نظر خواهی در مورد بهترین رسیور فول اچ دی استارست

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت کلیه دوستان و اساتید محترم.

در این تاپیک قصد دارم نظر همگی دوستان و اساتید رو در مورد معرفی بهترین رسیور فول اچ دی استارست بدونم.
به نظر شما آیکلاسk9k9 فول اچ دی بهتره یا استارستهای اچ دی؟؟؟؟
من خودم در کل فکر میکنم استارست با وجود اینکه کیفیت سابقش رو نداره ولی باز هم هزار شرف به آیکلاس داره.نظر شماها چی هست؟
لطفا هر رسیوری رو که بهتر میدونید با ذکر مدل معرفی کنید و همچنین بفرمایید آیا شرینگ رایگان هم داره و تا چه مدت؟؟؟آیا ساپورت خوبی روی سی سی کم داره؟؟؟
کیفیت نرم افزارش به چه صورت هست؟؟آیا نرم افزارهای استارست دارای عیوب کمی هستند یا مثل آیکلاسها پر از عیبند؟؟؟
با دیش گردون کدوم رسیور سازگاری بهتری داره و همچنین منوی کدومشون روانتر وساده تر هست؟؟؟
نظرتون در مورد رسیور ایکس کروز فول اچ دی چی هست؟؟؟کدوم مدلش بهتره و همچنین مزایا و معایب؟؟؟
سر جمع یه توضیح کلی و خلاصه بگید تا بدونم کدوم رسیور گزینه بهتری هست.لطفا همه در این نظر سنجی شرکت کنید.

خیلی متشکرم
:bs_iloveyou:

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
سلام بنده دو تا رسیور دارم یکی vu+uno اون یکیم استارست 2000 ace فول اچ دی دارم شیرینگ رایگان داره اکثر کانالاش باز هست از جمله پریمافیلا قبلش ایکلاس k9k9 فول اچ دی داشتم اصلا بدرد نمیخورد صدتا عیب داشت مشکل سیگنال ست نشدن با گردون و ... ولی این استارسته عالی هست نسبت به قیمتش دوتا ورودی usb داره لن میخوره یه usb wifi هم روش هست برا شیرینگ بیسیم

اینم عکس خدمت دوستان

پیوست‌ها

• 173.1 کیلوبایت بازدیدها: 329

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
دوست عزیز بنظر من sr-1000hd premium بهترین گزینه هست واقعا حرف نداره

آقا هادی عزیز ازت ممنونم.آقا مهدی هم خیلی تعریفش رو داده ولی نمیدونم هنوز مشکل سی سی کم و همچنین سیگنال مترش که برعکس کار میکرد بر طرف شده یا نه؟؟؟
آیا شما ایکس کروز رو بهتر نمیدونید؟؟؟اگه بهتره کدوم مدل با ذکر مزایا و مضرات لطفا.

خیلی ممنون

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
قربون دستت آقایstar irsatلطفا معایب رو هم بیان کنید.
همچنین هماهنگیش با سی سی کم و دانگل چطوره؟؟؟؟همچنین قدرت گیرندگی تیونر.بروی فرکانسهایs2 بدون مشکل هست؟؟؟ساپورت نرم افزار چطوره؟؟بدون عیب یا معایب نرم افزاری زیاد هست؟؟؟
خیلی ممنون

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
قربون دستت آقایstar irsatلطفا معایب رو هم بیان کنید.
همچنین هماهنگیش با سی سی کم و دانگل چطوره؟؟؟؟همچنین قدرت گیرندگی تیونر.بروی فرکانسهایs2 بدون مشکل هست؟؟؟ساپورت نرم افزار چطوره؟؟بدون عیب یا معایب نرم افزاری زیاد هست؟؟؟
خیلی ممنون

هماهنگیش با سیسیکم که عالی داداش با دانگل mini1 هم تست کردم اوکی بود .تیونرش قوی هست با دیش معمولی کانال های مثل ab1 رو میگیره الان 1 ماهه من این رسیور رو دارم 3 تا نرم افزار براش اومده عیب نرم افزاری هم من ازش ندیدم عزیز بنظر من عالی هست

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
درود
دوست عزیز اگه این مدل گیرتون بیاد عالیه خیلی کمه
نسبت به هزینه ارزندست
در سیگنال و هم سی سی کم مشکلی نداره
شرینگ رایگان عالی

از همگی ممنونم.

آقا آرش منظور شما 1000hd premium هست یا 2000 ace ؟؟؟؟

کدومش بهتر هست؟؟کدوم جدیدتر هست؟؟آیا 1000 فراوون تر هست؟؟؟

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
با تشکر از دوستان البته ما مدیر بخش ای استار هستیم سوتفاهم نشه دوستان میتونن شخضاً تست کنن .من چند شب پیش یه دونه ای استار 20000 رو با یه استارست d5 موقع پ ا ر ا ز یت تست زدم استارست بدون تصویر ولی ای استار با تصویر قابل قبول با استرانگ و ای استار 30000 دوستان دیگه تست زده بودن نتیجه باز ای استار بهتر بود . خوب مزیتهای دیگه مانند شرینگ رایگان و این اپشنهای مانند یوتیوب و vpn . رادیو اینترنتی . EXTRA MOVIE و دیگر امکانات و ساپورت خوب نرم افزاری و تصویر عالی در کانالهای HD و نیز قیمت مناسب شما یه 30000 مگا از دستگاههای جدید 2سال شرینگ هوایی و 1 سال اینترنتی شما اگر حساب کنید پولی ناچیز بابت خود دستگاه پرداخت کرده اید

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
با تشکر از دوستان البته ما مدیر بخش ای استار هستیم سوتفاهم نشه دوستان میتونن شخضاً تست کنن .من چند شب پیش یه دونه ای استار 20000 رو با یه استارست d5 موقع پ ا ر ا ز یت تست زدم استارست بدون تصویر ولی ای استار با تصویر قابل قبول با استرانگ و ای استار 30000 دوستان دیگه تست زده بودن نتیجه باز ای استار بهتر بود . خوب مزیتهای دیگه مانند شرینگ رایگان و این اپشنهای مانند یوتیوب و vpn . رادیو اینترنتی . EXTRA MOVIE و دیگر امکانات و ساپورت خوب نرم افزاری و تصویر عالی در کانالهای HD و نیز قیمت مناسب شما یه 30000 مگا از دستگاههای جدید 2سال شرینگ هوایی و 1 سال اینترنتی شما اگر حساب کنید پولی ناچیز بابت خود دستگاه پرداخت کرده اید

حالا بنده با رسیور ای استار اصلا کار نکردم اخه تو شیراز این برند استارمکس و ای استار رو هیچکس قبول نداره و کار نمیکنن میگن اشغال هست البته سوتفاهم پیش نیاد

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
حالا بنده با رسیور ای استار اصلا کار نکردم اخه تو شیراز این برند استارمکس و ای استار رو هیچکس قبول نداره و کار نمیکنن میگن اشغال هست البته سوتفاهم پیش نیاد

نه دوست عزیز شرکت که ماله پسرخالم نیست ولی تعجب میکنم تو شیراز استارست رو قبول دارن و لی ای استار رو نه البته تو سایت ای استار شیرازی زیاد داریم و همه راضی هستند . سه مدل استارست داشتم جز بی کیفیترین دستگاهها و بدون هیچ ساپورت درست حسابی . بعد شما باید تعریف کنید از یه دستگاه تو این یک رنج قیمت چی میخوای بعد اونوقت معلوم میشه کدام دستگاه با ارزش هست و کدام اشغال و میشه قضاوت خوبی کرد . شما من همون مثالی که زدم شما اگر از دوستان کسی ای استار داره با یه استارست زمان پ ا را زیت امتحان کن ببین چه نتیجه ای داره یه دستگاه خوب باید به نظر من سه اپشن داشته باشه 1-سخت افزار قابل قبول در حد پولی که میدی 2- اپشنهای که روی دستگاه هست مانند امکانت شرینگ رایگان وب گردی و......3- قیمت مناسب برای هر قشری

آخرین ویرایش:

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
من که آی استار 30000 دارم با نرم افزار جدیدی که نصب کردم روش واقعا عالیه یکسال هم شرینگ اینترنتی رایگان به همراه 2سال شرینگ هوایی رایگان هم داره در ضمن 2تیونر هم هست.یعنی بعدها میشه از تیونر دومش برای دریافت ماهواره پنجم هم استفاده کرد علاوه بر 4جهتی که از سوییچر میاد.ونکته خیلی مهم اینه که نسبت به این همه امکانات از قیمت مقرون به صرفه ای برخورداره!

+2raj

کاربر
2009-11-09
287
883
35
سلام دوست عزیز حسین جان اول از همه من شخصا دستگاه های فول اچ دی فقط ریسورهایی که لینوکسی باشن و بتونن اینگما 2 رو ساپرت کنن قبول دارم و به نطر من هر شرکتی اکانت رایگان بزاره فقط می خواد یه کاری کنه دستگاهش فروشش بره بالا و مشکل دستگاه رو پنهان کنه در حال حاضر من هر چی 30000 و 40000 کار کردم مشتری بعد از 2 الا 3 روز زنگ می زنه میگه دستگاه هنگ میکنه نمی دونم فیریز شبکه ها زیاد و کلی مشکل دیگه و یا ایکس کروز 400+ اصلا خوب با سی سی کم سازگاز نیست اگه باهاش به مدت طولانی کار کنی پره پرش بعد از کمه کم 1 روز باید یه بار شات دان بشه ولی خداییش تا الان من هر چی وی یو + و یا دریم باکس و اکسترند کار کردم هیچ مشکلی نداشته و برای مشتری اکانت تک جهت و یا 3 جهت میگیرم هم ارزونه و هم اطمینانش بیشتره
در کل باید بدونی چه قد می خوای هزینه کنی ولی من بهت پیشنهاد می کنم vu+ uno و یا اکسترند 9000 و یا vu+ ultime بگیری و اگه دریم 7020 اگه پیدا کنی حرف نداره و لی دریم 800 در حاله حاظر بیشترش کلونه و قابل اطمینان نیست الان چین دستگاه دریم 800 زده که امییچ اورجینال رو کاملا ساپرت می کنه

آخرین ویرایش:

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
سلام دوست عزیز حسین جان اول از همه من شخصا دستگاه های فول اچ دی فقط ریسورهایی که لینوکسی باشن و بتونن اینگما 2 رو ساپرت کنن قبول دارم و به نطر من هر شرکتی اکانت رایگان بزاره فقط می خواد یه کاری کنه دستگاهش فروشش بره بالا و مشکل دستگاه رو پنهان کنه در حال حاضر من هر چی 30000 و 40000 کار کردم مشتری بعد از 2 الا 3 روز زنگ می زنه میگه دستگاه هنگ میکنه نمی دونم فیریز شبکه ها زیاد و کلی مشکل دیگه و یا ایکس کروز 400+ اصلا خوب با سی سی کم سازگاز نیست اگه باهاش به مدت طولانی کار کنی پره پرش بعد از کمه کم 1 روز باید یه بار شات دان بشه ولی خداییش تا الان من هر چی وی یو + و یا دریم 800 و اکسترند کار کردم هیچ مشکلی نداشته و برای مشتری اکانت تک جهت و یا 3 جهت میگیرم هم ارزونه و هم اطمینانش بیشتره
در کل باید بدونی چه قد می خوای هزینه کنی ولی من بهت پیشنهاد می کنم vu+ uno و یا اکسترند 9000 و یا vu+ ultime بگیری و اگه دریم 7020 اگه پیدا کنی حرف نداره و لی دریم 800 در حاله حاظر بیشترش کلونه و قابل اطمینان نیست الان چین دستگاه دریم 800 زده که امییچ اورجینال رو کاملا ساپرت می کنه

حرف اقا 2raj+ رو قبول دارم من خودم vu+uno دارم محشر هست انصافا اگه پول میدی ارزش داره ولی رنج پایین استارست از ایکلاس خیلی بهتره

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
از همه دوستان بخاطر لطفشون متشکرم.

بنده رسیور رو واسه خودم نمیخوام.رسیور رو واسه مشتری میخوام بگیرم و میخوام چیزی باشه که شرمنده روشون نشم.تو منطقه ما این نوع رسیورها گیر نمیاد حتی نمیدونن که رسیور اچ دی چی هست چی برسه بگمشون رسیور لینوکسی بخرید.این هم یه مشتری آشنا هست و تعریف اچ دی شنیده و چون عجله داره باید براش از همین منطقه خودم تهیه کنم و گرنه من واسه یکی از رفقام فقط پیشنهاد استرانگ رو دادم و از تهران واسش تهیه کردم.تو منطقه من فقط پر هست از این آیکلاسها و استارستهای آشغالی ولی من خودم همیشه استارست رو به مشتری توصیه میکنم چون خیلی بهتر از آیکلاس هستو در منطقمون هم فراوون هست.جالبه که نصابهای اینجا آیکلاس رو بیشتر از استارست قبول دارند و فکر میکنم علتش سود بیشتر واسه فروشنده هست و چیزی حدود30000 تومن گرونتر از استارست میفروشنش و بدیهی هست که بیشتر هم باید تعریف بدن.

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
سلام دوست عزیز حسین جان اول از همه من شخصا دستگاه های فول اچ دی فقط ریسورهایی که لینوکسی باشن و بتونن اینگما 2 رو ساپرت کنن قبول دارم و به نطر من هر شرکتی اکانت رایگان بزاره فقط می خواد یه کاری کنه دستگاهش فروشش بره بالا و مشکل دستگاه رو پنهان کنه در حال حاضر من هر چی 30000 و 40000 کار کردم مشتری بعد از 2 الا 3 روز زنگ می زنه میگه دستگاه هنگ میکنه نمی دونم فیریز شبکه ها زیاد و کلی مشکل دیگه و یا ایکس کروز 400+ اصلا خوب با سی سی کم سازگاز نیست اگه باهاش به مدت طولانی کار کنی پره پرش بعد از کمه کم 1 روز باید یه بار شات دان بشه ولی خداییش تا الان من هر چی وی یو + و یا دریم باکس و اکسترند کار کردم هیچ مشکلی نداشته و برای مشتری اکانت تک جهت و یا 3 جهت میگیرم هم ارزونه و هم اطمینانش بیشتره

حرف اقا 2raj+ رو قبول دارم من خودم vu+uno دارم محشر هست انصافا اگه پول میدی ارزش داره ولی رنج پایین استارست از ایکلاس خیلی بهتره

شما هر چقدر پول بیشتر بدین به همون اندازه هم آش می خورین.آخه آقایون کی این دوره زمونه 500-600 تومان برای خرید رسیور خرج میکنه؟!اونم اینکه این رسیوری که شما دارین و با این قیمتی بالایی که داره و شرینگ رایگان هم نداره!به واالله من با آی استار 20000 و 30000 دارم کار میکنم این مشکلاتی که شما میگین رو ندارم!آخه من کار با این دو رسیور رو فولم و میدونم که مشکل هنگی که شماها میگین از کجاست.شما اگه طبق آموزشهایی که تو بخش آی استار هست پیش برین عمرا مشکل هنگ پیش بیاد.

habib10

کاربر
2012-07-31
18
14
من رسیورهای زیادی عوض کردم از فول اچدی ها شروع ایکلاس hd 9797 هنوز دارمش برا پسرم که کلاس اول ابتدایی تو اتاقشه بعد ایکس کروزر 400 پلاس با اینکه اذیتم میکرد نزدیک به 18 ماه داشتمش خیلی رسیور خوبیه رو شبکه های اچ دی تصویرش محشر بود رسیو ک9 ک9 واستارست 2000 اما الان استار ست 7000 دارم مثل اب خوردن شبکه ها رو برات باز میکنه در کل رسیور خوبیه تصویرش به ایکلاس نمیرسه .از کنترلش زیاد خوشم نمیادکاش رسیور به این خوبی کنترلی در حد واندازه خودش براش میزدن برنامه 1.13.112ناقصه اما برنامه 1.13.121 خوبه برنامه دیگرش امروز از سایت استار ست گرفتم فک کنم 1.14.100 بود هنوز به رسیو ر نزدم تا حالا 3 تا شون نصب کردم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود
دوستانی که تبلیغ رسیورهای اکانت مجانی دار را می کنند واونهایی که این تبلیغات براشون جالبه
وظیفه حکم میکنه برای بار چندم توضیح بدم:
دستگاه های فول اچ دی با اکانت که توی منطقه ما نه تنها ایران توزیع میشود اکثرا ساخت شرکت گلوبال استار چین هست وسفارش با توجه به قیمت پرداختی از برندهای مختلف میگیره وبراشون مین برد میزنه بقیه اش را خودشان تهیه وبسته بندی میکنند
پس این که فلان دستگاه استارست وای استار یا تیتانیوم چه مزیتهایی داره شرکتی در کار نیست واینها همه برند(مارک)هستند کارخانه ای پشتش نیست
خوب شما یک دستگاه خریدی با1سال اکانت جی شیر رایگان بجاش یک رسیور بهتون دادن که فلش وپردازنده دستگاه روی سریال با نرم افزار چک میشود وبه هر علتی فلش دستگاه شما خراب بشه یا کانال بپرونه دیگه نمی توانید از بازار ایسی تهیه کرده وبراش عوض کنید فلش های مورد استفاده سفارشی بوده وفقط در اختیار کمپانی ونمایندگی تعمیراتشون قرار خواهد گرفت!
پردازنده دستگاه شما خراب بشه یدکی نداره وتازه پردازنده مدل های تک تیونر و2تیونر باز باهم فرق میکنه!
مدل های 2تیونر تا کنون تیونر یدکی براشون پیدا نشده چه sdچهhd آب خوردگی وخراب شدن تیونر که زیاد رخ میده باعث خوابیدن دستگاه میشود
درکلیه مدل های جدید از نصب یک هیت سینک مناسب برای پردازنده حودداری شده وقطعه آلومینیومی که برای استارست550 نصب میشد استفاده شده وپردازنده ای که قرار هست کانال اچ دی باز کنه وتیونر دوم مدیریت کنه در حد بالایی داغ کرده ودرآستانه خرابی هستند که زیاد داشتیم!
رسیورهای آیکلاس هم که از9696 تا فول اچ دی های*9*9 که نامشون را نزدم چون هفته ای 1مدل ارایه میشود
:confused:
خرابی های زیاد وتاریخی تمامی ناپذیر داشته اند ان هم با فلش 4مگ:eek:
برای مدل های فول اچ دی که نوبر هست
البته مونتاژ بردهای ایکلاس در چند کمپانی هست که هر کدام مشکلات خودش را دارد اما فراوانیش به مقدار تولیدات گلوبال استار نیست
حالا خودتون در نظر بگیرید دستگاه یکبار مصرف اکانت دار بهتره یا دستگاه متوسط بی اکانت یا دستگاه حرفه ای لینوکسی؟
هرکسی یک نظری داره وبودجه که در نظر میگیره حرف آخر را میزند اما بهتر بود همه چیز گفته شود
:eek:k:

بالا