورم هم XCRUISER XDSR400HD می باشد .

امیدوارم تونسته باشم با توضیحی که ذکر کردم مشکل عزیزان رو حل کرده باشم . و الان هم تقریبا همه پکیج ها از جمله اسکای و نوا و سیفرا در هاتبرد و پکیج اسکای در استرا و ... و پکیج P.O.R.N.O ها همگی باز و بدون فریز و برقرار و فعال می باشند .

با آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان و عزیزان

در پناه حق پیروز و سربلند باشید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
توسط سرویس w3-c1 پکیج های نوا و اسکای هاتبرد قطع می باشن مدتی قبل به دلیل تغییر سیستم امنیتی پکیج نوا این مجموعه کامل برای اکثر سرورهای شرینگ بسته شد فعلا فقط دانگل میکرو باکس 1 با استفاده از سرورهای جی شر تعدادی از کانالهای پکیج نوا باز می کند

تعدادی از کانلهای اسکای ایتالیا توسط نرم افزار آینده شر خواهند شد

en.ghg

کاربر
2009-05-16
111
341
58
سلام دوستان

الان که دارم این پست رو می زنم ساعت 2 بامداد جمعه 15 مهر 90 و الان هم مثل اینکه کانالها قطع شدن ولی بعضی اوقات که می رم رو کانال ها برا یه ثانیه تصویر میاد و میره [منظورم کانال های سنگین مثل اسکای و نوا بالفرض] و

همان طور که جناب ali.risiver ذکر کردند باید منتظر پروگرام جدید باشیم.

شاید این جمعه بیاید شاید ...

ببخشید , شوخی کردم و همه مون میدونیم که دوست عزیزمون ali.risiver داره این مسئله رو حل می کنه و بزودی نرم افزار جدید پابلیک خواهد شد .

دوستان توجه داشته باشید که مدتی قبل نزدیک بود که دانگل میکرو ii حتی دیگه شر نشه چه برسه بخواد نرم افزار جدید براش بیاد . اما با تلاش های این بزرگوار , شکر خدا , راه افتاد و ما الان شاهد این موضوع هستیم .

پس منتظر بشیم و ببینیم که چه شاهکار دیگه ای , جناب ali.risiver , برامون داره . و مطمئن باشید حل میشه . چون ما در تخصصی ترین فروم ماهواره ای عضو هستیم و تخصصی ترین افراد هم پیگیر این قضیه هستند تا حلش کنند .

به امید پایداری و برقراری جاویدان فروم irsat و همه ی دست اندرکاران سایت

در پناه حق موفق و موید باشید

microbox2010

کاربر
2006-10-17
355
1,096
شرینگ با سافت جدید الجزیره و خاص و لهستان بازه در جهت هفت درجه.

در جهت انتلست هم همین وضع است. کانال پلاس گل لهستان هم با فریز شدید بازه.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

shahab1359

کاربر
2008-09-22
138
232
سلام من Erase هم كردم و بعد نرم افزار رو ريختم ولي باز هم درست نشد لطفا بگين چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا