سلام tiesto جان
همانطور که میدانید رسیور سوپرمکس، هنگامی که کانال کد است، از سیستم کدینگ استفاده میکنه.یعنی اگه کانالی از سیستم بیس کد استفاده کنه دستگاه میره و کد رو از قسمت بیس کد پیدا میکنه (هنگام کد وقتی cw کانال نگاه میکنی وجود داره ولی هنگام پخش آزاد کدها صفر میشه)
ولی کانالهایی مثل شبکه سه ایران یا lider tv آذربایجان هنگام پخش فوتبال کد میشن ولی سیستک کدینگ آنها در رسیور بیس نیست بنابراین دستگاه قادر به شناسایی کد وارده در سیستم بیس نیست(که در اکثر رسیور ها این مشکل وجود داره).چون سیستم کددهی دستی برای هر کانال در این رسیورها وجو نداره لازمه که این کدها بصورت dcw وارد دستگاه بشه که همیشه مورد استفاده واقع بشه.بنابراین لطف کنید اطلاعات کانال سه و اینجور کانالها رو برامون بذارید تا بصورت dcw از اونها استفاده بشه نه بیس کد.
سلام tiesto jan
منتظرم جواب سوالم هستم. یه بار دیگه میپرسم. امیدوارم جوابمو بدی!
ممنون
من یه سوپر مکس 9200 گرفتم. اما بیشتر کانالاش قفله!:051: میخاستم بدونم میشه بعضی از کانالای پولی مثل skysport و ... را باز کرد؟ چطوری؟ البته رایگان!
یعنی ما باید از خیر رسیورم بگذرم.آیا رسیورهای نکست این مشکل رو ندارن؟ چه مدلی تا 70-80 هزار تومن قابل خرید است؟
باسلام دوست عزيز:سلام دوستان
من میخام یه ماهواره بخرم. سوپر مکس خوبه؟؟
1*1 با 9200 چه فرقی داره؟؟
ممنون
با سلام .سلام و خسته نباشید به دوستان زحمت کش .
یه سوال داشتم چطور میتونیم لیت جدد کانالها رو به1*1 وارد کنیمآیا میشه این لیست رو با usb وارد کرد لطفا راهنمایی کنید ... cx ci master
دوست عزیز دستگاه شما مشکل فلاش دارد بهتر است به تعمیرکار مراجعه فرمایید.من يك رسيور supermaxft9800sدارم كه جلوي پنلش 9999 مياد آيا ميتونم كاري براش بكنم
اگه راهنمائيم كنيد ممنون ميشم
سلام tiesto جان، خسته نباشی
من چند روز پیش یه ماهواره گرفتم با این مشخصات (200000 تومن شد):
رسیور : سوپر مکس 9200
موتور : استارست
ال ان بی دوسوزنه : Premium
پوزیشن : Bluestar
اولا این وسایلش خوبه؟
دوما واسه دیدن فوتبال از شبکه 3 که موقع فوتبال قطع میکنه چیکار کنم؟
کلا واسه باز کردن کانالای پولی باید چیکار کنم و خرجش تقریبا چه قدر میشه؟ (خرجش خیلی مهمه)
کانال اسکای اسپورت که میگن باز نمیشه باید چیکار کنم؟ میخام لیگ انگلیسو با صدای اون گزارشگر معروف ببینم!
ممنون
سلام tiesto
من واسه باز کردن کانالای قفلی سی سی کم بگیرم خوبه یا دانگل؟ (اینترنت پرسرعت دارم که سرعتش خوبه تقریبا)
به طور خلاصه این اکانت سی سی کم چیز دیگه ای غیر اینترنت پرسرعت لازم داره؟ (کارت dvb و... منظورمه)
نحوه ی کارش چجوره؟ خرجش تقریبا چه قد میشه؟ کانال اسکای اسپورت را باز میکنه؟