هر اطلاعاتی که در مورد Suprmax9200 دارید بزارید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
*************************************************************************************************
دوست عزیزم -سلام
ممنون از حوصله زیبائی که داری وجوابم رو دادید.من به اطلاعات کارخانه ای بر گردوندم وآسیاست را هم دیدم ولی فکر میکنم با پوزیشن نمیشه تنظیم کرد وباید دیش رو دستی تنظیم کنم؟
آیاماهواره وفرکانس هاتبرد رو مثال زدید دیگه ومن حتما باید یک فرکانس قوی مربوط به آسیاست رو بزنم ومسیر دیش را هم دستی به 105.5 درجه شرقی ببرم ،درسته؟یا منظورتان به مرکزیت هاتبرد بود؟
با این حساب من مشکل تنظیم دیش رو دارم یعنی حتما باید برم پشت بام وپائین با پوزیشن رسیور نمیتونم این کارو انجام بدم؟
راستش من تاحالا این کارو نکردم وتلویزیون کوچک ویا دستگاه فایندر را ندارم ولذا مشکل من فعلا باقی است.
دوست خوبم راهنمائی شما از این بابت برایم ارزش فوق العاده دارد که مطمئن شدم مسیر را درست میرم ولی گویا مشکلات عدیده ای دارم.چون با نصاب هم درمیان گذاشتم و بمن گفت من مسیر اسیاست رو ندارم باید بری به تنظیم کارخانه ای.من آخرین نرم افزار راهم زدم ولی آن هم آسیاست رو نداره.
حالا من چکار کنم تا بتونم این مسیر را داشته باشم؟آیا تو اینترنت نرم افزاری هست که مسیر آسیاست 3 را داشته باشد؟اگر میدونید لطف کنید وبمن ادرسش رو بدید که خیلی خیلی ممنون میشم .
دوستدارتان: مهدی:dast:

دوست عزيز نرم افزار را از لينك زير دانلود و به دستگاه انتقال بده جهت آسياست 3 s ku در ليست ماهواره موجود است و در ليست با شماره 114 قراردارد.
تمام توضيحات بالا جهت رفع مشكل save نشدن جهت asiasat 3s ku در ليست ماهواره بود در يك كلام بايد خدمت شما عرض كنم اگر ديش آسياست شما تنظيم است تا كانالهاي اين جهت را سرچ نكنيد save نميشود مثالي كه زدم به دليل save شدن اين جهت در منو رسيور شما بود .شما بايد اول ديش را در مسير آسياست قرار دهيد بعد فركانسي قوى از اين ماهواره راسرچ كنيد. اگر با پوزيشن قادر به انجام چنين كاري نيستيد بايد به صورت دستي ديش را تنظيم كنيد.

اين هم لينك نرم افزار براي شما.:http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27196

آخرین ویرایش:

mrrauf

کاربر
2008-06-20
5
1
سلام دوست عزیزم
بسیار ممنونم از راهنمائیهای مفیدتان
من نرم افزار را دانلود کردم واجرا شد و دقیقا همانطوری شد که گفته بودین.اول نصب شد وبعد یک فایل هم روی فلش
من درست کرد که لیست کانالهای منو نشون میده.اما یک موضوع جدید اتفاق افتاد وآن اینه که بعد نصب خواستم پسورد
را از 6000 تغییر بدم واین کارو انجام دادم وقتی برگشتم دیدم هم پسورد قدیم را میزنم درسته وهم جدید را؟؟!!!!!!!
یعنی کنالهای مورد نظر من با 2 پسورد مادر وجدید باز میشن که خیلی بد شد.لطفا اگه میتونی کمکم کن.چون پسورد
مادر را همه میدونن دیگه .من باید چه کار کنم که مثل قبل فقط پسورد جدید باز کنه؟
ممنونم از شما

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام دوست عزیزم
بسیار ممنونم از راهنمائیهای مفیدتان
من نرم افزار را دانلود کردم واجرا شد و دقیقا همانطوری شد که گفته بودین.اول نصب شد وبعد یک فایل هم روی فلش
من درست کرد که لیست کانالهای منو نشون میده.اما یک موضوع جدید اتفاق افتاد وآن اینه که بعد نصب خواستم پسورد
را از 6000 تغییر بدم واین کارو انجام دادم وقتی برگشتم دیدم هم پسورد قدیم را میزنم درسته وهم جدید را؟؟!!!!!!!
یعنی کنالهای مورد نظر من با 2 پسورد مادر وجدید باز میشن که خیلی بد شد.لطفا اگه میتونی کمکم کن.چون پسورد
مادر را همه میدونن دیگه .من باید چه کار کنم که مثل قبل فقط پسورد جدید باز کنه؟
ممنونم از شما

دوست عزيز پسورد ربطي به نرم افزار ندارد . قبل از ريختن نرم افزار هم اگر اين كد را ميزديد پسورد باز ميشد .كد مادر براي تمام مدلهاي سو پرمكس cxt، 6000 ميباشد.وهيچ راهي هم براي تغيير يا از بين بردن آن وجود ندارد.

mrrauf

کاربر
2008-06-20
5
1
مرسی وخسته نباشید دوست عزیزم
ببینید فقط امیدوارم سوءتفاهم نباشه ولی با این اوصاف کنترل خانواده چه معنی ای داره؟مثلا من کد بذارم برای بعضی کانالها که عده ای نتونن ببینن ولی خوب یکی بیاد فورا پسورد مادر رو بزنه وبره اون کانال رو ببینه وبعد اون پسوردی که آدم عوض میکنه
چی میشه.اونی که شما میگید درسته ولی من قبلا پسورد جدیدی داده بودم که هرگز با پسورد 6000 باز نمیشد واین دقیقا یادم هست
اما یک جا بود که فقط پسورد 6000 رو میخواست.حتما یک نکته ای داره که فکر میکنم هنوز بلد نیستیم.
وگرنه خودتان بگید چه جوری روی بعضی کانالها پسورد باید گذاشت؟6000 رو که همه میدونن؟
به هرحال خیلی ممنونم از شما که وقت میکنید و به پرسشهای من جواب میدین.خیلی خیلی عذر میخواهم اگه طوری نوشته باشم
که خدای نکرده بگم شما مقصرید عزیز.شما بشیار مهربان وبا محبت ووقت شناس بودید وهستید
من خالصانه از شما تشکر میکنم

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
مرسی وخسته نباشید دوست عزیزم
ببینید فقط امیدوارم سوءتفاهم نباشه ولی با این اوصاف کنترل خانواده چه معنی ای داره؟مثلا من کد بذارم برای بعضی کانالها که عده ای نتونن ببینن ولی خوب یکی بیاد فورا پسورد مادر رو بزنه وبره اون کانال رو ببینه وبعد اون پسوردی که آدم عوض میکنه
چی میشه.اونی که شما میگید درسته ولی من قبلا پسورد جدیدی داده بودم که هرگز با پسورد 6000 باز نمیشد واین دقیقا یادم هست
اما یک جا بود که فقط پسورد 6000 رو میخواست.حتما یک نکته ای داره که فکر میکنم هنوز بلد نیستیم.
وگرنه خودتان بگید چه جوری روی بعضی کانالها پسورد باید گذاشت؟6000 رو که همه میدونن؟
به هرحال خیلی ممنونم از شما که وقت میکنید و به پرسشهای من جواب میدین.خیلی خیلی عذر میخواهم اگه طوری نوشته باشم
که خدای نکرده بگم شما مقصرید عزیز.شما بشیار مهربان وبا محبت ووقت شناس بودید وهستید
من خالصانه از شما تشکر میکنم

باسلام
دوست عزيز هر رسيوري براي خودش يك مستر كد دارد كه اگر زماني كدي كه خودتان به رسيور داديد يادتان رفت با اين كد باز شود مثلا كد مادر براي اكثر مدلهاي استارست 9876
ميباشد و ساير رسيورها مثل استرانگ يا فورتك استار و سامسونگ ونكست ... وهر مدل رسيوري كه فكرش را بكنيد يك كد اصلي دارند. طبيعي است كه سو پرمكس هم براي خود يك كد مادر دارد كه همان 6000 است. شايد يكى از ايرادات اين رسيورها همين مستر كد آساني است كه براي آن تعبيه شده. شايد در آينده شركت سازنده چاره اي براي اين مساله
بينديشد كه البته بسيار بعيد است در ضمن نرم افزاري هم كه شما از اين سايت دانلود كرديد همان نرم افزار رسمي است كه توسط شركت سازنده ارائه شده و مشكلي ندارد. موفق باشيد .

آخرین ویرایش:

mrrauf

کاربر
2008-06-20
5
1
ممنونم دوست بزرگوارم
من هیچ اعتراضی از نرم افزار مربوطه نکردم وچرا شما اینجوری فکر میکنید که من میگم تقصیر نرم افزار معرفی شده شماست؟
من واقعا مدیون شما هستم واز صمیم قلب میگم که سوالات منو با دقت وبا احساس مسئولیت کامل جواب دادی.
در مورد اسیاست و مشاهده اطلاعات دستگاه و .. من خیلی اطلاعات از شما یاد گرفتم ولذا شما اصلا تصور دیگری از نوشته های
من نداشته باشید. خواهش میکنم اگر نوشته من اینجوری به شما القاء شد مجددا و صمیمانه از شما دوست بزرگ وعزیزم معذرت
میخواهم.وخواهش میکنم اینو بدونید من هنوز هیچ کاری در مقابل راهنمائیهای مفیدتان براتون انجام ندادم واز شما ونرم افزار معرفی شده کاملا مطمئن هستم.پیروز وموفق وسربلند باشید.
دوستادارتان:مهدی

shavan

کاربر
2009-11-05
10
14
سلام ممنون از سایت خوبتون من ماهواره سوپر مکس 9200دارم می خواستم بگم که من تمام کارهای ابدیت ماهواره رو انجام دادم ولی هیج تغییری نکرد می شه بگین مشکل از کجاست البته وقتی وارد کیس شدم نوشته بود کام پرت که نفهمیدم چیه اگه میشه توضیح بدین . راستی وقتی ماهواره رو ابدیت کردم باید خودم کد وارد کنم یا تمام کانالها باز میشن .

shavan

کاربر
2009-11-05
10
14
در ضمن اگه میشه کدهای آبدیت کانالهای کارتی هایتبرد و نحوه ی وارد کردن اونا رو به ایمیلم بفرستین ممنون و متشکر

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام ممنون از سایت خوبتون من ماهواره سوپر مکس 9200دارم می خواستم بگم که من تمام کارهای ابدیت ماهواره رو انجام دادم ولی هیج تغییری نکرد می شه بگین مشکل از کجاست البته وقتی وارد کیس شدم نوشته بود کام پرت که نفهمیدم چیه اگه میشه توضیح بدین . راستی وقتی ماهواره رو ابدیت کردم باید خودم کد وارد کنم یا تمام کانالها باز میشن .

باسلام
ضمن خوش آمد گويي به شما دوست گرامي پيشنهاد ميكنم مقالات آموزشي اين بخش را مطالعه فرماييد.
موفق باشيد

amirreza2009

کاربر
2010-01-01
1
0
سلام
دکمه l.a.n در مدل 9200 چطوری کار میکنه؟
اخه روی کنترل بر خلاف سایر کنترل ها چنین دکمه وجود نداره؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا