پاسخ به سوالات و مشکلات مربوط به دانگل MicroBox II در این تاپیک.

ganji

کاربر
2010-12-16
23
18
سلام یه کار الان کردم دامپ اصلی ریختم امد بالا وشد نو سیگنال عکس هم چشم شماره موبایل خوتان راه به شماره موبایل من09133591602 پیامک کنید تو واتساپ عکسها رو بفرستم ممنون وسپاسگزار از شما که وقت گذاشتید ۲۰۲۰۰۴۰۷_۱۷۳۹۰۸.jpg۲۰۲۰۰۴۰۷_۱۷۴۱۳۹.jpg۲۰۲۰۰۴۰۷_۱۷۴۲۲۸.jpg

آخرین ویرایش:

ganji

کاربر
2010-12-16
23
18
باز هم ممنون وتبدیل شده به شو باکس با تنظیمات خود لودر سایت هم نرم افزار گرفت محض اطلاع شما تو یکی از سایتها دیدم که پیشنهاد حذف قطعه از روی برد وبه جای ان جم پر کنید را گفته بود من دیگه این کار را نکردم منظور از جم کردن اتصال کوتاه میباشد البته قطعه مورد نظر کریستال میباشد که روی برد من نیست

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
باز هم ممنون وتبدیل شده به شو باکس با تنظیمات خود لودر سایت هم نرم افزار گرفت محض اطلاع شما تو یکی از سایتها دیدم که پیشنهاد حذف قطعه از روی برد وبه جای ان جم پر کنید را گفته بود من دیگه این کار را نکردم منظور از جم کردن اتصال کوتاه میباشد البته قطعه مورد نظر کریستال میباشد که روی برد من نیست

درود:

خیر لازم نیست و فقط برای فلش کرن این روش بکار میره که ما در دنظیمات نرم افزاری لودر این گزینه رو حذف کردیم....

ganji

کاربر
2010-12-16
23
18
سلام ودرود فروان بر حافظ جان ودوستان عزیز بلا خره درست شد قظیه از این قرار است که باید به منو رفت فرکانس دستی داد و دوباره سرچ کرد حواستان به سنسور کنترل نیز باشد اگه خراب باشد بد جوری سر کارتان میزارد
واز سالم بودن ال انبی وفیش وسیم مطمن شوید تشکر ویژه از دوست خوبم اقای حافظ محمد انشالله بتوانم جبران کنیم:eek:k:

ganji

کاربر
2010-12-16
23
18
سلام مجدد یک میکرو یک رو نرم افزار تبدیل به ریسور را دامپ 2 ریختم قبول کرده امده بالا فقط دایم ریست میکند کنترل خودش از کار افتاده

بالا