پاسخ به سوالات کاربران در رابطه با رسیورهای سوپرمکس-نکست-استارمکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

barzand

کاربر
2009-11-01
3
0
40
لازم هست که بگم این کار رو چند بار انجام دادم اما تغییر نکرد تمام فایلها و برنامه را هم از همین سایت برداشتم واقعا ممنونتون میشم اگر سریعتر کمکم کنید تا از پیغام clon راحت بشم ...

jijo

کاربر
2009-10-25
4
3
سلام tiesto جان
همانطور که میدانید رسیور سوپرمکس، هنگامی که کانال کد است، از سیستم کدینگ استفاده میکنه.یعنی اگه کانالی از سیستم بیس کد استفاده کنه دستگاه میره و کد رو از قسمت بیس کد پیدا میکنه (هنگام کد وقتی cw کانال نگاه میکنی وجود داره ولی هنگام پخش آزاد کدها صفر میشه)
ولی کانالهایی مثل شبکه سه ایران یا lider tv آذربایجان هنگام پخش فوتبال کد میشن ولی سیستک کدینگ آنها در رسیور بیس نیست بنابراین دستگاه قادر به شناسایی کد وارده در سیستم بیس نیست(که در اکثر رسیور ها این مشکل وجود داره).چون سیستم کددهی دستی برای هر کانال در این رسیورها وجو نداره لازمه که این کدها بصورت dcw وارد دستگاه بشه که همیشه مورد استفاده واقع بشه.بنابراین لطف کنید اطلاعات کانال سه و اینجور کانالها رو برامون بذارید تا بصورت dcw از اونها استفاده بشه نه بیس کد.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام tiesto جان
همانطور که میدانید رسیور سوپرمکس، هنگامی که کانال کد است، از سیستم کدینگ استفاده میکنه.یعنی اگه کانالی از سیستم بیس کد استفاده کنه دستگاه میره و کد رو از قسمت بیس کد پیدا میکنه (هنگام کد وقتی cw کانال نگاه میکنی وجود داره ولی هنگام پخش آزاد کدها صفر میشه)
ولی کانالهایی مثل شبکه سه ایران یا lider tv آذربایجان هنگام پخش فوتبال کد میشن ولی سیستک کدینگ آنها در رسیور بیس نیست بنابراین دستگاه قادر به شناسایی کد وارده در سیستم بیس نیست(که در اکثر رسیور ها این مشکل وجود داره).چون سیستم کددهی دستی برای هر کانال در این رسیورها وجو نداره لازمه که این کدها بصورت dcw وارد دستگاه بشه که همیشه مورد استفاده واقع بشه.بنابراین لطف کنید اطلاعات کانال سه و اینجور کانالها رو برامون بذارید تا بصورت dcw از اونها استفاده بشه نه بیس کد.

سلام دوست خوبم.
همانطور كه ميدانيد در رسيورهاي سو پرمكس براي اينكه بتوانيد يك كد dcw را در قسمت كددهي cw,وارد كنيد درقسمت cas type بايد نوع سيستم را مشخص كنيد كه در آنجا سيستم biss وجود ندارد.
2- حتي اگر ميتوانستيد از سيستم dcw كد سيستم biss را وارد كنيد باز هم كانال باز نخواهد شد چون مشكل اين مدل دستگاهها تشخيص ندادن نوع سيستم كددهي اين كانالها است و به عبارت ديگر قادر به load كردن cas type نيست.تا نوع سيستم كددهي را در قسمت cw وارد نكنيد كد عمل نخواهد كرد . البته اين مشكل نرم افزاري ميباشد و متاسفانه با اينكه تاكنون چندين مرتبه نرم افزار براي اين سري از رسيورها ارائه شده ولي جاي تعجب دارد كه چطور پچ نويسان شركت هنوز اين مشكل را رفع نكرده اند ! كلا شركت سو پرمكس ساپورت نرم افزاري ضعيفي از محصولات خود دارد برخلاف شركت بزرگ نكست.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: jijo

s_razzaghi83

کاربر
2009-11-03
9
1
35
باز کردن کانال ها

سلام
من یه سوپر مکس 9200 گرفتم. اما بیشتر کانالاش قفله!:051: میخاستم بدونم میشه بعضی از کانالای پولی مثل skysport و ... را باز کرد؟ چطوری؟ البته رایگان!
ممنون

s_razzaghi83

کاربر
2009-11-03
9
1
35
سلام tiesto jan
منتظرم جواب سوالم هستم. یه بار دیگه میپرسم. امیدوارم جوابمو بدی!
ممنون

من یه سوپر مکس 9200 گرفتم. اما بیشتر کانالاش قفله!:051: میخاستم بدونم میشه بعضی از کانالای پولی مثل skysport و ... را باز کرد؟ چطوری؟ البته رایگان!

jijo

کاربر
2009-10-25
4
3
یعنی ما باید از خیر رسیورم بگذرم.آیا رسیورهای نکست این مشکل رو ندارن؟ چه مدلی تا 70-80 هزار تومن قابل خرید است؟

mobilgolkar

کاربر
2009-11-05
1
0
52
من يك رسيور supermaxft9800sدارم كه جلوي پنلش 9999 مياد آيا ميتونم كاري براش بكنم
اگه راهنمائيم كنيد ممنون ميشم

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام tiesto jan
منتظرم جواب سوالم هستم. یه بار دیگه میپرسم. امیدوارم جوابمو بدی!
ممنون

باسلام
دوست عزيز سيستم كدينگ پكيج اسكاي ايتاليا هنوز هك نشده است پس قابل باز شدن نيست مگر با شيرينگ اينترنتي كه البته هزينه بردار است..

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
یعنی ما باید از خیر رسیورم بگذرم.آیا رسیورهای نکست این مشکل رو ندارن؟ چه مدلی تا 70-80 هزار تومن قابل خرید است؟

دوست عزيز هر رسيوري مشكلات خاص خودش را دارد اما در كل شركت نكست ساپورت توليدات خود را سالها ادامه ميدهد اما شركت سو پرمكس همزمان با ورود محصولات جديد خود ساپورت مدلهاي قبلي را قطع ميكند اين مشكل در اكثر مدلهاي نكست وجود ندارد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: jijo

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام دوستان
من میخام یه ماهواره بخرم. سوپر مکس خوبه؟؟
1*1 با 9200 چه فرقی داره؟؟
ممنون
باسلام دوست عزيز:

رسيور 1.1 امكانات اضافي بيشتري از 9200 دارد ازجمله:
خروجي تصوير دي وي دي
خروجي scart
پشتيباني از خشاب يا همان cam
درمدل ساخت كره اين رسيور از فلاش intel و سي پي يو پرس شده استفاده شده است و بسيار سخت افزار مناسبي دارد.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahmod31

barzand

کاربر
2009-11-01
3
0
40
سلام و خسته نباشید به دوستان زحمت کش .
یه سوال داشتم چطور میتونیم لیت جدد کانالها رو به1*1 وارد کنیمآیا میشه این لیست رو با usb وارد کرد لطفا راهنمایی کنید ... cx ci master

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام و خسته نباشید به دوستان زحمت کش .
یه سوال داشتم چطور میتونیم لیت جدد کانالها رو به1*1 وارد کنیمآیا میشه این لیست رو با usb وارد کرد لطفا راهنمایی کنید ... cx ci master
با سلام .
دوست عزیز لیست کانالهای مربوط به رسیور خود را از لینک زیر دانلود کنید و پس از خارج کردن از حالت زیپ در فلش مموری قرار دهید و روی ان ok کرده و صبر کنید تا دستگاه restart شود.http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27550

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
با سلام سوپرماکس 9950 cxt نه پانل وجودارد ونه روی تصویر چیزی موجود نیست ولتاجهای تغذیه هم سالم هستند در ضمن ایسی فلش هم دوبار پروگرام شده است ولی ایرادبرطرف نشده در ضمن با دست کشیدن بر روی ای سی فلش روی پانل نوشته های درهم وبر هم دیده میشود البته مدار لحیم سردی ندارد ایا ایراد میتونه از سی پی یو باشه ویا از رم لطفا اساتید محترم بخش راهنمائی فرمایندممنون

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
من يك رسيور supermaxft9800sدارم كه جلوي پنلش 9999 مياد آيا ميتونم كاري براش بكنم
اگه راهنمائيم كنيد ممنون ميشم
دوست عزیز دستگاه شما مشکل فلاش دارد بهتر است به تعمیرکار مراجعه فرمایید.

s_razzaghi83

کاربر
2009-11-03
9
1
35
سلام tiesto جان، خسته نباشی
من چند روز پیش یه ماهواره گرفتم با این مشخصات (200000 تومن شد):
رسیور : سوپر مکس 9200
موتور : استارست
ال ان بی دوسوزنه : premium
پوزیشن : bluestar
اولا این وسایلش خوبه؟
دوما واسه دیدن فوتبال از شبکه 3 که موقع فوتبال قطع میکنه چیکار کنم؟
کلا واسه باز کردن کانالای پولی باید چیکار کنم و خرجش تقریبا چه قدر میشه؟ (خرجش خیلی مهمه)
کانال اسکای اسپورت که میگن باز نمیشه باید چیکار کنم؟ میخام لیگ انگلیسو با صدای اون گزارشگر معروف ببینم!
ممنون

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام tiesto جان، خسته نباشی
من چند روز پیش یه ماهواره گرفتم با این مشخصات (200000 تومن شد):
رسیور : سوپر مکس 9200
موتور : استارست
ال ان بی دوسوزنه : Premium
پوزیشن : Bluestar
اولا این وسایلش خوبه؟
دوما واسه دیدن فوتبال از شبکه 3 که موقع فوتبال قطع میکنه چیکار کنم؟
کلا واسه باز کردن کانالای پولی باید چیکار کنم و خرجش تقریبا چه قدر میشه؟ (خرجش خیلی مهمه)
کانال اسکای اسپورت که میگن باز نمیشه باید چیکار کنم؟ میخام لیگ انگلیسو با صدای اون گزارشگر معروف ببینم!
ممنون

باسلام
1- از لحاظ قطعات مناسب ميباشد.
2-مشكل باز نكردن شبكه 3 هنگام پخش فوتبال نرم افزاري است.
3-پكيج اسكاي ايتاليا باكارت اورجينال باز ميشود كه قيمتي حدود 800000 تا يك ميليون تومان هزينه بر ميدارد. كه به صرفه نيست. باشيرينگ اينترنتي كانالهاي اين پكيج قابل ديدن است كه براي راهنمايي بيشتر به بخش gbox مراجعه فرماييد.

s_razzaghi83

کاربر
2009-11-03
9
1
35
سلام tiesto
من واسه باز کردن کانالای قفلی سی سی کم بگیرم خوبه یا دانگل؟ (اینترنت پرسرعت دارم که سرعتش خوبه تقریبا)
به طور خلاصه این اکانت سی سی کم چیز دیگه ای غیر اینترنت پرسرعت لازم داره؟ (کارت dvb و... منظورمه)
نحوه ی کارش چجوره؟ خرجش تقریبا چه قد میشه؟ کانال اسکای اسپورت را باز میکنه؟

s_razzaghi83

کاربر
2009-11-03
9
1
35
سلام tiesto
من واسه باز کردن کانالای قفلی سی سی کم بگیرم خوبه یا دانگل؟ (اینترنت پرسرعت دارم که سرعتش خوبه تقریبا)
به طور خلاصه این اکانت سی سی کم چیز دیگه ای غیر اینترنت پرسرعت لازم داره؟ (کارت dvb و... منظورمه)

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام tiesto

باسلام
دوست عزيز شيرينگ اينترنتي مطمئن تر است از شيرينگ هوايي .البته رسيور شما شيرينگ هوايي را ساپورت نميكند. شيرينگ اينترنتي آن هم GBOX البته بايد عرض كنم كه خودم تست نكردم ولي احتمالاcccam ساپورت نكند.
براي راهنمايي در مورد چگونگي راه اندازي و تهيه و ... به بخش GBOX در اين سايت مراجعه فرماييد چون اين مبحث در اين قسمت نميگنجد. سوالات خود دراين مورد را در لينك زير مطرح كنيد:
http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=360
موفق باشيد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا