پاسخ به سوالات و مشکلات مربوط به دانگل MicroBox II در این تاپیک.

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25

Rot

کاربر
2011-05-14
7
16
سلام.دیشب به علت قطع شدن برنامه جدید 2.30 برنامه2.28را به میکرو دادم ولی وقتی دستگاه را وصل تی وی میکنم هیچ چیز روی تی وی نشان نمیدهد حتی صفحه سیاه هم نمیشود.از برنامه کلین وبوت هم استفاده کردم وبرنامه هم خیلی عادی روی میکرو لود میشود.ممنون میشم از راهنماییتون.در ضمن دوباره برنامه 2.30وحتی برنامه تبدیل به رسیور را هم دادم همان طور بود.ممنون

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
دوستان عزیز
ایا میکروباکس 2 قابل تبدیل به رسیوری هست که قابلیت کددهی برای باز کردن کانالهای کارتی را داشته باشد؟

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
دوستان عزیز
ایا میکروباکس 2 قابل تبدیل به رسیوری هست که قابلیت کددهی برای باز کردن کانالهای کارتی را داشته باشد؟

فعلا این قابلیت برا تبدیل رسیور با منو کد دهی وجود نداره امکان داره تو اینده نرم افزار بیاد با ساپورت دانگل و ساپورت کددهی

mehdi_6723

کاربر
2007-05-03
94
621
با سلام به دوستان
آیا لودری وجود داره که بشه از اون در کابل هایی که یو اس بی رو تبدیل به کابل ار اس میکنه استفاده کرد
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

mehdi_6723

کاربر
2007-05-03
94
621
با سلام به دوستان
آیا لودری وجود داره که بشه از اون در کابل هایی که یو اس بی رو تبدیل به کابل ار اس میکنه استفاده کرد
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام.
دوستان میکرو 2 درحال حاضر با کدام ورژن در جهت اینتلست برقرار هست؟؟
لطفا برنامه رو برام بزارید.خیلی ممنونم.

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,860

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام اقا عادل عزیز که محبت کردید وپاسخ دادید.
متاسفانه نمیدونم چرا میکرو 2 هیچ برنامه ای رو قبول نمیکنه.حتی نرم افزار شما رو هم دادم و قبول نمیکنه مدام صفحه سیاه هست.به رسیور هم تبدیل نمیشه.فایل ها رو تا آخر میگیره ولی انگار نه انگار که چیزی بهش انتقال داده باشی.همش صفحه سیاه هست.چند بار کلین کردم و هم اریز کردم فایده ای نداره.نظر شما چی هست؟؟من با این دانگل مثل سنگ باید چیکار کنم؟؟؟خیلی ممنونم

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام اقا عادل عزیز که محبت کردید وپاسخ دادید.
متاسفانه نمیدونم چرا میکرو 2 هیچ برنامه ای رو قبول نمیکنه.حتی نرم افزار شما رو هم دادم و قبول نمیکنه مدام صفحه سیاه هست.به رسیور هم تبدیل نمیشه.فایل ها رو تا آخر میگیره ولی انگار نه انگار که چیزی بهش انتقال داده باشی.همش صفحه سیاه هست.چند بار کلین کردم و هم اریز کردم فایده ای نداره.نظر شما چی هست؟؟من با این دانگل مثل سنگ باید چیکار کنم؟؟؟خیلی ممنونم

سلام
حسین جان در حال حاضر من از این ورژن برای hd box استفاده میکنم.که به میکروی 2 هم میخوره.البته در حال حاضر کانال کمتری نسبت به میکروی 1 باز میکنه ولی هیچ مشکلی با این ورژن ندارم.قبلا ورژن 28/2 رو بهش تزریق کردم ولی مثل شما صفحه سیاه شد ولی با این ورژن برگشت.اونو. تزریق کن بعد تو منو سرور رو بذار روی اینتل ست 1002.بک با ریست کن.دیگه تمام.ایشالاه حل میشه .خبرشو بده.

پیوست‌ها

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام محسن.
متاسفانه این برنامه هم جوابگو نبود.دیشب تازه رفیقم که صاحب این دانگل هست.گفت که قبلا به یه نصاب دیگه این دانگل رو داده بودم که بهم گفته بود آی سی این دانگل از نوع اصلی نیست و برنامه های اصلی بهش نمیخوره.احتمالا مشکل از همینجا باید باشه.چون اتفاقا شماره سریالش بر خلاف میکرو 1 ها که 10 رقمی هستند مال این میکرو 13 رقمی هست و چهار رقم اولش2010 هست.میگم مال میکرو 1 و میکرو 2 خودت چند رقمی هستن؟؟اگه برنامه ای واسه این میکرو تقلبی ها هم داری ممنون میشم بهم بدی.مرسی

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام محسن.
متاسفانه این برنامه هم جوابگو نبود.دیشب تازه رفیقم که صاحب این دانگل هست.گفت که قبلا به یه نصاب دیگه این دانگل رو داده بودم که بهم گفته بود آی سی این دانگل از نوع اصلی نیست و برنامه های اصلی بهش نمیخوره.احتمالا مشکل از همینجا باید باشه.چون اتفاقا شماره سریالش بر خلاف میکرو 1 ها که 10 رقمی هستند مال این میکرو 13 رقمی هست و چهار رقم اولش2010 هست.میگم مال میکرو 1 و میکرو 2 خودت چند رقمی هستن؟؟اگه برنامه ای واسه این میکرو تقلبی ها هم داری ممنون میشم بهم بدی.مرسی

سلام
اگه مطمئن هستی که ac مشکل داره عوضش بکن
چهار رقم اول hd box هم 2010 و 13 رقمی هستش.
متاسفانه میکرو 1 مال مشتری بود که بردش.فعلا hd box پیشم هست.نرم افزار تقلبی هم ندارم...

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام.کسی از دوستان هست که بتونه مشکل من رو بر طرف کنه.یا اینکه نرم افزار غیر رسمی از میکرو 2 برام بزاره.آخه هیچ برنامه ای رو نمیگیره .برنامه ها تا آخر انتقال داده میشوند ولی همش صفحه سیاه هست و انگار هیچ برنامه ای نگرفته.
خیلی ممنون.

hasa2005

کاربر
2006-10-04
225
1,074
سلام محسن.

متاسفانه با انتقال اخرین برنامه اراعه شده دربیشتر فرومها واز کار افتادن نرم افزارکه با از برق کشیدن باعث سیاهی صفحه شد. من باچند تا از این دانگلهای میکرو2 همین مشکل را دارم از دوستان واساتیدی که راهی بغیر از ابدیت با انواع لودرها بلدند راهنمایی کنند تا این دانگلها احیا شوند تمام راهها را امتحان کردم اگر با پروگرامر یا تعویض ایسی یا انتقال ایسی روی دانگل دیگر برای احیا راهی هست لطفا راهنمایی کنید ودر صورت امکان بفرمایید کدام ایسی فلش میکرو2 است اگه عکس بزارید چه بهتر اگر شماره وجای ایسی را بفرمایید ممنون میشم درصورتی که با انتقال ایسی روی میکرو2 سالم امکان ابدیت هست هم بفرمایید باتشکر

بالا