دوست عزیز شاید هم اکنون شرینگ قطع باشه!!با سلام من ميكرو 2 دارم برنامه 2.28 رو زدم رو جهت اينتل 1002 رسيور 4622xiii هيچ كانالي رو باز نمي كنه لطفا" راهنمايي كنيد با تشكر...
شما از منوی دانگل جهت دیتا رو اینتلست انتخاب کردید
با سلام من ميكرو 2 دارم برنامه 2.28 رو زدم رو جهت اينتل 1002 رسيور 4622xiii هيچ كانالي رو باز نمي كنه لطفا" راهنمايي كنيد با تشكر...
با سلام من ميكرو 2 دارم برنامه 2.28 رو زدم رو جهت اينتل 1002 رسيور 4622xiii هيچ كانالي رو باز نمي كنه لطفا" راهنمايي كنيد با تشكر...
درود
روی دکمه ok کلیک کنید تا اینتل بیاد وبعد بیاید روی گزینه diseqc ,وبعد گزینه sat رو بزنید تا تعداد کانالها نمایش در بیاد
توی منوی رسیور هم گزینه twin فعال کنیدk:
با سلام من یه دانگل اچ دی باکس دارم میخوام به رسیور تبدیلش کنم
اون فایل تبدیل به رسیور که تو انجمن اچ دی باکس بود امتحان کردم از فایل تبدیل میکرو2 هم استفادهکردم اما صفحه دانگل سیاه میشه
آیا راه حلی وجود داره که ن بتونم دانگل رو به رسیور تبدیل کنم
با تشکر
با سلام و تشکردوست عزیز یکبار دانگل رو erase کن بعد فایل بوت hdbox رو انتقال بده و در اخر فایل رسیور رو انتقال بده مشکل حل میشود
با سلام و تشکر
دوست عزیز من این کار رو هم کرد بازم نتیجه نداد
با سلام و تشکر
دوست عزیز این برنامه رو تست کن اول بوت رو انتقال بده و بعد فایل رسیور نتیجه رو اعلام فرمایید
دوست عزیز شما 11221(فرکانس فارسی1) رو 70 به بالا بگیری میکرو 2 جواب میدهفرکانس
11513
افقی
27500 باید سیگنال چند باشه تا w3_02 جواب بده ؟
سلام
دوستان عزیز میکرو 2 با نرم افزار 2.28 و جهت اینتل ست باید دانگل رو روی کدام گزینه بزارم intelsat 1002 o یا intelsat1002 c
با سلام
دوست عزیز از کی شرینگ واسه شما قطع بوده