با نرم افزار فعلی خیر فکر نکنم.شیهان جان آیا این دانگل دایسک 1.2 برای تعریف سوییچ 8 سوزنه را ساپورت می کنه...
من 2 تا میکروباکس 2 دارم ولی متاسفانه طبق اموزشهای شما با همون لودر و برنامه ای که تو سایت هست موفق به برنامه دادن به هر انها نشودم وقتی که فایل رو انتخاب میکنم و بعد دکمه دانلود رو میزنم و کابل برق رو وصل میکنم اصلاً انگار نه انگار هیچ عکس العملی نشون نمیده لودر ، انگار کابل r232 وصل نیست در ضمن ایراد از دانگل نیست چون هر دوتای اونها اینطوری شدن کابل هم سالمه روزی 10 بار دارم باهش برنامه میزنم با کابل خودش هم امتحان کردم جواب نداد (من تنها شکم رو ویندوز سون هست که شاید لودر اون رو ساپورت نکنه بخاطر همین برنامه نمیزنه وگرنه همه مراحل درسته درسته)
دوستان تو رو خدا راهنمایی کنند ، ایا مشکل از همین ویندوز هست یا نه؟
دوست گلم سلاممن 2 تا میکروباکس 2 دارم ولی متاسفانه طبق اموزشهای شما با همون لودر و برنامه ای که تو سایت هست موفق به برنامه دادن به هر انها نشودم وقتی که فایل رو انتخاب میکنم و بعد دکمه دانلود رو میزنم و کابل برق رو وصل میکنم اصلاً انگار نه انگار هیچ عکس العملی نشون نمیده لودر ، انگار کابل r232 وصل نیست در ضمن ایراد از دانگل نیست چون هر دوتای اونها اینطوری شدن کابل هم سالمه روزی 10 بار دارم باهش برنامه میزنم با کابل خودش هم امتحان کردم جواب نداد (من تنها شکم رو ویندوز سون هست که شاید لودر اون رو ساپورت نکنه بخاطر همین برنامه نمیزنه وگرنه همه مراحل درسته درسته)
من 2 تا میکروباکس 2 دارم ولی متاسفانه طبق اموزشهای شما با همون لودر و برنامه ای که تو سایت هست موفق به برنامه دادن به هر انها نشودم وقتی که فایل رو انتخاب میکنم و بعد دکمه دانلود رو میزنم و کابل برق رو وصل میکنم اصلاً انگار نه انگار هیچ عکس العملی نشون نمیده لودر ، انگار کابل r232 وصل نیست در ضمن ایراد از دانگل نیست چون هر دوتای اونها اینطوری شدن کابل هم سالمه روزی 10 بار دارم باهش برنامه میزنم با کابل خودش هم امتحان کردم جواب نداد (من تنها شکم رو ویندوز سون هست که شاید لودر اون رو ساپورت نکنه بخاطر همین برنامه نمیزنه وگرنه همه مراحل درسته درسته)
بادورودکدوم برنامه ایکلاس 9595 با میکرو 2 سازگاره؟؟
اگه ممکنه اپلودش کنید
سلام برادر
با سلام اگه اشتباه نکنم 11320سلام برادر
ضمن تشکر از راهنماییت
سوال منو متوجه نشدید
کدومش بهتر مچ میشه..
اینا جدیدا
شاید برنامه های قبلی هماهنگ تر باشن؟؟؟شماره نر ام فزارو میخواستم
بااخرين برنامه 1.19با سلام
امروز یه دانگل میکروباکس 2 خریدم ولی نمیدونم چطوری کار میده.میشه راهنمایی کنید؟نیاز به آپگرید داره؟اگه آره با چه نرم آفزاری؟چه لودری؟
لطفا راهنمایی کنید.مرسی
بله ساپورت ميكنهراستی رسیور م استارست x230 usb دانگل میکروباکس 2 ساپورت میکنه؟