پاسخ به سوالات و مشکلات مربوط به دانگل MicroBox II در این تاپیک.

milad_2006

کاربر
2006-10-08
8
55
من 2 تا میکروباکس 2 دارم ولی متاسفانه طبق اموزشهای شما با همون لودر و برنامه ای که تو سایت هست موفق به برنامه دادن به هر انها نشودم وقتی که فایل رو انتخاب میکنم و بعد دکمه دانلود رو میزنم و کابل برق رو وصل میکنم اصلاً انگار نه انگار هیچ عکس العملی نشون نمیده لودر ، انگار کابل r232 وصل نیست در ضمن ایراد از دانگل نیست چون هر دوتای اونها اینطوری شدن کابل هم سالمه روزی 10 بار دارم باهش برنامه میزنم با کابل خودش هم امتحان کردم جواب نداد (من تنها شکم رو ویندوز سون هست که شاید لودر اون رو ساپورت نکنه بخاطر همین برنامه نمیزنه وگرنه همه مراحل درسته درسته)
دوستان تو رو خدا راهنمایی کنند ، ایا مشکل از همین ویندوز هست یا نه؟

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
من 2 تا میکروباکس 2 دارم ولی متاسفانه طبق اموزشهای شما با همون لودر و برنامه ای که تو سایت هست موفق به برنامه دادن به هر انها نشودم وقتی که فایل رو انتخاب میکنم و بعد دکمه دانلود رو میزنم و کابل برق رو وصل میکنم اصلاً انگار نه انگار هیچ عکس العملی نشون نمیده لودر ، انگار کابل r232 وصل نیست در ضمن ایراد از دانگل نیست چون هر دوتای اونها اینطوری شدن کابل هم سالمه روزی 10 بار دارم باهش برنامه میزنم با کابل خودش هم امتحان کردم جواب نداد (من تنها شکم رو ویندوز سون هست که شاید لودر اون رو ساپورت نکنه بخاطر همین برنامه نمیزنه وگرنه همه مراحل درسته درسته)

دوست عزیز:
فایل زیر را با همان لودر به دانگل انتقال بدهید تا مشکلتان حل شود.

پیوست‌ها

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
دوست گلم سلام
شما همزمان گزينه دانلود روبزن ودانگل رو به برق وصل كن
حتما بايد همزمان باشه مشكلت برطرف ميشه مطمن باش

toheed

کاربر
2009-09-10
97
257
34

دوست عزیز با این لودر برنامه روبراحتی میتونی منتقل کنی

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
سوال

با درود
خسته نباشيد اساتيد گرامي يه سوال داشتم از خدمت شما
بنده چند عدد ميكروباكس2 خريدم ولي موفق به فعال سازي با ورژن هاي مختلف حتي 2.17 نشدم با شرينگ در جهت w3 رسيور ايكلاس 9595 تك كارته و برنامه 11160 همين سيستم و جهت با ميكروباكس1 به خوبي در حال كار ميباشد. در ضمن مراحل فعال سازي طبق راهنمايي هاي شما انجام شده. و به ظاهر طبق اطلاع رساني ها در خود سايت بر روي w3 شيرينگ وصل است مگر غير از اين باشد. لطفا راهنمايي كنيد.

afi

کاربر
2006-10-22
17
41

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
سلام برادر
ضمن تشکر از راهنماییت
سوال منو متوجه نشدید
کدومش بهتر مچ میشه..
اینا جدیدا
شاید برنامه های قبلی هماهنگ تر باشن؟؟؟شماره نر ام فزارو میخواستم
با سلام اگه اشتباه نکنم 11320

ehsan248830

کاربر
2010-01-23
31
34
با سلام
امروز یه دانگل میکروباکس 2 خریدم ولی نمیدونم چطوری کار میده.میشه راهنمایی کنید؟نیاز به آپگرید داره؟اگه آره با چه نرم آفزاری؟چه لودری؟
لطفا راهنمایی کنید.مرسی

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
با سلام
امروز یه دانگل میکروباکس 2 خریدم ولی نمیدونم چطوری کار میده.میشه راهنمایی کنید؟نیاز به آپگرید داره؟اگه آره با چه نرم آفزاری؟چه لودری؟
لطفا راهنمایی کنید.مرسی
بااخرين برنامه 1.19
راستی رسیور م استارست x230 usb دانگل میکروباکس 2 ساپورت میکنه؟
بله ساپورت ميكنه

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام ويژه به آقاي shihan
دوست عزيز من براي آپ ميكرو 2 از چه مدل كابل r232 - usb استفاده كنم
من چند تا كابل دارم ولي تا حالا موفق نشدم ولي روي دستگاه هاي ديگر مشكلي نيست
و فقط با پورت مستقيم r232 روي كيس موفق شدم