TiestoSat
کنترل سايت
- 2009-07-05
- 2,742
- 14,917
*************************************************************************************************
دوست عزیزم -سلام
ممنون از حوصله زیبائی که داری وجوابم رو دادید.من به اطلاعات کارخانه ای بر گردوندم وآسیاست را هم دیدم ولی فکر میکنم با پوزیشن نمیشه تنظیم کرد وباید دیش رو دستی تنظیم کنم؟
آیاماهواره وفرکانس هاتبرد رو مثال زدید دیگه ومن حتما باید یک فرکانس قوی مربوط به آسیاست رو بزنم ومسیر دیش را هم دستی به 105.5 درجه شرقی ببرم ،درسته؟یا منظورتان به مرکزیت هاتبرد بود؟
با این حساب من مشکل تنظیم دیش رو دارم یعنی حتما باید برم پشت بام وپائین با پوزیشن رسیور نمیتونم این کارو انجام بدم؟
راستش من تاحالا این کارو نکردم وتلویزیون کوچک ویا دستگاه فایندر را ندارم ولذا مشکل من فعلا باقی است.
دوست خوبم راهنمائی شما از این بابت برایم ارزش فوق العاده دارد که مطمئن شدم مسیر را درست میرم ولی گویا مشکلات عدیده ای دارم.چون با نصاب هم درمیان گذاشتم و بمن گفت من مسیر اسیاست رو ندارم باید بری به تنظیم کارخانه ای.من آخرین نرم افزار راهم زدم ولی آن هم آسیاست رو نداره.
حالا من چکار کنم تا بتونم این مسیر را داشته باشم؟آیا تو اینترنت نرم افزاری هست که مسیر آسیاست 3 را داشته باشد؟اگر میدونید لطف کنید وبمن ادرسش رو بدید که خیلی خیلی ممنون میشم .
دوستدارتان: مهدی:dast:
دوست عزيز نرم افزار را از لينك زير دانلود و به دستگاه انتقال بده جهت آسياست 3 s ku در ليست ماهواره موجود است و در ليست با شماره 114 قراردارد.
تمام توضيحات بالا جهت رفع مشكل save نشدن جهت asiasat 3s ku در ليست ماهواره بود در يك كلام بايد خدمت شما عرض كنم اگر ديش آسياست شما تنظيم است تا كانالهاي اين جهت را سرچ نكنيد save نميشود مثالي كه زدم به دليل save شدن اين جهت در منو رسيور شما بود .شما بايد اول ديش را در مسير آسياست قرار دهيد بعد فركانسي قوى از اين ماهواره راسرچ كنيد. اگر با پوزيشن قادر به انجام چنين كاري نيستيد بايد به صورت دستي ديش را تنظيم كنيد.
اين هم لينك نرم افزار براي شما.:http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27196
آخرین ویرایش: