سلامسلام کانال های hbo از قدیمم روی میکرو 2 فریز داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جواب بدید خواهشا:bs_iloveyou:
دوست عزیز اینجا تاپیک سوالات ومشکلات است نه اعلام وضعیتورژن 2.20 جهت اینتلست بیشترین کانالها باز است.کانال اچ بی او نیز بدون فریز باز است .گاهی وقتها بخاطر باد یا وضعیت هوا ممکن است قطعی داشته باشد.nova cinema 3 باز نیست اما nova cinema 1,2 و کانالهای HBO بدون فیریز باز است
درود در منو ببین گزینه رو کدام جهت گذاشتی؟در جهت w3 فریز زیاد داره به نظرم اینتلست را بگیردوستان من برنامه جدید میزنم روی w3 کانالی باز نمیکنه. قبلا برنامه اینتل زده بودم حالا برنامه جدید زدم نمیاره؟باید چیکار کنم ؟راهنمایی کنید.با تشکر باید فایل کلین بزنمش بعد برنامه جدید؟راستی دانگل من به ریسیور تبدیل نشده و تازه خریدم
درود در منو ببین گزینه رو کدام جهت گذاشتی؟در جهت w3 فریز زیاد داره به نظرم اینتلست را بگیر
دیش خوب تنظیم نیست.ان را دقیق تر تنظیم کن تا سیگنال سبز رنگ شود.با سلام
من دیتای w3 رو با یک دیش مجزا و 95 درصد سیگنال گرفتم و اخرین برنامه رو هم به دانگل میکرو 2 انتقال دادم اما متاسفانه روی w3p1 من چراغ سیگنالم قرمز و روی w3 o1و w31c چراغ سیگنالم سبز رنگ هستش اما هیچ کانالی رو اسکن نمیکنه ؟ایراد کار از کجاست مدیران لطف کنند کمک کنند
سلام براي گرفتن يوتلست3 از كدام فركانس استفاده كنيم