آرا و تارا
کاربر
- 2010-04-20
- 39
- 34
سلام
سعي کنيد نرم افزار ورژن قبل با کابل و لودر منتقل کنيد.بايد درست شود.
با سلام.
اینکار را کردم .نشد.لطفا شیوه ی درست پاسختان را کامل بفرمایید تا دوباره چک کنم.
سلام
سعي کنيد نرم افزار ورژن قبل با کابل و لودر منتقل کنيد.بايد درست شود.
با سلام.
اینکار را کردم .نشد.لطفا شیوه ی درست پاسختان را کامل بفرمایید تا دوباره چک کنم.
با عرض سلام به شما من برای باز کردن کانال های الجزیره اسپورت باید چیکار کنم استارمکس1x1 خواهش می کنم منو راهنمایی کنید من به این ها خیلی علاقه دارم
سلام ورژن جدید نکست2000 fta usb را میخواستم برای باز کردن کانال انیماکس
سلام
من رسیور supermax 9200 cxt all in one دارم
پچ 9200CXT_All_In_One_QNFM129.33_260110_DU0C1NO_pz.bin رو ریختم تو دستگاه که کانال های absat مثل دارسل و اکشن و ... نصفه باز می شن، یعنی 10 ثانیه باز میشه 10 ثانیه می پره.
از ورژن های قبلی و جدیدش هم که استفاده میکنم اصلا باز نمی شه، فقط با این ورژن باز میشه که اون هم هی میپره.
چیکار باید بکنم؟
کلافه شدم
سلام. میخواستم بدونم که رسیورهای جدید سوپر مکس یو اسپی دانگلو ساپرت میکنن. ؟ اگه جواب مثبته نرم افزاری که باید به رسیور تزریق بشه تا دنگل ساپورت کنه رو معرفی کنین. ممنون میشم مرسی.
سلام
من رسیور supermax 9200 cxt all in one دارم
پچ 9200CXT_All_In_One_QNFM129.33_260110_DU0C1NO_pz.bin رو ریختم تو دستگاه که کانال های absat مثل دارسل و اکشن و ... نصفه باز می شن، یعنی 10 ثانیه باز میشه 10 ثانیه می پره.
از ورژن های قبلی و جدیدش هم که استفاده میکنم اصلا باز نمی شه، فقط با این ورژن باز میشه که اون هم هی میپره.
چیکار باید بکنم؟
کلافه شدم
سلام. مرسی از راهنماییتون. حالا من این نرم افزارو به چه صورت به دستگاه از تریق usb تزریق کنم. فلش ممریو که به پورت بزنم باید توی منوی دستگاه روی کدام گزینه okکنم تا عمل تزرق انجام بشه. ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.